0

Plexi naambord A6

Duurzaam Naambordje voor Binnengebruik - Stijlvol en Functioneel

Op zoek naar een kwalitatief naambordje voor gebruik binnenshuis? Ons naambordje bestaat uit twee stevige acrylplaten die op een afstand van 15 mm van elkaar worden gehouden door vier solide afstandhouders. Het bordje is ontworpen voor eenvoudige wandmontage, waarbij de afstandhouders eerst aan de muur worden bevestigd, gevolgd door het bevestigen van de plexiglasplaten met behulp van de afdekschroeven.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Stevige Constructie: Dit naambordje is gebouwd om lang mee te gaan, met robuuste acrylplaten en duurzame afstandhouders voor een langdurige presentatie.

✅ Eenvoudige Wandmontage: De wandmontage is moeiteloos dankzij de afstandhouders die stevig aan de muur worden bevestigd, en de plexiglasplaten die eenvoudig worden vastgezet met de afdekschroeven.

✅ Stijlvol Design: Het naambordje heeft een tijdloos ontwerp dat in vrijwel elke interieursetting past, waardoor uw ruimte er professioneel en aantrekkelijk uitziet.

Upgrade uw binnenruimte met ons duurzame naambordje en creëer een stijlvolle en functionele presentatie. Of u het nu gebruikt voor kantoren, winkels, of andere binnentoepassingen, dit naambordje voegt een vleugje klasse toe aan uw ruimte. Investeer in kwaliteit en maak uw naam of boodschap duidelijk zichtbaar.

Specificaties

Artikelnummer: 21400790
Formaat (Bekijk maattabel): A6
Afmeting: 190 x 145 mm (b x h)
Materiaal: acrylaat 4 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 400 gram
Inclusief bevestigingsmaterialen: Ja
Extra: rvs afstandhouders 15 mm

Plexi naambord A6

  • Leverbaar per stuk
  • 21400790
Sale!
9 .95 p.st. 13.50 12 .04 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 9,95 p.st.
25 stuks € 9,75 p.st.
50 stuks € 9,55 p.st.
100 stuks € 9,40 p.st.

Klanten kochten ook

Plexi naambord A5 Plexi naambord A5

Leverbaar per stuk

17 .95 p.st.
Bekijk product
kaarthouder A6 plexi kaarthouder A6 plexi

Leverbaar per 12 stuks

2 .40 p.st.
Bekijk product
wandkaarthouder a6 met gaatjes wandkaarthouder a6 met gaatjes

Leverbaar per 12 stuks

2 .25 p.st.
Bekijk product
A5 kliklijst 20 mm A5 kliklijst 20 mm

Leverbaar per 2 stuks

7 .50 p.st.
Bekijk product

Duurzaam Binnengebruik Naambordje - Stijlvol en Functioneel

Op zoek naar een hoogwaardig naambordje voor gebruik binnenshuis? Ons naambordje bestaat uit twee solide acrylplaten die op een afstand van 15 mm van elkaar worden gehouden door vier sterke afstandhouders. De wandmontage is eenvoudig uit te voeren: bevestig eerst de afstandhouders stevig aan de muur en verbind vervolgens de plexiglasplaten met behulp van de afdekschroeven.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Robuuste Constructie: Dit naambordje is ontworpen om langdurig mee te gaan, met stevige acrylplaten en duurzame afstandhouders voor een langdurige presentatie.

✅ Eenvoudige Wandmontage: De wandmontage verloopt moeiteloos dankzij de afstandhouders die stevig aan de muur worden bevestigd en de plexiglasplaten die gemakkelijk worden vastgezet met de afdekschroeven.

✅ Stijlvol Ontwerp: Het naambordje heeft een tijdloos ontwerp dat naadloos in bijna elke interieurstijl past, waardoor uw ruimte een professionele en aantrekkelijke uitstraling krijgt.

Upgrade uw binnenruimte met ons duurzame naambordje en creëer een stijlvolle en functionele presentatie. Of u het nu gebruikt voor kantoren, winkels of andere binnentoepassingen, dit naambordje voegt een vleugje klasse toe aan uw omgeving. Investeer in kwaliteit en zorg ervoor dat uw naam of boodschap helder en duidelijk wordt weergegeven.