0

Plexi naambord A3

Plexiglas Naambord voor Binnengebruik - Stijlvolle Wandmontage

Ontdek de veelzijdigheid van ons plexiglas naambord, speciaal ontworpen voor binnengebruik. De twee platen worden stevig bij elkaar gehouden door 4 afstandhouders van 15 mm, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Voor wandmontage plaatst u de afstandhouders eerst tegen de muur, waarna de plexi platen met de afdekschroeven eenvoudig worden bevestigd.

✅ *Robuuste Constructie:* Ons plexiglas naambord is vervaardigd met oog voor duurzaamheid, en de 4 afstandhouders van 15 mm zorgen voor een stevige bevestiging.

✅ *Eenvoudige Wandmontage:* Monteer de afstandhouders tegen de muur en bevestig vervolgens moeiteloos de plexi platen met de bijgeleverde afdekschroeven.

✅ *Veelzijdig Toepasbaar:* Ideaal voor diverse toepassingen zoals aanduidingen bij vluchtplannen in hotels of restaurants, BHV-aanduidingen, menulijsten, bedrijfsinformatie, logo's, en als stijlvol naambord.

Geef uw ruimte een professionele uitstraling met ons plexiglas naambord. Bestel vandaag nog en ontdek de veelzijdige toepassingen voor deze stijlvolle wandmontage. Maak indruk met een eigentijdse en functionele toevoeging aan uw interieur!

Specificaties

Artikelnummer: 21401090
Formaat (Bekijk maattabel): A3
Afmeting: 460 x 340 mm (B x H)
Materiaal: acrylaat 4 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 1600 gram
Inclusief bevestigingsmaterialen: Ja
Extra: RVS afstandhouders 15 mm

Plexi naambord A3

  • Leverbaar per stuk
  • 21401090
27 .50 p.st. 33 .28 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 27,50 p.st.
10 stuks € 26,00 p.st.
20 stuks € 24,50 p.st.
50 stuks € 22,50 p.st.
100 stuks € 20,50 p.st.

Klanten kochten ook

A3 Kliklijst 25 mm A3 Kliklijst 25 mm

Leverbaar per stuk

9 .95 p.st.
Bekijk product
wandkaarthouder a3 met gaatjes wandkaarthouder a3 met gaatjes

Leverbaar per 2 stuks

10 .25 p.st.
Bekijk product
wandkaarthouder a3 liggend met gaatjes wandkaarthouder a3 liggend met gaatjes

Leverbaar per 2 stuks

10 .50 p.st.
Bekijk product
securit raamdisplay a3 zwart securit raamdisplay a3 zwart

Leverbaar per stuk

45 .50 p.st.
Bekijk product

**Plexiglas Naambord voor Binnengebruik - Stijlvolle Wandmontage voor Elegante Presentatie**

Bent u op zoek naar een verfijnde en eigentijdse manier om uw ruimte te voorzien van een professionele uitstraling? Ontdek dan de veelzijdigheid van ons plexiglas naambord, zorgvuldig ontworpen voor binnengebruik. De unieke constructie, waarbij twee plexiglas platen stevig bij elkaar worden gehouden door 4 afstandhouders van 15 mm, biedt niet alleen duurzaamheid maar ook een strakke, moderne esthetiek.

✅ *Robuuste Constructie voor Duurzaamheid:* Ons plexiglas naambord is vervaardigd met een focus op duurzaamheid. De 4 afstandhouders van 15 mm zorgen voor een solide constructie die langdurig standhoudt.

✅ *Eenvoudige Wandmontage voor Gemak:* Het monteren van uw naambord is een moeiteloze ervaring. Plaats de afstandhouders tegen de muur en bevestig vervolgens de plexiglas platen met de bijgeleverde afdekschroeven.

✅ *Veelzijdig Toepasbaar voor Diverse Behoeften:* Dit naambord komt tegemoet aan verschillende toepassingen, waaronder aanduidingen bij vluchtplannen in hotels of restaurants, BHV-aanduidingen, menulijsten, bedrijfsinformatie, logo's, en als een stijlvol naambord.

Geef uw ruimte een eigentijdse en functionele upgrade met ons plexiglas naambord. Bestel vandaag nog en ontdek de talloze toepassingen voor deze stijlvolle wandmontage. Maak indruk met een naambord dat niet alleen functioneel is maar ook een eigentijdse charme toevoegt aan uw interieur. Kies voor stijl, kies voor professionaliteit!