0

T-standaard A3 plexi

Verbeter Uw Presentatie met de T-Standaard A3 Plexi

Onze T-Standaard A3 Plexi biedt de perfecte oplossing voor het stijlvol presenteren van rechtopstaande A3 formaat kaarten. Deze kaarthouder, vervaardigd uit glashelder transparant gepolijst acrylaat (ook bekend als plexiglas), is ideaal voor het tonen van (kleine) actieposters en ander promotioneel drukwerk. Zijn stevige model zorgt ervoor dat uw kaarten goed worden ondersteund en blijven staan.

Waarom onze T-Standaard de ideale keuze is:

✅ Helder Acrylaat: Onze T-Standaard is gemaakt van glashelder acrylaat, wat zorgt voor een kristalheldere weergave van uw A3 kaarten. Hierdoor springen uw promotionele boodschappen direct in het oog.

✅ Stevig en Betrouwbaar: Deze standaard is ontworpen om rechtopstaande A3 kaarten veilig en stabiel te houden. Of u deze nu plaatst op een balie, in een restaurant, openbaar gebouw, ziekenhuis, camping of school, u kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van onze T-Standaard.

Of u nu een promotie in uw restaurant wilt laten zien, belangrijke informatie wilt delen in een ziekenhuis of school, of actieposters wilt tonen in een openbaar gebouw of camping, onze T-Standaard A3 Plexi zorgt voor een professionele en overtuigende presentatie. Bestel vandaag nog en maak indruk op uw publiek met deze hoogwaardige kaarthouder. Kies voor de T-Standaard A3 Plexi en laat uw promotionele materiaal opvallen en op professionele wijze presenteren.

Specificaties

Artikelnummer: 25300690
Formaat (Bekijk maattabel): A3
Afmeting: 297 x 420 mm (b x h)
Materiaal: acrylaat 3 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 1000 gram
Extra: voet is 140 mm breed

T-standaard A3 plexi

  • Leverbaar per stuk
  • 25300690
14 .50 p.st. 17 .55 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 14,50 p.st.
6 stuks € 13,50 p.st.
24 stuks € 12,50 p.st.
72 stuks € 12,00 p.st.

Klanten kochten ook

Visitekaarthouder 110 mm Visitekaarthouder 110 mm

Leverbaar per 10 stuks

Sale!
0 .88 p.st. 1.45
Bekijk product
L-standaard A3 plexi L-standaard A3 plexi

Leverbaar per stuk

14 .50 p.st.
Bekijk product
T-standaard A3 landscape T-standaard A3 landscape

Leverbaar per 2 stuks

16 .95 p.st.
Bekijk product
wandkaarthouder a3 met gaatjes wandkaarthouder a3 met gaatjes

Leverbaar per 2 stuks

10 .25 p.st.
Bekijk product

Optimaliseer Uw Visuele Presentaties met de T-Standaard A3 Plexi

Bent u op zoek naar de perfecte manier om rechtopstaande A3 formaat kaarten op een professionele en stijlvolle manier te presenteren? Zoek niet verder! Onze T-Standaard A3 Plexi is de ideale oplossing voor al uw promotionele en informatieve weergavebehoeften. Vervaardigd uit glashelder transparant gepolijst acrylaat (ook bekend als plexiglas), biedt deze kaarthouder tal van voordelen voor een overtuigende presentatie.

Ontdek waarom onze T-Standaard uw beste keuze is:

Helder Acrylaat: Onze T-Standaard is gemaakt van glashelder acrylaat, wat resulteert in een kristalheldere weergave van uw A3 kaarten. Hierdoor springen uw promotionele boodschappen en belangrijke informatie direct in het oog, waardoor uw publiek geboeid wordt.

Stevig en Betrouwbaar: Onze T-Standaard is ontworpen om rechtopstaande A3 kaarten veilig en stabiel te ondersteunen. Of u deze nu plaatst op een balie, in een restaurant, openbaar gebouw, ziekenhuis, camping of school, u kunt erop vertrouwen dat uw kaarten professioneel en betrouwbaar worden weergegeven.

Of u nu uw nieuwste aanbiedingen in uw restaurant wilt presenteren, belangrijke informatie wilt delen in een ziekenhuis of school, of actieposters wilt tonen in een openbaar gebouw of camping, onze T-Standaard A3 Plexi biedt de ultieme oplossing. Bestel vandaag nog en maak indruk op uw publiek met deze hoogwaardige kaarthouder. Kies voor de T-Standaard A3 Plexi en zorg ervoor dat uw promotioneel materiaal de aandacht trekt en professioneel wordt weergegeven.