0

Kaarthouder A4 plexi met houten voet - beuken

Plexi A4 Kaarthouder met Houten Voet - Beuken: Stijlvolle en Veelzijdige Tafeldisplay

Op zoek naar een tafeldisplay voor prijslijsten, menukaarten of informatiekaarten? Onze dubbelzijdig te gebruiken Plexi A4 Kaarthouder met Houten Voet in beuken uitvoering is de ideale keuze. Ontdek waarom deze kaarthouder uw presentatie naar een hoger niveau tilt:

✅ Dubbelzijdig Te Gebruiken: Deze tafeldisplay is ontworpen voor dubbelzijdig gebruik, waardoor u eenvoudig van boodschap kunt wisselen zonder gedoe.

✅ Heldere Acrylaat Kaarthouder: Gemaakt van glashelder transparant acrylaat met een dikte van 2 mm biedt deze kaarthouder een kristalheldere presentatie van uw A4-formaat kaarten.

✅ Stevige Houten Voet - Beuken Uitvoering: De kaarthouder rust op een stevige houten voet, uitgevoerd in beuken, wat niet alleen stabiliteit garandeert maar ook een stijlvolle uitstraling toevoegt aan uw presentatie.

✅ Breedte van de Sleuf: De sleuf in de kaarthouder heeft een breedte van 4 mm, perfect voor het veilig vasthouden van uw kaarten.

Upgrade uw tafelpresentatie en geef uw prijslijsten, menukaarten en informatiekaarten de aandacht die ze verdienen. Bestel vandaag nog onze Plexi A4 Kaarthouder met Houten Voet - Beuken en maak indruk op uw klanten of gasten met deze veelzijdige en stijlvolle tafeldisplay. Kies voor een professionele uitstraling en investeer in kwaliteit met onze Plexi A4 Kaarthouder.

Specificaties

Artikelnummer: 20602842+20603190
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: 210 x 297 mm (b x h)
Materiaal: acrylaat 2 mm - beukenhout
Kleur: transparant, beuken
Extra: voet : 210 x 75 x 30 mm (b x d x h). Breedte sleuf is 4 mm.

Kaarthouder A4 plexi met houten voet - beuken

  • Leverbaar per 2 stuks
  • 20602842_20603190
12 .50 p.st. 15 .13 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 12,50 p.st.
12 stuks € 12,25 p.st.
24 stuks € 12,00 p.st.
48 stuks € 11,50 p.st.

Klanten kochten ook

L-standaard A4 plexi L-standaard A4 plexi

Leverbaar per 4 stuks

Sale!
3 .99 p.st. 4.25
Bekijk product
T-standaard A4 plexi T-standaard A4 plexi

Leverbaar per 4 stuks

Sale!
4 .45 p.st. 5.50
Bekijk product
Menuclip A4 plexi Menuclip A4 plexi

Leverbaar per 6 stuks

4 .55 p.st.
Bekijk product
menuhouder a4 met alu-voet menuhouder a4 met alu-voet

Leverbaar per 4 stuks

Sale!
12 .25 p.st. 14.98
Bekijk product

Plexi A4 kaarthouder met houten voet - Beuken: Transformeer Uw Tafelpresentatie

Bent u op zoek naar de perfecte tafeldisplay om prijslijsten, menukaarten of informatiekaarten op een stijlvolle manier te presenteren? Ontmoet onze Plexi A4 Kaarthouder met Houten Voet in beuken uitvoering - de ultieme keuze voor uw tafelpresentatie. Hier leest u waarom deze kaarthouder uw presentatie naar een nieuw niveau tilt:

Dubbelzijdig Gebruik: Deze tafeldisplay is slim ontworpen voor dubbelzijdig gebruik, waardoor u moeiteloos van boodschap kunt wisselen. Dit biedt veelzijdigheid en gemak.

Heldere Acrylaat Kaarthouder: De kaarthouder is vervaardigd uit glashelder transparant acrylaat met een dikte van 2 mm, wat zorgt voor een kraakheldere presentatie van uw A4-formaat kaarten.

Robuuste Houten Voet - Beuken Uitvoering: De kaarthouder staat op een stevige houten voet, prachtig uitgevoerd in beukenhout. Deze voet biedt niet alleen stabiliteit maar voegt ook een stijlvolle en warme uitstraling toe aan uw presentatie.

Optimale Sleufbreedte: De kaarthouder is voorzien van een sleuf met een breedte van 4 mm, waardoor uw kaarten veilig op hun plaats blijven en de presentatie er verzorgd uitziet.

Verras uw klanten, gasten of bezoekers met een professionele tafelpresentatie. Bestel vandaag nog onze Plexi A4 Kaarthouder met Houten Voet - Beuken en maak indruk met deze veelzijdige, stijlvolle tafeldisplay. Kies voor de uitstraling van kwaliteit en investeer in uw presentatie met onze Plexi A4 Kaarthouder. Het is de ideale keuze voor een tafelpresentatie die onvergetelijk is.