0

Plexi naambord A4

Plexi Naambord A4 - Veelzijdige Fotolijst uit Acrylaat

Ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek met ons Plexi Naambord A4, een fotolijst uit acrylaat ontworpen voor binnengebruik. De twee platen worden stevig verankerd door 4 afstandhouders van 15 mm, wat niet alleen voor een solide constructie zorgt maar ook een eigentijdse uitstraling garandeert. Voor wandmontage plaatst u eenvoudig de afstandhouders tegen de muur, waarna de plexi platen moeiteloos met de bijgeleverde afdekschroeven worden bevestigd.

✅ *Robuuste Constructie:* Ons Plexi Naambord A4 is vervaardigd met oog voor duurzaamheid. De 4 afstandhouders van 15 mm bieden een stevige verankering voor een langdurige en solide fotolijst.

✅ *Eenvoudige Wandmontage:* De afstandhouders worden simpelweg tegen de muur geschroefd, waarna de plexi platen met de afdekschroeven veilig worden samengebracht.

✅ *Veelzijdig Toepasbaar:* Dit naambord is een multifunctionele toevoeging aan uw ruimte. Ideaal voor aanduidingen bij vluchtplannen in hotels of restaurants, BHV-aanduidingen, menulijsten, bedrijfsinformatie, logo's, en als een stijlvol naambord.

Voeg een vleugje stijl toe aan uw ruimte met ons Plexi Naambord A4. Bestel vandaag nog en ervaar de veelzijdigheid en esthetiek van deze groen vinkje-waardige fotolijst. Maak indruk met een naambord dat niet alleen praktisch is, maar ook een eigentijdse charme toevoegt aan uw interieur.

Specificaties

Artikelnummer: 21400990
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: 340 x 250 mm (B x H)
Materiaal: acrylaat 4 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 940 gram
Inclusief bevestigingsmaterialen: Ja
Extra: RVS afstandhouders 15 mm

Plexi naambord A4

  • Leverbaar per stuk
  • 21400990
Sale!
19 .95 p.st. 24.75 24 .14 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 19,95 p.st.
10 stuks € 18,95 p.st.
20 stuks € 18,00 p.st.
50 stuks € 17,50 p.st.

Klanten kochten ook

wandkaarthouder a4 met gaatjes wandkaarthouder a4 met gaatjes

Leverbaar per 4 stuks

Sale!
4 .65 p.st. 5.75
Bekijk product
wandkaarthouder a4 liggend met gaatjes wandkaarthouder a4 liggend met gaatjes

Leverbaar per 4 stuks

Sale!
4 .85 p.st. 5.65
Bekijk product
securit raamdisplay a4 zwart securit raamdisplay a4 zwart

Leverbaar per stuk

35 .50 p.st.
Bekijk product
A4 kliklijst zwart A4 kliklijst zwart

Leverbaar per stuk

Sale!
9 .95 p.st. 11.75
Bekijk product

**Plexi Naambord A4 - Een Sublieme Mix van Functionaliteit en Esthetiek in Acrylaat Fotolijst**

Verken de harmonie tussen functionaliteit en esthetiek met ons Plexi Naambord A4, een verfijnde fotolijst vervaardigd uit hoogwaardig acrylaat en ontworpen voor binnengebruik. Deze unieke creatie combineert een solide constructie met een eigentijdse uitstraling, en biedt een veelzijdige oplossing voor het stijlvol presenteren van informatie.

✅ *Robuuste Constructie:* Het Plexi Naambord A4 is vervaardigd met een scherp oog voor duurzaamheid. De vier afstandhouders van 15 mm dienen als stevige verankering, resulterend in een langdurige en solide fotolijst die zijn vorm en functie behoudt.

✅ *Eenvoudige Wandmontage:* De installatie is een moeiteloze ervaring. Plaats de afstandhouders tegen de muur en bevestig vervolgens de plexi platen met de bijgeleverde afdekschroeven. In een handomdraai geniet u van een perfect gemonteerde fotolijst.

✅ *Veelzijdig Toepasbaar:* Dit naambord voegt niet alleen een esthetisch element toe aan uw ruimte, maar is ook uiterst functioneel. Ideaal voor diverse toepassingen, zoals aanduidingen bij vluchtplannen in hotels of restaurants, BHV-aanduidingen, menulijsten, bedrijfsinformatie, logo's, en als een verfijnd naambord.

Ervaar de synergie van stijl en functionaliteit met ons Plexi Naambord A4. Bestel vandaag nog en ontdek de veelzijdigheid en esthetiek van deze fotolijst met groene vinkjes. Maak een blijvende indruk met een naambord dat niet alleen praktisch is, maar ook een eigentijdse charme toevoegt aan uw interieur. Transformeer uw ruimte met deze verfijnde en veelzijdige toevoeging!