0

Plexi naambord A5

Plexi Naambord A5 - Verfijnde Wanddecoratie voor Binnengebruik

Laat uw ruimte spreken met ons Plexi Naambord A5, een elegant wandbord uit plexiglas ontworpen voor binnengebruik. Met een doordacht ontwerp worden de twee plexiglas platen stevig met elkaar verbonden door middel van 4 afstandhouders van 15 mm, wat niet alleen voor een solide constructie zorgt maar ook een eigentijdse esthetiek toevoegt aan elke ruimte. Voor wandmontage wordt de procedure vereenvoudigd door eerst de afstandhouders tegen de muur te schroeven, gevolgd door het eenvoudig bevestigen van de plexi platen met de meegeleverde afdekschroeven.

✅ *Eigentijds Design:* Het Plexi Naambord A5 biedt een eigentijds en verfijnd ontwerp, waardoor het niet alleen een praktisch naambord is maar ook een waardevolle toevoeging aan uw interieur.

✅ *Robuuste Constructie:* Vervaardigd met hoogwaardig plexiglas, wordt dit naambord ondersteund door 4 afstandhouders van 15 mm, wat zorgt voor duurzaamheid en een langdurige solide verbinding.

✅ *Eenvoudige Wandmontage:* Met een gebruiksvriendelijk installatieproces wordt het bevestigen van dit naambord aan de wand een moeiteloze taak. Schroef eenvoudig de afstandhouders tegen de muur en bevestig vervolgens de plexi platen met de meegeleverde afdekschroeven.

Voeg een vleugje verfijning toe aan uw ruimte met het Plexi Naambord A5. Bestel vandaag nog en ervaar de combinatie van functionaliteit en esthetiek. Transformeer uw wand in een kunstwerk en maak een blijvende indruk met dit hoogwaardige plexiglas naambord.

Specificaties

Artikelnummer: 21400890
Formaat (Bekijk maattabel): A5
Afmeting: 250 x 190 mm (b x h)
Materiaal: acrylaat 4 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 600 gram
Inclusief bevestigingsmaterialen: Ja
Extra: rvs afstandhouders 15 mm

Plexi naambord A5

  • Leverbaar per stuk
  • 21400890
17 .95 p.st. 21 .72 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 17,95 p.st.
10 stuks € 17,00 p.st.
20 stuks € 16,50 p.st.
50 stuks € 15,00 p.st.

Klanten kochten ook

Plexi naambord A4 Plexi naambord A4

Leverbaar per stuk

Sale!
19 .95 p.st. 24.75
Bekijk product
kaarthouder A5 plexi kaarthouder A5 plexi

Leverbaar per 6 stuks

2 .95 p.st.
Bekijk product
Wandkaarthouder A5 met gaatjes Wandkaarthouder A5 met gaatjes

Leverbaar per 6 stuks

3 .25 p.st.
Bekijk product
A5 kliklijst 20 mm A5 kliklijst 20 mm

Leverbaar per 2 stuks

7 .50 p.st.
Bekijk product

Plexi Naambord A5 - Verfijnde Wanddecoratie voor Binnengebruik

Laat uw persoonlijkheid en professionaliteit tot uiting komen met ons exclusieve Plexi Naambord A5, een verfijnde wanddecoratie vervaardigd uit hoogwaardig plexiglas, speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis. Dit elegante naambord combineert een doordacht ontwerp met een eigentijdse esthetiek, waardoor het niet alleen een praktisch element is maar ook een waardevolle toevoeging aan elke ruimte.

✅ *Doordacht Design voor Elegante Presentatie:* Het Plexi Naambord A5 is ontworpen met aandacht voor detail, waarbij twee plexiglas platen stevig met elkaar worden verbonden door middel van 4 afstandhouders van 15 mm. Dit resulteert niet alleen in een solide constructie maar voegt ook een eigentijdse esthetiek toe aan uw omgeving.

✅ *Hoogwaardige Constructie:* Vervaardigd uit hoogwaardig plexiglas, wordt dit naambord ondersteund door 4 duurzame afstandhouders van 15 mm. Dit garandeert niet alleen een solide verbinding maar ook langdurige duurzaamheid.

✅ *Eenvoudige Wandmontage voor Directe Schoonheid:* Het installeren van dit naambord is een moeiteloze ervaring. Bevestig eerst de afstandhouders tegen de muur en verbind vervolgens de plexi platen met de meegeleverde afdekschroeven. Uw wand wordt in een mum van tijd omgetoverd tot een kunstwerk.

Voeg een vleugje verfijning toe aan uw ruimte met het Plexi Naambord A5. Bestel vandaag nog en ontdek de perfecte samensmelting van functionaliteit en esthetiek. Transformeer uw wand in een kunstzinnige expressie en maak een blijvende indruk met dit hoogwaardige plexiglas naambord. Kies voor stijl, kies voor duurzaamheid, kies voor exclusiviteit.