0

T-standaard A4 landscape

Professionele T-Standaard A4 Landscape: Uw Perfecte Keuze voor Drukwerk

Wilt u indruk maken met de presentatie van liggende A4-formaat kaarten? Onze T-Standaard A4 Landscape is een grote en stijlvolle kaarthouder van gepolijst acrylaat, ook bekend als plexiglas, die perfect is voor uw prijslijsten, (kleine) posters en ander actiematig- of informatief drukwerk.

Waarom Onze Standaard Uw Beste Keuze Is:

✅ Ruim en Stijlvol: Deze standaard biedt voldoende ruimte voor liggende A4-formaat kaarten, waardoor hij ideaal is voor het presenteren van prijslijsten, posters en informatief drukwerk. Zijn stijlvolle ontwerp voegt een vleugje klasse toe aan elke ruimte.

✅ Stevig en Duurzaam: Ontworpen met stabiliteit in gedachten, zorgt deze standaard ervoor dat uw kaarten altijd professioneel worden weergegeven. Hij kan perfect dienen in balies, restaurants, openbare gebouwen, ziekenhuizen, campings, scholen en andere locaties.

Of u nu uw menu in een restaurant wilt tonen, informatie in een ziekenhuis wilt delen, of prijslijsten in een winkel wilt presenteren, onze T-Standaard A4 Landscape is de ideale keuze voor al uw drukwerkbehoeften. Bestel vandaag nog en verbeter de presentatie van uw materiaal met deze hoogwaardige en stijlvolle kaarthouder. Kies voor een professionele uitstraling en laat uw drukwerk schitteren met onze T-Standaard A4 Landscape.

Specificaties

Artikelnummer: 25400690
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: 297 x 210 (b x h)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 360 gram

T-standaard A4 landscape

  • Leverbaar per 4 stuks
  • 25400690
4 .95 p.st. 5 .99 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 4,95 p.st.
12 stuks € 4,75 p.st.
60 stuks € 4,65 p.st.
120 stuks € 3,95 p.st.

Klanten kochten ook

Visitekaarthouder 110 mm Visitekaarthouder 110 mm

Leverbaar per 10 stuks

Sale!
0 .88 p.st. 1.45
Bekijk product
L-standaard A4 landscape plexi L-standaard A4 landscape plexi

Leverbaar per 4 stuks

4 .50 p.st.
Bekijk product
kaarthouder A4 liggend kaarthouder A4 liggend

Leverbaar per 4 stuks

4 .55 p.st.
Bekijk product
wandkaarthouder a4 liggend met gaatjes wandkaarthouder a4 liggend met gaatjes

Leverbaar per 4 stuks

Sale!
4 .85 p.st. 5.65
Bekijk product

Een Professionele T-Standaard voor Liggende A4 Kaarten: Uw Ideale Keuze voor Drukwerk

Wilt u uw liggende A4-formaat kaarten op een indrukwekkende manier presenteren? Onze T-Standaard voor Liggende A4 Kaarten is een royale en elegante kaarthouder gemaakt van gepolijst acrylaat, dat ook bekend staat als plexiglas. Deze standaard is perfect geschikt voor uw prijslijsten, (kleine) posters en ander actiematig of informatief drukwerk.

Waarom Onze Standaard van Displaywinkel Uw Beste Optie is:

Ruim en Verfijnd: Onze standaard biedt voldoende ruimte voor liggende A4-formaat kaarten, waardoor hij perfect is voor het presenteren van prijslijsten, posters en informatief drukwerk. Het stijlvolle ontwerp voegt een vleugje elegantie toe aan elke omgeving.

Robuust en Duurzaam: Met stabiliteit als uitgangspunt, zorgt onze standaard ervoor dat uw kaarten altijd professioneel worden weergegeven. Hij is geschikt voor balies, restaurants, openbare gebouwen, ziekenhuizen, campings, scholen en andere locaties.

Of u nu uw menu in een restaurant wilt presenteren, informatie in een ziekenhuis wilt delen, of prijslijsten in een winkel wilt tentoonstellen, onze T-Standaard voor Liggende A4 Kaarten is de perfecte keuze voor al uw drukwerkbehoeften. Bestel vandaag nog en verfraai de presentatie van uw materiaal met deze hoogwaardige en verfijnde kaarthouder. Kies voor een professionele uitstraling en laat uw drukwerk schitteren met onze T-Standaard voor Liggende A4 Kaarten.