0

securit raamdisplay a4 zwart

Securit Raamdisplay A4 Zwart - Dubbelzijdige Presentatie voor Perfecte Zichtbaarheid

Ons Securit raamdisplay A4 in stijlvol zwart is een veelzijdige oplossing voor uw presentatiebehoeften. Dit dubbelzijdige raamdisplay, uitgerust met zuignappen, maakt het eenvoudig om A4 papier in te schuiven via de lange kant. U kunt het display zowel staand als liggend gebruiken, en het hecht moeiteloos aan glas, kunststof en bepaalde gladde metalen oppervlakken.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Dubbelzijdig Gemak: Dit raamdisplay is ontworpen voor dubbelzijdig gebruik, waardoor u meer ruimte heeft om informatie te delen en uw boodschap effectief over te brengen.

✅ Eenvoudige Bevestiging: Dankzij de zuignappen kunt u dit display zonder gedoe aan verschillende oppervlakken bevestigen, waardoor het ideaal is voor tijdelijke en flexibele presentaties.

✅ Staand of Liggend: Of u nu staande of liggende A4-presentatie verkiest, dit display past zich gemakkelijk aan uw behoeften aan.

Upgrade uw presentatie en zorg ervoor dat uw boodschap van beide kanten goed zichtbaar is. Met ons Securit raamdisplay A4 in elegant zwart voegt u een professionele uitstraling toe aan uw etalages, beursstands, en meer. Investeer in kwaliteit en maak indruk met heldere en effectieve presentaties.

Specificaties

Artikelnummer: 24300101
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: 360 x 270 x 20 mm
Materiaal: polycarbonaat
Kleur: zwart kader
Gewicht: 360 gram
Inclusief bevestigingsmaterialen: Ja
Montage: voorzien van 4 zuignappen en kan op iedere gladde ondergrond geplaatst worden.

securit raamdisplay a4 zwart

  • Leverbaar per stuk
  • 24300101
28 .50 p.st. 34 .49 p.st. incl. btw

Klanten kochten ook

wandkaarthouder a4 met gaatjes wandkaarthouder a4 met gaatjes

Leverbaar per 4 stuks

Sale!
4 .65 p.st. 5.75
Bekijk product
Zuignap  met moer (10 stuks) Zuignap met moer (10 stuks)

Leverbaar per stuk

9 .95 p.st.
Bekijk product
Zuignap met haakje (25 stuks) Zuignap met haakje (25 stuks)

Leverbaar per stuk

12 .50 p.st.
Bekijk product
wandkaarthouder a4 liggend met gaatjes wandkaarthouder a4 liggend met gaatjes

Leverbaar per 4 stuks

Sale!
4 .85 p.st. 5.65
Bekijk product

Securit Raamdisplay A4 Zwart - Verbeter uw Presentatie met Onze Dubbelzijdige Displayoplossing

Bent u op zoek naar een praktische en stijlvolle oplossing om uw boodschap effectief over te brengen? Het Securit raamdisplay A4 in elegant zwart is de perfecte keuze om uw presentatiebehoeften te vervullen. Dit dubbelzijdige raamdisplay is ontworpen voor optimale zichtbaarheid en gebruiksgemak, met een reeks kenmerken die het ideaal maken voor verschillende situaties.

De belangrijkste kenmerken van ons Securit raamdisplay A4:

Dubbelzijdige Functionaliteit: Dit raamdisplay is speciaal ontworpen voor dubbelzijdig gebruik, wat u meer ruimte geeft om informatie te delen en uw boodschap effectief over te brengen. Of u nu vanuit beide richtingen wilt adverteren of gewoon meer ruimte nodig heeft voor uw boodschap, dit display past zich moeiteloos aan uw behoeften aan.

Eenvoudige Bevestiging: Met behulp van de zuignappen aan de display kunt u deze eenvoudig en snel aan verschillende oppervlakken bevestigen. Of het nu gaat om glas, kunststof of bepaalde gladde metalen oppervlakken, dit display blijft stevig op zijn plaats, waardoor het ideaal is voor tijdelijke of flexibele presentaties.

Staand of Liggend Gebruik: U heeft de flexibiliteit om dit display zowel staand als liggend te gebruiken, afhankelijk van uw voorkeur en de vereisten van uw presentatie. Of u nu verticale of horizontale A4-presentatie nodig heeft, dit display past zich naadloos aan.

Upgrade uw presentaties naar een hoger niveau met ons Securit raamdisplay A4. Of het nu gaat om uw etalages, beursstands, informatieborden of bewegwijzering, dit display voegt een professionele uitstraling toe aan uw ruimte en zorgt ervoor dat uw boodschap van beide kanten goed zichtbaar is.

Investeer in kwaliteit en maak indruk met heldere en effectieve presentaties. Kies voor het Securit raamdisplay A4 in elegant zwart en breng uw boodschap tot leven op een stijlvolle en praktische manier.