0

T-standaard A7 plexi

✅ Professionele T-Standaard A7 Plexi: De Perfecte Oplossing voor Uw Promotioneel Drukwerk A7= 74 x 105 mm (b x h)

Verbeter de presentatie van uw rechtopstaande A7 formaat kaarten met onze hoogwaardige T-Standaard A7 Plexi. Ontdek waarom onze standaard een uitstekende keuze is voor uw promotioneel drukwerk:

✅ Glashelder Acrylaat:
Gemaakt van transparant gepolijst acrylaat, ook bekend als plexiglas, biedt deze T-vormige kaarthouder een kristalheldere weergave van uw A7 kaarten. De helderheid van het acrylaat zorgt ervoor dat uw promotioneel drukwerk optimaal wordt gepresenteerd en de aandacht trekt.

✅ Stevig Model:
Onze standaard is ontworpen met stabiliteit en duurzaamheid in gedachten. Hierdoor wordt uw promotioneel drukwerk altijd op een professionele en betrouwbare manier gepresenteerd. De stevige constructie zorgt ervoor dat de standaard langdurig en effectief kan worden gebruikt.

✅ Diverse Toepassingen:
Ideaal voor (kleine) actieposters en ander promotioneel drukwerk. Deze veelzijdige standaard is geschikt voor gebruik op balies, in restaurants, openbare gebouwen, ziekenhuizen, campings, scholen, en meer. Geef uw promotioneel materiaal de exposure die het verdient.

Kies voor de T-Standaard A7 Plexi en transformeer de manier waarop u uw promotioneel drukwerk presenteert. Of u deze nu gebruikt in uw restaurant, op school, of in andere openbare ruimtes, deze standaard biedt de perfecte oplossing. Bestel vandaag nog en maak uw promotionele materialen onmiddellijk opvallender en aantrekkelijker met deze hoogwaardige kaarthouder. Kies voor een professionele uitstraling en laat uw drukwerk schitteren met onze T-Standaard A7 Plexi.

Specificaties

Artikelnummer: 25300190
Formaat (Bekijk maattabel): A7
Afmeting: 74 x 105 mm (b x h)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 48 gram
Extra: voet is ca 50 mm breed

T-standaard A7 plexi

  • Leverbaar per 12 stuks
  • 25300190
2 .30 p.st. 2 .78 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 2,30 p.st.
24 stuks € 2,18 p.st.
120 stuks € 2,05 p.st.
240 stuks € 1,95 p.st.

Klanten kochten ook

Visitekaarthouder 110 mm Visitekaarthouder 110 mm

Leverbaar per 10 stuks

Sale!
0 .88 p.st. 1.45
Bekijk product
L-standaard A7 plexi L-standaard A7 plexi

Leverbaar per 12 stuks

1 .95 p.st.
Bekijk product
T-standaard A7 landscape T-standaard A7 landscape

Leverbaar per 12 stuks

2 .35 p.st.
Bekijk product
kaarthouder A7 plexi kaarthouder A7 plexi

Leverbaar per 12 stuks

1 .85 p.st.
Bekijk product

T-Standaard A7 Plexi: Professionele Oplossing voor Promotioneel Drukwerk
A7= 74 x 105 mm (b x h)

Optimaliseer de presentatie van uw verticale A7-formaat kaarten met onze hoogwaardige T-Standaard A7 Plexi. Ontdek waarom onze standaard de perfecte keuze is voor uw promotioneel drukwerk:

Glashelder Acrylaat: Vervaardigd van transparant gepolijst acrylaat, ook bekend als plexiglas, biedt deze T-vormige kaarthouder een kristalheldere weergave van uw A7 kaarten. De helderheid van het acrylaat zorgt ervoor dat uw promotioneel drukwerk optimaal wordt gepresenteerd, waardoor de aandacht wordt getrokken.

Stevig Model: Onze standaard is doordacht ontworpen voor stabiliteit en duurzaamheid, waardoor uw promotioneel drukwerk altijd op een professionele en betrouwbare manier wordt gepresenteerd. De robuuste constructie waarborgt een langdurig en effectief gebruik.

Diverse Toepassingen: Ideaal voor (kleine) actieposters en ander promotioneel drukwerk. Deze veelzijdige standaard is geschikt voor gebruik op balies, in restaurants, openbare gebouwen, ziekenhuizen, campings, scholen en meer. Geef uw promotionele materiaal de aandacht en exposure die het verdient.

Kies voor de T-Standaard A7 Plexi en transformeer de wijze waarop u uw promotioneel drukwerk presenteert. Of u deze nu inzet in uw restaurant, op school, of in andere openbare ruimtes, deze standaard biedt de ideale oplossing. Bestel vandaag nog en maak uw promotionele materialen direct opvallender en aantrekkelijker met deze hoogwaardige kaarthouder. Kies voor een professionele uitstraling en laat uw drukwerk schitteren met onze T-Standaard A7 Plexi.