0

L-standaard A4 met visitekaarthouder

Verbeter Uw Presentatie met Onze L-Standaard A4 met Visitekaarthouder

Wanneer het aankomt op het effectief weergeven van A4 formaat documenten gecombineerd met visitekaartjes, dan is onze L-Standaard A4 met Visitekaarthouder de perfecte keuze. Deze stevige plexiglas L-standaard biedt een elegante manier om rechtopstaande A4 formaat kaarten te presenteren, met hoogwaardig afgewerkt materiaal en gepolijste zijkanten voor een professionele uitstraling.

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen:

✅ Veelzijdige Presentatie: Onze L-Standaard A4 met Visitekaarthouder is ideaal om rechtopstaande A4 formaat documenten weer te geven, terwijl de bijgeleverde visitekaarthouder geschikt is voor A7 liggende kaarten.

✅ Hoogwaardige Afwerking: Vervaardigd met aandacht voor detail, deze plexiglas standaard is hoogwaardig afgewerkt en voorzien van gepolijste zijkanten voor een luxe uitstraling.

✅ Eenvoudige Installatie: De visitekaarthouder wordt geleverd met dubbelzijdig tape, waardoor u deze op iedere gewenste locatie op de L-standaard kunt bevestigen, waardoor u de flexibiliteit heeft om uw presentatie aan te passen aan uw behoeften.

Verbeter uw professionele uitstraling en maak indruk op klanten, bezoekers of gasten door gebruik te maken van onze L-Standaard A4 met Visitekaarthouder. Of het nu is voor bedrijfspresentaties, tentoonstellingen, winkeldisplays of andere zakelijke evenementen, deze combinatie van A4 presentatie en visitekaarthouder biedt u een elegante en praktische oplossing voor uw behoeften. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze L-standaard uw documenten en visitekaartjes effectief presenteert. Laat uw presentatie opvallen en maak een blijvende indruk.

Specificaties

Artikelnummer: 21001990
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: 210 x 297 mm (b x h)
Materiaal: acrylaat 2 mm en polystyreen
Kleur: transparant
Gewicht: 350 gram
Extra: visitekaarthouder 110 mm breed - andere combinaties op aanvraag

L-standaard A4 met visitekaarthouder

  • Leverbaar per 6 stuks
  • 21001990
5 .95 p.st. 7 .20 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 5,95 p.st.
24 stuks € 5,65 p.st.
48 stuks € 5,50 p.st.
96 stuks € 5,40 p.st.

Klanten kochten ook

Folderhouder A4 Folderhouder A4

Leverbaar per 6 stuks

2 .99 p.st.
Bekijk product
Visitekaarthouder wandmodel Visitekaarthouder wandmodel

Leverbaar per 10 stuks

0 .88 p.st.
Bekijk product
L-standaard A4 plexi L-standaard A4 plexi

Leverbaar per 4 stuks

Sale!
3 .99 p.st. 4.25
Bekijk product
T-standaard A4 plexi T-standaard A4 plexi

Leverbaar per 4 stuks

Sale!
4 .45 p.st. 5.50
Bekijk product

Verbeter Uw Presentatie met Onze L-Standaard A4 met Visitekaarthouder

Bent u op zoek naar een effectieve en elegante manier om A4-formaat documenten te presenteren in combinatie met visitekaartjes? Dan is onze L-Standaard A4 met Visitekaarthouder de ideale keuze. Deze solide plexiglas L-standaard biedt een verfijnde oplossing voor het verticaal weergeven van A4-documenten en wordt geleverd met een visitekaarthouder voor A7-kaarten in liggend formaat.

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen:

Veelzijdige Presentatie: Onze L-Standaard A4 met Visitekaarthouder is veelzijdig inzetbaar en geschikt voor het verticaal presenteren van A4-documenten. De bijgeleverde visitekaarthouder is ontworpen voor A7-kaarten in liggend formaat, waardoor u een scala aan documenten en kaarten kunt presenteren.

Hoogwaardige Afwerking: Deze plexiglas L-standaard is gemaakt met oog voor detail en biedt een hoogwaardige afwerking. De gepolijste zijkanten zorgen voor een professionele uitstraling.

Eenvoudige Installatie: De visitekaarthouder wordt geleverd met dubbelzijdige tape, waardoor u deze eenvoudig op de L-standaard kunt bevestigen. Dit biedt u de flexibiliteit om de visitekaarthouder te plaatsen waar u maar wilt.

Optimaliseer uw professionele uitstraling en maak een blijvende indruk op klanten, bezoekers en gasten door gebruik te maken van onze L-Standaard A4 met Visitekaarthouder. Of het nu gaat om zakelijke presentaties, tentoonstellingen, winkeldisplays of andere evenementen, deze combinatie van A4-presentatie en visitekaarthouder biedt een elegante en praktische oplossing voor uw behoeften. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze L-standaard uw documenten en visitekaartjes op een effectieve en stijlvolle manier presenteert. Laat uw presentatie eruit springen en maak indruk op uw publiek.