0

Folderbakjes

Folderbakjes

Bent u op zoek naar folderbakjes, zodat uw klanten gemakkelijk en vrijblijvend foldertjes kunnen meenemen? Dit is een erg goede en effectieve manier van reclame of informatie meegeven. Bij Displaywinkel.nl vindt u allerlei soorten en maten folderbakjes, zoals : A3, A4, A5, A6 en A7. U vindt bij ons dus altijd een passende display voor uw drukwerk. Onze folderhouders vormen altijd de beste oplossing om te bewaren en te presenteren. Folderbakjes van Displaywinkel.nl zijn voor meeneemdrukwerk het ideale presentatiemiddel. Of u nu een horecagelegenheid, een kantoor, een winkel of een praktijk heeft; een plastic folderbakje helpt altijd met een professionele look en een makkelijke verspreiding van drukwerk.

Veelzijdige folderbakjes

Het grote voordeel van de kunststof folderbakjes is dat ze extreem veelzijdig zijn. Of het nu gaat om folders, magazines, kaarten, prijslijsten, kranten, periodieken, brochures, flyers of ander drukwerk; u kunt alles kwijt met de juiste maat. A5 komt het meest voor in de vorm van folders of prijslijsten, maar ook grotere maten (kranten of flyers) of kleinere maten (kaarten) zijn bij ons verkrijgbaar.

Naast enkelvoudige folderbakjes hebben we ook fraaie meervoudige folderbakjes met 3 of 4 vakjes. Dé ideale oplossing voor meerdere verschillende drukwerkexemplaren. Qua uitstraling en kwaliteit zit u bij Displaywinkel.nl altijd goed; of het nu gaat om enkelvoudige, meervoudige, folderbakjes in A5 of grotere folderbakken. Met een folderhouder van Displaywinkel.nl op uw toonbank of balie komt u altijd stijlvol over. De houders zijn onder andere erg bruikbaar voor het etaleren van:

 • Flyers
 • Brochures
 • Prijslijsten
 • Kranten
 • Magazines
 • Bladen
 • Folders
 • Informatiekaarten
 • Tijdschriften
 • Reclamedrukwerk 

Ons assortiment is niet alleen geschikt voor wandbevestiging, maar ook uit tal van houders die speciaal bedoeld zijn voor plaatsing op een balie, bureau of tafel. Een klein folderbakje (A6) in uw huiskleuren is bijvoorbeeld een leuke toevoeging op een tafel. Voor mobiele presentaties verkopen we ook speciale mobiele folderbakjes, inclusief fraaie tas of koffer.

Combineer naar eigen smaak

Een glasheldere transparante folderbak kan natuurlijk altijd, overal en bij elk interieur worden toegepast. Voor wie eens wat anders wil, bieden wij ook folderbakken in diverse kleuren aan. Zo kunt u vrijuit variëren en ervoor zorgen dat de folderhouders:

 • passen bij uw interieur of inrichting;
 • aansluiten bij de kleuren van uw huisstijl;
 • overeenkomen met de kleurtinten van het drukwerk of uw lievelingskleur. 

Combineer er dus naar eigen smaak op los en zorg ervoor dat uw klanten staan te popelen om een foldertje mee te nemen. Dankzij een folderbak van Displaywinkel.nl komt dat gegarandeerd goed.

Folderbakjes in allerlei formaten en kleuren

Voor muurbevestiging heeft Displaywinkel.nl speciale wandfolderbakjes, maar u kunt de bakjes ook met een apart verkrijgbare zuignap aan een wand of raam bevestigen. Daarnaast zijn onze displays niet alleen in verschillende formaten, maar ook in diverse kleuren leverbaar. Op deze manier kunt u uw bakjes altijd laten matchen met uw huisstijl, interieur of drukwerk.

De folderbakjes zijn van A-kwaliteit en in diverse formaten verkrijgbaar:

- Folderbakjes A3
Folderbakjes 1/3 A4
Folderbakjes A4
Folderbakjes A5
Folderbakjes A6
- Folderbakjes A7

Een folderbakje in glasheldere transparante uitvoering kan natuurlijk altijd en overal toegepast worden, maar het is veel leuker om de kleuren aan te passen aan uw bedrijf, zoals de inrichting of de huiskleuren. Laat uw creativiteit de vrije loop en bestel vandaag nog eenvoudig online. Betalen gaat vrijwel net zo eenvoudig via het veilige betaalmiddel iDEAL, zodat u zo snel mogelijk uw folders of drukwerk kunt uitstallen.

Het ruime assortiment van Displaywinkel.nl

Naast een ruim aanbod aan verschillende folderbakjes beschikt Displaywinkel over een uitgebreid assortiment aan verschillende presentatievoorzieningen.
Bekijk ook eens de volgende artikelen: Etalagemateriaalkliklijsten en folderstandaard A4.

Pagina gerelateerde producten

Folderhouder A4 Folderhouder A4

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
2 .75 p.st. 3.25
Bekijk product