0

kaarthouder A7 plexi

Stevige Plexi (Acrylaat) Kaarthouder voor A7 Formaat - Duidelijke Presentatie voor Uw Producten en Diensten

Op zoek naar een betrouwbare manier om rechtopstaande A7-formaat kaarten te presenteren op vlakke wanden en ramen? Onze stevige plexi (acrylaat) kaarthouder voor A7 formaat biedt de ideale oplossing. Deze houder kan moeiteloos worden bevestigd met behulp van dubbelzijdig tape en is perfect voor het presenteren van uw producten en diensten.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Geschikt voor Wand- of Glaspresentatie: Deze veelzijdige kaarthouder is geschikt voor zowel wand- als glaspresentatie, waardoor u flexibel bent in waar u uw A7 kaarten wilt presenteren.

✅ Dubbelzijdig Te Gebruiken en Eenvoudig Wisselbaar: U kunt deze kaarthouder dubbelzijdig gebruiken, waardoor u meer informatie kunt delen, en de kaarten zijn gemakkelijk te wisselen voor een up-to-date presentatie.

✅ Eenvoudige Bevestiging met Dubbelzijdig Tape: Bevestiging is snel en gemakkelijk dankzij het gebruik van dubbelzijdig tape, zonder gedoe met schroeven of boren.

Upgrade uw presentatie van A7-formaat kaarten met onze stevige plexi (acrylaat) kaarthouder. Deze houder biedt een heldere en professionele manier om uw producten en diensten onder de aandacht te brengen. Of u nu kiest voor wand- of glaspresentatie, deze dubbelzijdig te gebruiken kaarthouder is flexibel en eenvoudig te installeren met dubbelzijdig tape. Investeer in kwaliteit en laat uw boodschap opvallen.

Specificaties

Artikelnummer: 21100190
Formaat (Bekijk maattabel): A7
Afmeting: 74 x 105 x 4 mm (b x h x d)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 39 gram
Extra: gepolijst

kaarthouder A7 plexi

  • Leverbaar per 12 stuks
  • 21100190
1 .85 p.st. 2 .24 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 1,85 p.st.
24 stuks € 1,75 p.st.
120 stuks € 1,65 p.st.
240 stuks € 1,55 p.st.

Klanten kochten ook

kaarthouder a7 liggend kaarthouder a7 liggend

Leverbaar per 12 stuks

1 .75 p.st.
Bekijk product

Krachtige Plexi (Acrylaat) Kaarthouder voor A7 Formaat - Een Gave Presentatie voor Uw Aanbod

Bent u op zoek naar een robuuste oplossing om A7-formaat kaarten rechtop te presenteren op vlakke wanden en ramen? Onze duurzame Plexi (Acrylaat) Kaarthouder voor A7 formaat biedt precies wat u nodig heeft. Dankzij het eenvoudige gebruik van dubbelzijdig tape kunt u deze houder moeiteloos installeren, waardoor uw producten en diensten professioneel worden gepresenteerd.

Hoogtepunten van deze Kaarthouder:

✅ Geschikt voor Zowel Wanden als Glas: Deze veelzijdige kaarthouder past perfect bij zowel wand- als glaspresentaties, waardoor u de vrijheid heeft om uw A7 kaarten op verschillende locaties te tonen.

✅ Dubbelzijdige Toepassing en Eenvoudig Vervangbaar: U kunt deze kaarthouder dubbelzijdig gebruiken, wat extra mogelijkheden biedt voor informatiepresentatie. En als u de kaarten wilt vernieuwen, kunt u dat zonder moeite doen.

✅ Snel en Eenvoudig te Bevestigen met Dubbelzijdig Tape: Dankzij het gebruik van dubbelzijdig tape is het monteren een fluitje van een cent, zonder dat u gaten in wanden hoeft te boren of schroeven te gebruiken.

Verbeter uw presentatie van A7-formaat kaarten met onze sterke Plexi (Acrylaat) Kaarthouder. Met deze houder kunt u uw producten en diensten op een heldere en professionele manier presenteren. Of u nu kiest voor een wand- of glasinstallatie, deze dubbelzijdig te gebruiken kaarthouder biedt flexibiliteit en is gemakkelijk te monteren met dubbelzijdig tape. Investeer in kwaliteit en zorg ervoor dat uw boodschap de aandacht krijgt die ze verdient.