0

L-standaard 1/3-A4 klein (is geen A4)

Duurzame L-vormige Kaarthouder van Glas helder Acrylaat - Perfect voor Presentatie

Ben je op zoek naar een praktische en elegante manier om losse kaarten te presenteren? Onze stevige L-vormige kaarthouder van glashelder acrylaat biedt een uitstekend presentatiesysteem. Dit systeem is ideaal voor het netjes weergeven van individuele kaarten op je bureau, balie of in een rechtopstaande vitrine met 1/3 A4-formaat.

Hoogtepunten:

✅ Hoogwaardig Acrylaat:** Deze kaarthouder is vervaardigd van hoogwaardig acrylaat met gepolijste zijkanten, wat zorgt voor een glashelder en strak uiterlijk. Het acrylaat is duurzaam en sterk, en biedt bescherming en helderheid aan je kaarten.

✅ Geschikt voor 1/3 A4 Formaat:** Deze houder is specifiek ontworpen voor 1/3 A4 formaat, en is perfect voor het presenteren van kaarten in dit compacte formaat. Het is belangrijk op te merken dat deze houder niet geschikt is voor A4-formaat kaarten.

✅ Veelzijdig en Stijlvol:** Of je nu je contactgegevens, prijslijsten, instructies of speciale aanbiedingen wilt tonen, deze L-vormige kaarthouder voegt een stijlvolle en nette uitstraling toe aan je presentatie.

Deze duurzame L-vormige kaarthouder is een uitstekende keuze voor een overzichtelijke en professionele presentatie van je kaarten. Of je nu een receptionist bent, een ondernemer of een tentoonstellingscoördinator, deze houder voegt een vleugje klasse toe aan je presentatie. Bestel vandaag nog de L-vormige kaarthouder van glashelder acrylaat en til je presentatie naar een hoger niveau.

Specificaties

Artikelnummer: 25100890
Formaat (Bekijk maattabel): 1/3A4
Afmeting: 110 x 210 x 85 mm.
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 123 gram

L-standaard 1/3-A4 klein (is geen A4)

  • Leverbaar per 6 stuks
  • 25100890
2 .35 p.st. 2 .84 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 2,35 p.st.
24 stuks € 2,25 p.st.
120 stuks € 2,10 p.st.
240 stuks € 1,99 p.st.

Klanten kochten ook

Folderhouder 1/3A4 klein Folderhouder 1/3A4 klein

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
1 .69 p.st. 2.35
Bekijk product
T-standaard 1/3-A4 klein T-standaard 1/3-A4 klein

Leverbaar per 12 stuks

2 .95 p.st.
Bekijk product
wandkaarthouder 1/3a4 met gaatjes wandkaarthouder 1/3a4 met gaatjes

Leverbaar per 6 stuks

2 .75 p.st.
Bekijk product

Een Duurzame L-vormige Kaarthouder van Kristalhelder Acrylaat - De Ideale Presentatie Oplossing

Bent u op zoek naar een praktische en elegante manier om losse kaarten te presenteren? Onze robuuste L-vormige kaarthouder, vervaardigd van kristalhelder acrylaat, biedt een uitmuntend presentatiesysteem. Deze houder is ideaal om individuele kaarten overzichtelijk te tonen op uw bureau, balie of in een verticale vitrine met het 1/3 A4-formaat.

Belangrijkste Kenmerken:

- **Hoogwaardig Acrylaat:** Onze kaarthouder is gemaakt van hoogwaardig acrylaat met gepolijste zijkanten, wat resulteert in een kristalhelder en strak uiterlijk. Het acrylaat is duurzaam en sterk, en biedt bescherming en helderheid aan uw kaarten.

- **Geschikt voor 1/3 A4 Formaat:** Deze houder is specifiek ontworpen voor het 1/3 A4 formaat, waardoor hij perfect geschikt is voor het presenteren van kaarten in dit compacte formaat. Houd er rekening mee dat deze houder niet geschikt is voor A4-formaat kaarten.

- **Veelzijdig en Elegant:** Of u nu uw contactgegevens, prijslijsten, instructies of speciale aanbiedingen wilt presenteren, deze L-vormige kaarthouder voegt een stijlvol en net accent toe aan uw presentatie.

Deze duurzame L-vormige kaarthouder biedt een voortreffelijke oplossing voor een overzichtelijke en professionele presentatie van uw kaarten. Of u nu een receptionist bent, een ondernemer of een organisator van evenementen, deze houder voegt een vleugje klasse toe aan uw presentatie. Bestel vandaag nog de L-vormige kaarthouder van kristalhelder acrylaat en tilt uw presentatie naar een hoger niveau.