0

kaarthouder a7 liggend

Liggende A7 Plexi Kaarthouder - Perfect voor Prachtige Presentaties

Op zoek naar de ideale manier om uw landscape A7 formaat kaarten, posters en affiches te presenteren op vlakke wanden en ramen? Onze liggende A7 Plexi Kaarthouder van hoogwaardige kwaliteit is de oplossing. Deze heldere kaarthouder van acrylaat met gepolijste zijkanten is perfect voor het tentoonstellen van uw liggende A7 formaat kaarten en andere promotionele materialen. Bevestiging is eenvoudig en kan worden gedaan met behulp van dubbelzijdig tape of zelfklevend magneetband (niet meegeleverd).

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Geschikt voor Wand- of Glaspresentatie: Deze veelzijdige kaarthouder is ontworpen voor zowel wand- als glaspresentatie, waardoor u de flexibiliteit heeft om uw materialen op verschillende oppervlakken te tonen.

✅ Dubbelzijdig en Eenvoudig Wisselbaar: Deze kaarthouder kan dubbelzijdig worden gebruikt, zodat u moeiteloos van boodschap kunt wisselen. Het is een handige en efficiënte manier om uw content fris te houden.

✅ Eenvoudige Bevestigingsopties: Bevestiging is mogelijk door middel van dubbelzijdig tape of zelfklevend magneetband (niet meegeleverd), waardoor u snel en zonder gedoe uw presentatie kunt opzetten.

Gebruik onze liggende A7 Plexi Kaarthouder om uw producten en diensten op een aantrekkelijke en professionele manier te presenteren. Of het nu voor uw etalage, deuren, of vlakke wanden is, deze kaarthouder voegt een elegante uitstraling toe aan uw promotionele displays. Investeer in kwaliteit en zorg ervoor dat uw content opvalt en de aandacht trekt.

Specificaties

Artikelnummer: 21100690
Formaat (Bekijk maattabel): A7
Afmeting: 105 x 74 x 4 mm (b x h x d)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 38 gram
Extra: gepolijst

kaarthouder a7 liggend

  • Leverbaar per 12 stuks
  • 21100690
1 .75 p.st. 2 .12 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 1,75 p.st.
24 stuks € 1,65 p.st.
120 stuks € 1,55 p.st.
240 stuks € 1,45 p.st.

Klanten kochten ook

kaarthouder A7 plexi kaarthouder A7 plexi

Leverbaar per 12 stuks

1 .85 p.st.
Bekijk product

Optimale Presentatie van Landscape A7 Materiaal - Liggende A7 Plexi Kaarthouder

Bent u op zoek naar de perfecte manier om uw liggende A7 kaarten, posters en affiches op vlakke wanden en ramen te tonen? Onze liggende A7 Plexi Kaarthouder van superieure kwaliteit is de ideale oplossing voor een verbluffende presentatie. Deze transparante kaarthouder, vervaardigd uit acrylaat met gepolijste randen, is speciaal ontworpen voor het exposeren van uw liggende A7 materialen. Bevestigen is eenvoudig en kan worden gedaan met behulp van dubbelzijdig tape of zelfklevend magneetband (niet inbegrepen).

Wat onderscheidt onze kaarthouder:

✅ Veelzijdig voor Muur- of Glaspresentatie: Deze multifunctionele kaarthouder is zo ontworpen dat u uw materiaal zowel op muren als glazen oppervlakken kunt presenteren, wat u de vrijheid geeft om te kiezen waar uw content het beste tot zijn recht komt.

✅ Dubbelzijdig voor Eenvoudig Wisselen: Onze kaarthouder is dubbelzijdig te gebruiken, waardoor u moeiteloos kunt variëren in de informatie die u wilt delen. Het is een praktische en efficiënte manier om uw content up-to-date te houden.

✅ Geen Gedoe bij Bevestigen: Bevestiging is een fluitje van een cent met de optie voor dubbelzijdig tape of zelfklevend magneetband (niet inbegrepen), waardoor u snel en zonder problemen uw presentatie kunt opzetten.

Maak gebruik van onze liggende A7 Plexi Kaarthouder om uw producten en diensten op een aantrekkelijke en professionele manier te tonen. Of u deze nu in uw etalage, op deuren of vlakke wanden plaatst, deze kaarthouder voegt een vleugje elegantie toe aan uw promotionele displays. Investeer in kwaliteit en zorg ervoor dat uw content eruit springt en de aandacht trekt zoals nooit tevoren.