0

Folderstandaard

Folderstandaard

Bij een beurs of evenement bekruipt ons vaak het gevoel dat veel bedrijven en organisaties een kans voor open doel missen. Veel standhouders verspreiden folders over een tafeltje in de hoop dat potentiële klanten deze folders mee naar huis nemen, maar foldermateriaal kan veel netter worden gepresenteerd. Waarom maken zoveel standhouders geen gebruik van een folderstandaard?

                 

Folderstandaard voor een goede indruk

Een display als een folderstandaard – A4, A5 of A6 – presenteert folders in welke grootte dan ook op een veel nettere manier en laat ruimte voor ongehinderde communicatie tussen de standhouder en de potentiële klant. Een tafel is nu eenmaal geen folderstandaard. Potentiële klanten moeten dan veel meer zoeken naar een bruikbare folder, wat geen goede indruk zal maken.

Presenteer uw folders overzichtelijk, want dan maakt u een betere impressie. Een bedrijf dat serieus, verzorgd en georganiseerd wilt overkomen, heeft folders altijd bij de hand. Een folderstandaard is de beste oplossing. Hierop plaatst u relatief veel folders op een klein oppervlak, zoals op een beurs, waar de ruimte beperkt is. Een folderstandaard is het perfecte hulpmiddel voor een nettere indruk.

 

Folderstandaard A5, kleiner of groter? Bestel ze online!

Bij Displaywinkel.nl bieden we veel verschillende formaten folderstandaarden. Zo hebben we een folderstandaard in A5-formaat, maar ook een kleinere (A6) of grotere folderstandaard (A4) behoort uiteraard tot de mogelijkheden. En het mooie is dat u al een handige folderstandaard heeft voor minder dan drie euro. Een geringe investering met grootse resultaten.

Folderstandaard A3
Folderstandaard 1/3 A4
Folderstandaard A4
Folderstandaard A5
Folderstandaard A6

De opbrengst is namelijk veel beter dan die drie euro. Een verbeterd imago, een hogere goodwill en een betere indruk op potentiële klanten is van grote waarde. Presenteer grotere folders of magazines bijvoorbeeld eens op een folderstandaard in A4-formaat, en voel het resultaat. Kijk dus snel in ons assortiment vol met displays, zoals een folderstandaard in A5- of A6-formaat, en koop de display die het best bij uw toepassing past.

 

Het ruime assortiment van Displaywinkel.nl

Naast een ruim aanbod aan verschillende folderartikelen beschikt Displaywinkel over een uitgebreid assortiment aan verschillende presentatievoorzieningen.
Bekijk ook eens de volgende artikelen: Etalagemateriaalkliklijsten en stoepborden.