0

T-standaard A7 landscape

T-Standaard A7 Landscape: Groots en Stijlvol voor Uw Drukwerk

Bent u op zoek naar een royale en elegante manier om liggende A7-formaat kaarten te presenteren? Ontmoet onze T-Standaard A7 Landscape, vervaardigd door Displaywinkel in Breda. Hier is waarom onze standaard de ideale keuze is:

✅ Groots en Stijlvol: Onze kaarthouder is ontworpen om grotere liggende A7-formaat kaarten stevig en stijlvol weer te geven. Hierdoor is hij perfect geschikt voor prijslijsten, (kleine) posters, en ander actiematig of informatief drukwerk.

✅ Duurzaam Gepolijst Acrylaat: Gemaakt van duurzaam gepolijst acrylaat, ook wel bekend als plexiglas, zorgt deze standaard voor een transparante, heldere weergave van uw kaarten.

✅ Diverse Toepassingen: Of het nu op een balie, in een restaurant, openbaar gebouw, ziekenhuis, camping, school, of andere locaties is, deze veelzijdige standaard past overal en voegt een professionele uitstraling toe.

Upgrade de presentatie van uw liggende A7-formaat kaarten en maak indruk op uw klanten en gasten. Bestel vandaag nog onze T-Standaard A7 Landscape en zorg ervoor dat uw drukwerk onmiddellijk opvalt en memorabel is met behulp van deze hoogwaardige kaarthouder. Kies voor een professionele uitstraling en laat uw drukwerk schitteren met onze T-Standaard A7 Landscape.

Specificaties

Artikelnummer: 25400290
Formaat (Bekijk maattabel): A7
Afmeting: 105 x 74 mm (b x h)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 50 gram

T-standaard A7 landscape

  • Leverbaar per 12 stuks
  • 25400290
2 .35 p.st. 2 .84 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 2,35 p.st.
24 stuks € 2,20 p.st.
120 stuks € 2,10 p.st.
240 stuks € 1,99 p.st.

Klanten kochten ook

Visitekaarthouder 110 mm Visitekaarthouder 110 mm

Leverbaar per 10 stuks

Sale!
0 .88 p.st. 1.45
Bekijk product
L-standaard A7 landscape plexi L-standaard A7 landscape plexi

Leverbaar per 12 stuks

2 .10 p.st.
Bekijk product
T-standaard A7 plexi T-standaard A7 plexi

Leverbaar per 12 stuks

2 .30 p.st.
Bekijk product
kaarthouder a7 liggend kaarthouder a7 liggend

Leverbaar per 12 stuks

1 .75 p.st.
Bekijk product

T-Standaard A7 Landscape: Groots en Stijlvol voor Uw Drukwerk

Bent u op zoek naar een royale en elegante manier om liggende A7-formaat kaarten te presenteren? Maak kennis met onze T-Standaard A7 Landscape, vervaardigd door Displaywinkel in Breda. Hier is waarom onze standaard de ideale keuze is:

Groots en Stijlvol: Onze kaarthouder is ontworpen om grotere liggende A7-formaat kaarten stevig en stijlvol weer te geven. Hierdoor is hij perfect geschikt voor prijslijsten, (kleine) posters en ander actiematig of informatief drukwerk.

Duurzaam Gepolijst Acrylaat: Vervaardigd van duurzaam gepolijst acrylaat, ook wel bekend als plexiglas, zorgt deze standaard voor een transparante, heldere weergave van uw kaarten.

Diverse Toepassingen: Of het nu op een balie, in een restaurant, openbaar gebouw, ziekenhuis, camping, school of andere locaties is, deze veelzijdige standaard past overal en voegt een professionele uitstraling toe.

Verbeter de presentatie van uw liggende A7-formaat kaarten en maak indruk op uw klanten en gasten. Bestel vandaag nog onze T-Standaard A7 Landscape en zorg ervoor dat uw drukwerk onmiddellijk opvalt en memorabel is met behulp van deze hoogwaardige kaarthouder. Kies voor een professionele uitstraling en laat uw drukwerk schitteren met onze T-Standaard A7 Landscape.