0

T-standaard A6 onbreekbaar 'Celdis®'

Nieuw! - Ontdek de Ongelooflijke Onbreekbare T-standaard A6 "Celdis®" - Uw Verbeterde Presentatie
Stel u voor dat u uw presentatie kunt upgraden naar een ongekend niveau. Dat is precies wat onze nieuwste innovatie, de T-standaard A6 "Celdis®," mogelijk maakt. Gemaakt van helder PETG met een dikte van 1.5 mm, biedt deze onbreekbare kaarthouder een reeks voordelen die uw presentatie naar een hoger niveau tillen.

Deze kaarthouder is niet alleen slagvast, maar volledig ONBREEKBAAR. U kunt hem zonder zorgen openbuigen en laten vallen zonder dat de houder ook maar een krasje vertoont. Dit maakt hem ideaal voor zelfs de meest veeleisende toepassingen.

Met een royale voet van ongeveer 60 mm is deze kaarthouder tweezijdig te gebruiken en perfect voor rechtopstaande A6 kaarten. Hierdoor is hij uitermate geschikt voor menukaarten, prijslijsten en ander informatief drukwerk.

De eigenschappen van PETG maken deze kaarthouder nog aantrekkelijker:
✅ Uitzonderlijke slagvastheid voor langdurig gebruik
✅ Kristalhelder en volledig transparant voor een professionele uitstraling
✅ Zelfdovend, wat extra veiligheid biedt
✅ Geschikt voor contact met levensmiddelen

Breng uw presentatie naar een nieuw niveau met de onbreekbare T-standaard A6 "Celdis®." Bestel vandaag nog en ervaar de voordelen van duurzaamheid en helderheid!

Specificaties

Artikelnummer: 257.006.90
Formaat (Bekijk maattabel): A6
Afmeting: 105 x 148 mm (b x h)
Materiaal: PETG 1.5 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 73 gram
Extra: voet is ca 60 mm breed

T-standaard A6 onbreekbaar 'Celdis®'

  • Leverbaar per 12 stuks
  • 25700690
Sale!
2 .20 p.st. 2.90 2 .66 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 2,20 p.st.
24 stuks € 2,05 p.st.
144 stuks € 1,95 p.st.
288 stuks € 1,90 p.st.
1,452 stuks € 1,83 p.st.

Klanten kochten ook

folderhouder A6 folderhouder A6

Leverbaar per 6 stuks

2 .05 p.st.
Bekijk product
T-standaard A6 plexi T-standaard A6 plexi

Leverbaar per 6 stuks

2 .40 p.st.
Bekijk product
T-standaard A6 landscape T-standaard A6 landscape

Leverbaar per 12 stuks

2 .75 p.st.
Bekijk product
L-standaard A6 onbreekbaar 'Celdis®' L-standaard A6 onbreekbaar 'Celdis®'

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
1 .89 p.st. 2.25
Bekijk product
  • Nieuw! - De Onbreekbare T-standaard A6 "Celdis®" - Perfectie in Presentatie

Bent u klaar om uw presentatie naar ongekende hoogten te tillen? Onze meest recente innovatie, de T-standaard A6 "Celdis®," maakt dit mogelijk. Vervaardigd uit helder PETG met een robuuste dikte van 1.5 mm, biedt deze kaarthouder uitzonderlijke voordelen die uw presentatie naar een geheel nieuw niveau tillen.

Wat deze kaarthouder echt opvallend maakt, is zijn onbreekbaarheid. Hij is niet zomaar slagvast, maar volledig ONBREEKBAAR. Buig hem gerust open of laat hem vallen, want deze houder vertoont geen enkele beschadiging. Dit maakt hem de ideale keuze, zelfs voor de meest veeleisende toepassingen.

Met een royale voet van ongeveer 60 mm is deze kaarthouder tweezijdig te gebruiken en ideaal voor rechtopstaande A6 kaarten. Hierdoor is hij perfect geschikt voor menukaarten, prijslijsten en ander informatief drukwerk.

En dan hebben we het nog niet gehad over de kenmerken van PETG, die deze kaarthouder nog aantrekkelijker maken: ✅ Uitzonderlijke slagvastheid voor een langdurig gebruik ✅ Kristalhelder en volledig transparant voor een professionele uitstraling ✅ Zelfdovend, wat extra veiligheid biedt ✅ Geschikt voor contact met levensmiddelen

Bereik het hoogste niveau in uw presentatie met de onbreekbare T-standaard A6 "Celdis®." Bestel vandaag nog en ervaar de voordelen van duurzaamheid en helderheid die uw presentatie naar een hoger niveau tillen!