0

Menuclip A4 plexi

Stijlvolle Plexi Menukaartstandaard voor A4 Formaat: Verrijk Uw Presentatie

Upgrade uw presentatie met onze gepolijste Plexi Menukaartstandaard, speciaal ontworpen voor A4 breedte. Of het nu gaat om folders, prijslijsten, of menukaarten, deze standaard biedt een elegante oplossing voor tafel- of baliepresentatie. Ontdek waarom deze menukaarthouder een must-have is voor een professionele uitstraling.

Kenmerken:

✅ Gepolijst Plexi Design:
Het gepolijste plexi materiaal geeft de menukaartstandaard een verfijnde uitstraling, waardoor uw folders, prijslijsten, of menukaarten op elegante wijze worden gepresenteerd.

✅ Eenvoudig Verwisselbaar:
Dankzij het slimme ontwerp is deze standaard eenvoudig verwisselbaar. Houd uw presentatie actueel door moeiteloos nieuwe inhoud toe te voegen en aan te passen.

✅ Compact Formaat:
Met een voet van 210 mm breed en 50 mm hoog is de menukaartstandaard compact en veelzijdig. Geschikt voor zowel grotere als kleinere tafels, past het perfect in diverse presentatieomgevingen.

Voordelen:

✅ Professionele Tafel- of Baliepresentatie:
Deze Plexi Menukaartstandaard voegt een professionele uitstraling toe aan uw tafel- of baliepresentatie, waardoor uw folders, prijslijsten, of menukaarten de aandacht trekken.

✅ Veelzijdig Toepasbaar:
Geschikt voor diverse doeleinden, of het nu gaat om het presenteren van menukaarten in een restaurant, prijslijsten op een balie, of informatieve folders op een tafel. Deze standaard past zich aan aan uw behoeften.

Upgrade uw presentatie met deze stijlvolle Plexi Menukaartstandaard en geef uw folders, prijslijsten, of menukaarten de aandacht die ze verdienen. Bestel vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit op uw tafel of balie.

Specificaties

Artikelnummer: 21700490
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: 215 x 50 x 105 mm (b x h x d)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 143 gram

Menuclip A4 plexi

  • Leverbaar per 6 stuks
  • 21700490
4 .55 p.st. 5 .51 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 4,55 p.st.
12 stuks € 3,95 p.st.
24 stuks € 3,60 p.st.
48 stuks € 3,40 p.st.

Klanten kochten ook

T-standaard A4 plexi T-standaard A4 plexi

Leverbaar per 4 stuks

Sale!
4 .45 p.st. 5.50
Bekijk product
menuhouder a4 met alu-voet menuhouder a4 met alu-voet

Leverbaar per 4 stuks

Sale!
12 .25 p.st. 14.98
Bekijk product
menuclip a4 rvs menuclip a4 rvs

Leverbaar per 5 stuks

7 .50 p.st.
Bekijk product

Elegante Plexi Menukaartstandaard voor A4 Formaat: Transformeer Uw Presentatie

Verhoog de kwaliteit van uw presentatie met onze fraai vormgegeven Plexi Menukaartstandaard, ontworpen voor A4 breedte. Of het nu gaat om folders, prijslijsten, of menukaarten, deze standaard biedt een verfijnde oplossing voor tafel- of baliepresentatie. Ontdek waarom deze menukaarthouder onmisbaar is voor een professionele uitstraling.

Kenmerken:

Stijlvol Plexi Design: Het gepolijste plexi materiaal geeft de menukaartstandaard een geraffineerde uitstraling, waardoor uw folders, prijslijsten, of menukaarten op elegante wijze worden gepresenteerd.

Eenvoudig te Verwisselen: Met zijn doordachte ontwerp is deze standaard eenvoudig te verwisselen. Houd uw presentatie actueel door moeiteloos nieuwe inhoud toe te voegen en aan te passen.

Compact Formaat: Met een voet van 210 mm breed en 50 mm hoog is de menukaartstandaard compact en veelzijdig. Geschikt voor zowel grotere als kleinere tafels, past het naadloos in diverse presentatieomgevingen.

Voordelen:

Professionele Tafel- of Baliepresentatie: Deze Plexi Menukaartstandaard voegt een professionele uitstraling toe aan uw tafel- of baliepresentatie, waardoor uw folders, prijslijsten, of menukaarten onmiddellijk de aandacht trekken.

Veelzijdig Toepasbaar: Geschikt voor diverse doeleinden, of het nu gaat om het presenteren van menukaarten in een restaurant, prijslijsten op een balie, of informatieve folders op een tafel. Deze standaard past zich aan uw behoeften aan.

Upgrade uw presentatie met deze elegant vormgegeven Plexi Menukaartstandaard en geef uw folders, prijslijsten, of menukaarten de aandacht die ze verdienen. Bestel vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van verfijning en functionaliteit op uw tafel of balie.