0

L-standaard A7 landscape plexi

Transformeer de presentatie van je liggende A7-formaat kaarten met onze hoogwaardige L-Standaard A7 Landscape. A7=105 x 74 mm (BxH) Ontdek waarom deze standaard de perfecte keuze is voor een professionele presentatie:

✅ Glashelder Acrylaat: Deze L-vormige kaarthouder is vervaardigd uit transparant gepolijst acrylaat (plexiglas), wat zorgt voor een kristalheldere weergave van je A7-kaarten. De helderheid van het materiaal tilt je presentatie naar een hoger niveau.

✅ Topkwaliteit: Wij bieden alleen de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat je presentatie er niet alleen professioneel uitziet, maar ook de aandacht van je publiek trekt. Duurzaamheid en een verfijnde afwerking staan centraal in onze producten.

✅ Gepolijste Zijkanten: De gepolijste zijkanten voegen een extra dimensie toe aan je presentatie, waardoor een verfijnde uitstraling ontstaat. Hierdoor maak je niet alleen een goede eerste indruk, maar blijft deze ook langdurig hangen.

✅ Liggende A7-formaat: Onze standaard is speciaal ontworpen om liggende A7-formaat kaarten te accommoderen, waardoor deze perfect is voor menu's, prijslijsten en andere informatieve displays. De praktische indeling maakt het veelzijdig inzetbaar.

Kies voor de L-Standaard A7 Landscape en til de presentatie van je kaarten naar een hoger niveau op een professionele en aantrekkelijke manier. Of je nu deze standaard gebruikt in je restaurant, winkel of bedrijf, het biedt de ideale oplossing. Bestel vandaag nog en maak indruk op je klanten en gasten met deze hoogwaardige kaarthouder. Ga voor een professionele uitstraling en laat je presentatie schitteren met onze L-Standaard A7 Landscape.

Specificaties

Artikelnummer: 25200390
Formaat (Bekijk maattabel): A7
Afmeting: 105 x 74 mm (b x h)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 45 gram

L-standaard A7 landscape plexi

  • Leverbaar per 12 stuks
  • 25200390
2 .10 p.st. 2 .54 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 2,10 p.st.
24 stuks € 2,00 p.st.
120 stuks € 1,90 p.st.
240 stuks € 1,80 p.st.

Klanten kochten ook

Visitekaarthouder 110 mm Visitekaarthouder 110 mm

Leverbaar per 10 stuks

Sale!
0 .88 p.st. 1.45
Bekijk product
L-standaard A4 plexi L-standaard A4 plexi

Leverbaar per 4 stuks

Sale!
3 .99 p.st. 4.25
Bekijk product
T-standaard A7 landscape T-standaard A7 landscape

Leverbaar per 12 stuks

2 .35 p.st.
Bekijk product
kaarthouder A7 plexi kaarthouder A7 plexi

Leverbaar per 12 stuks

1 .85 p.st.
Bekijk product

Maak een indrukwekkende transformatie in de presentatie van je liggende A7-formaat kaarten met onze hoogwaardige L-Standaard A7 Landscape (A7 = 105 x 74 mm, breedte x hoogte). Ontdek waarom deze standaard de onbetwiste keuze is voor een uiterst professionele presentatie:

✅ Glashelder Acrylaat: De L-vormige kaarthouder is met precisie vervaardigd uit transparant gepolijst acrylaat (plexiglas), waardoor een kristalheldere weergave van je A7-kaarten ontstaat. De helderheid van het materiaal tilt niet alleen je presentatie naar een hoger niveau, maar zorgt er ook voor dat je boodschap optimaal overkomt.

✅ Topkwaliteit: We bieden enkel de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat je presentatie niet alleen een professionele uitstraling heeft, maar ook de aandacht van je publiek vasthoudt. Duurzaamheid en een verfijnde afwerking staan centraal in al onze producten, waaronder deze L-Standaard.

✅ Gepolijste Zijkanten: De zijkanten van de L-Standaard voegen een extra dimensie toe aan je presentatie door de gepolijste afwerking. Hierdoor maak je niet alleen een uitstekende eerste indruk, maar blijft deze indruk ook langdurig hangen.

✅ Liggende A7-formaat: Deze standaard is doelbewust ontworpen om liggende A7-formaat kaarten te accommoderen, waardoor deze uitermate geschikt is voor menu's, prijslijsten en andere informatieve displays. De praktische indeling maakt het veelzijdig inzetbaar op diverse locaties.

Kies voor de L-Standaard A7 Landscape en til de presentatie van je kaarten naar een uitzonderlijk niveau, zowel professioneel als visueel aantrekkelijk. Of je deze standaard nu gebruikt in je restaurant, winkel of bedrijf, het biedt de ideale oplossing voor een verfijnde presentatie. Bestel vandaag nog en laat je klanten en gasten versteld staan van deze hoogwaardige kaarthouder. Ga voor een professionele uitstraling en laat je presentatie schitteren met onze L-Standaard A7 Landscape.