0

Zuignap met haakje (25 stuks)

Zuignap met Haakje (Set van 25) - Veelzijdige Bevestigingsoplossing

Onze Ø 40 mm zuignappen met haakjes zijn ontworpen om aan al uw bevestigingsbehoeften te voldoen. Deze set van 25 zuignappen is ideaal voor het bevestigen van wandfolderhouders en wandkaarthouders, en biedt een handige en duurzame oplossing voor diverse toepassingen.

Waarom Kiezen voor Onze Zuignappen met Haakje:

✅ Veelzijdige Bevestiging: Deze zuignappen met haakjes zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, met name voor de bevestiging van wandfolderhouders en wandkaarthouders, maar ook voor andere items. Ze bieden veelzijdigheid en flexibiliteit in uw organisatie- en presentatieprojecten.

✅ Set van 25 Stuks: Bij aankoop ontvangt u een handige set van 25 zuignappen met haakjes, waardoor u ruim voldoende voorraad heeft voor uw huidige en toekomstige projecten.

Optimaliseer uw bevestigingsbehoeften en creëer een georganiseerde en professionele omgeving met onze zuignappen met haakjes. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de betrouwbaarheid die deze set van 25 zuignappen aan uw projecten toevoegt. Maak uw werkruimte efficiënter en effectiever met deze handige bevestigingsoptie.

Specificaties

Artikelnummer: celro40h
Afmeting: 40 mm met metalen haakje
Materiaal: pe
Montage: bevestiging op gladde ondergronden zoals ramen, spiegels en tegels
Extra: prijs is per 25 stuks

Zuignap met haakje (25 stuks)

  • Leverbaar per stuk
  • celro40h
12 .50 p.st. 15 .13 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 12,50 p.st.
10 stuks € 11,90 p.st.
50 stuks € 11,25 p.st.
100 stuks € 10,50 p.st.

Klanten kochten ook

wandkaarthouder a4 met gaatjes wandkaarthouder a4 met gaatjes

Leverbaar per 4 stuks

Sale!
4 .65 p.st. 5.75
Bekijk product
Zuignap  met moer (10 stuks) Zuignap met moer (10 stuks)

Leverbaar per stuk

9 .95 p.st.
Bekijk product
wandkaarthouder a3 met gaatjes wandkaarthouder a3 met gaatjes

Leverbaar per 2 stuks

10 .25 p.st.
Bekijk product

Zuignap met Haakje (Set van 25) - Uw Complete Bevestigingsoplossing

Bent u op zoek naar een betrouwbare bevestigingsoplossing voor uw projecten? Ontdek onze set van 25 Ø 40 mm zuignappen met haakjes, speciaal ontworpen om aan al uw bevestigingsbehoeften te voldoen. Of u nu wandfolderhouders en wandkaarthouders wilt monteren of andere items op een handige en duurzame manier wilt bevestigen, deze zuignappen met haakjes bieden de veelzijdigheid en betrouwbaarheid die u zoekt.

Waarom Zou u Kiezen voor Onze Zuignappen met Haakje?

Veelzijdige Bevestiging: Deze zuignappen met haakjes zijn veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Ze zijn ideaal voor de bevestiging van wandfolderhouders en wandkaarthouders, maar u kunt ze ook gebruiken voor andere items, zoals decoraties, borden, of zelfs gereedschappen. Hierdoor kunnen ze in verschillende situaties de perfecte oplossing bieden voor het organiseren en presenteren van uw spullen.

Set van 25 Stuks: Wanneer u deze set van 25 zuignappen aanschaft, ontvangt u voldoende voorraad voor uw huidige en toekomstige projecten. U hoeft zich geen zorgen te maken over tekorten en kunt efficiënt werken aan uw projecten zonder onderbreking.

Dankzij deze set van zuignappen met haakjes kunt u uw bevestigingsbehoeften optimaliseren en een georganiseerde en professionele omgeving creëren. Of u nu thuis, op kantoor, in een winkel, of op een andere locatie werkt, deze zuignappen voegen gemak en betrouwbaarheid toe aan uw projecten. Bestel vandaag nog en maak uw werkruimte efficiënter en effectiever met deze handige bevestigingsoptie.