0

T-standaard 1/3-A4 klein

T-vormige Kaarthouder voor 1/3 A4 Kaarten - Kwaliteit en Gemak in Één

Op zoek naar de perfecte manier om rechtopstaande 1/3 A4 formaat kaarten (210 x 99 mm) te presenteren? Onze T-vormige kaarthouder biedt de ideale oplossing. Deze standaard is dubbelzijdig te gebruiken en maakt het verwisselen van kaarten snel en eenvoudig. Gemaakt van hoogwaardig acrylaat met gepolijste zijkanten, biedt deze houder een professionele uitstraling en is ideaal voor menukaarten en prijslijsten. Let op: deze display is 99 mm breed.

Kenmerken:

✅ Hoogwaardig Acrylaat: Onze kaarthouder is vervaardigd uit hoogwaardig acrylaat met gepolijste zijkanten, wat zorgt voor een heldere en professionele uitstraling. Dit duurzame materiaal garandeert langdurig gebruik.

✅ Dubbelzijdig en Snel Verwisselbaar: Deze T-vormige kaarthouder is dubbelzijdig, waardoor je eenvoudig twee kaarten kunt tonen. Bovendien maakt het ontwerp het snel verwisselen van kaarten mogelijk, zodat je je inhoud moeiteloos kunt aanpassen.

✅ Ideaal voor Menukaarten en Prijslijsten: Deze kaarthouder is perfect geschikt voor het presenteren van menukaarten, prijslijsten en andere informatie op een overzichtelijke en stijlvolle manier.

Met onze T-vormige kaarthouder haal je kwaliteit en gemak in één display. Of je nu een restaurant- of winkelhouder bent, deze houder voegt een professionele uitstraling toe aan je presentatie. Bestel vandaag nog en breng je kaarten en inhoud onder de aandacht op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier.

Specificaties

Artikelnummer: 25300390
Formaat (Bekijk maattabel): 1/3A4
Afmeting: 99 x 210 mm (b x h)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 130 gram
Extra: voet is ca 100 mm breed

T-standaard 1/3-A4 klein

  • Leverbaar per 12 stuks
  • 25300390
2 .95 p.st. 3 .57 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 2,95 p.st.
24 stuks € 2,90 p.st.
120 stuks € 2,75 p.st.
252 stuks € 2,60 p.st.

Klanten kochten ook

Folderhouder 1/3A4 klein Folderhouder 1/3A4 klein

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
1 .69 p.st. 2.35
Bekijk product
Etagedisplay 1/3-A4 klein Etagedisplay 1/3-A4 klein

Leverbaar per 2 stuks

Sale!
5 .50 p.st. 6.35
Bekijk product
Visitekaarthouder 110 mm Visitekaarthouder 110 mm

Leverbaar per 10 stuks

Sale!
0 .88 p.st. 1.45
Bekijk product
L-standaard 1/3-A4 klein (is geen A4) L-standaard 1/3-A4 klein (is geen A4)

Leverbaar per 6 stuks

2 .35 p.st.
Bekijk product

T-vormige Kaarthouder voor 1/3 A4 Kaarten - Een Prachtige Presentatie met Gemak

Ben je op zoek naar de perfecte manier om rechtopstaande 1/3 A4 formaat kaarten (210 x 99 mm) elegant te presenteren? Onze T-vormige kaarthouder biedt de ideale oplossing. Deze standaard is dubbelzijdig te gebruiken en maakt het verwisselen van kaarten snel en eenvoudig. Gemaakt van hoogwaardig acrylaat met gepolijste zijkanten, biedt deze houder een professionele uitstraling en is ideaal voor menukaarten en prijslijsten. Houd er rekening mee dat deze display 99 mm breed is.

Voordelen in de Spotlight:

  • Hoogwaardig Acrylaat: Onze kaarthouder is vervaardigd uit hoogwaardig acrylaat met gepolijste zijkanten, wat resulteert in een kristalheldere en professionele uitstraling. Dit duurzame materiaal garandeert een langdurig gebruik, waardoor het een waardevolle investering is.

  • Dubbelzijdig en Snel Verwisselbaar: Deze T-vormige kaarthouder is dubbelzijdig, wat betekent dat je moeiteloos twee kaarten kunt tonen. Daarnaast maakt het doordachte ontwerp het mogelijk om kaarten snel en gemakkelijk te verwisselen, waardoor je de inhoud naar wens kunt aanpassen.

  • Perfect voor Menukaarten en Prijslijsten: Deze kaarthouder is ideaal voor het presenteren van menukaarten, prijslijsten en andere relevante informatie op een overzichtelijke en stijlvolle manier. Hierdoor kunnen klanten en gasten snel en gemakkelijk toegang krijgen tot belangrijke gegevens.

Met onze T-vormige kaarthouder combineer je kwaliteit en gemak in één stijlvolle display. Of je nu een restaurant- of winkelhouder bent, deze houder voegt een professionele uitstraling toe aan je presentatie. Bestel vandaag nog en breng je kaarten en inhoud op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier onder de aandacht.