0

Posterstandaard A1

Slank, strak en opvallend! De Poster Frame Stand weet de aandacht op jouw poster te vestigen!
Een vrijstaande en elegant ogende totem, met een dubbelzijdig klikframe van 25 mm.
Een hoogwaardige aluminium constructie, met een stabiele gepoedercoate metalen voet, die ervoor zorgt dat jouw boodschap op een veilige ondergrond staat. Verander jouw poster in slechts een paar minuten, met het makkelijk openen van het klikprofiel.
Ideaal voor grootformaat A1 posters en perfect te gebruiken op verkooppunten, bij tentoonstellingen of op beurzen.
Highlight jouw poster nóg meer met de Poster Frame Stand van Displaywinkel!

* Ideaal voor grote posterformaten
* Elegante structuur met 25 mm kliklijst
* Zware gepoedercoate metalen voet voor optimale stabiliteit

Specificaties

Artikelnummer: PFSA1D
Formaat (Bekijk maattabel): A1
Afmeting: 631 x 1295 x 330 mm BxHxD
Materiaal: aluminium
Kleur: zilver
Gewicht: 14,8 kg

Posterstandaard A1

  • Leverbaar per stuk
  • PFSA1D
159 .00 p.st. 192 .39 p.st. incl. btw

Nieuwste producten

Laat Jouw Poster Stralen met de Poster Frame Stand - A1 Formaat

Op zoek naar de perfecte manier om je A1 poster in de schijnwerpers te zetten? De Poster Frame Stand biedt een slanke, strakke en opvallende oplossing die de aandacht op jouw boodschap vestigt. Deze vrijstaande totem is niet zomaar een posterstandaard; het is een stijlvolle presentatie die jouw poster tot zijn recht laat komen.

**Dubbelzijdig Klikframe voor Impactvolle Presentaties**
Het hart van de Poster Frame Stand is het dubbelzijdige klikframe met een breedte van 25 mm. Dit frame biedt niet alleen een moderne uitstraling, maar ook de mogelijkheid om jouw poster van beide zijden te presenteren. Het resultaat is een opvallende en impactvolle presentatie die de aandacht trekt vanuit alle hoeken.

**Hoogwaardige Aluminium Constructie**
Deze posterstandaard is gebouwd om lang mee te gaan. De hoogwaardige aluminium constructie zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit. Het betekent dat jouw boodschap altijd op een veilige en betrouwbare ondergrond staat. Geen zorgen over wiebelige of onstabiele presentaties.

**Eenvoudig Wisselen van Posters**
Met het eenvoudig te openen klikprofiel van de Poster Frame Stand kun je jouw poster in slechts enkele minuten verwisselen. Geen gedoe met ingewikkelde bevestigingen of gereedschap. Dit maakt de stand bijzonder geschikt voor situaties waar je regelmatig nieuwe posters wilt presenteren.

**Perfect voor Grootformaat A1 Posters**
Of het nu in een verkooppunt, op een tentoonstelling, of tijdens een beurs is, de Poster Frame Stand is ideaal voor grootformaat A1 posters. Geef jouw marketingboodschap de ruimte die het verdient en laat deze opvallen in drukke omgevingen.

**De Poster Frame Stand van Displaywinkel - Jouw Beste Keuze**
Wil je jouw poster nóg meer laten opvallen? Kies dan voor de Poster Frame Stand van Displaywinkel. Deze elegante structuur met zijn 25 mm kliklijst en zware gepoedercoate metalen voet garandeert optimale stabiliteit, zodat jouw poster altijd in de spotlight staat.

Zorg ervoor dat jouw boodschap de aandacht krijgt die hij verdient met de Poster Frame Stand - A1 Formaat. Bestel vandaag nog en maak indruk op je publiek op elk evenement of in elke setting.