0

A3 Kliklijst 25 mm

Upgrade Uw Presentatie met de Aluminium A3 Kliklijst - 25 mm Profiel

Ontdek de verfijning van onze aluminium A3 kliklijst met een robuust 25 mm profiel, speciaal ontworpen voor A3 formaat posters, affiches, of foto's. Deze kliklijst is ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik, waardoor u op elke locatie een professionele wandpresentatie kunt realiseren. Het gebruiksvriendelijke klik-systeem maakt het eenvoudig om afbeeldingen te verwisselen.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Ideaal voor A3 Formaat: Het 25 mm profiel van deze kliklijst is perfect afgestemd op A3 formaat posters, affiches, of foto's, waardoor uw presentatie een indrukwekkende uitstraling krijgt.

✅ Geschikt voor Binnen en Buiten: Deze aluminium kliklijst is duurzaam en veelzijdig genoeg voor zowel binnen- als buitengebruik, waardoor uw presentatiemogelijkheden worden uitgebreid.

✅ Eenvoudig Klik-Systeem: Dankzij het slimme klik-systeem is het wisselen van afbeeldingen een moeiteloze taak, waardoor u flexibel bent in uw presentaties.

✅ Anti-Reflex Afdekfolie: Uw drukwerk wordt onder iedere hoek perfect weergegeven dankzij de anti-reflex afdekfolie, wat zorgt voor optimale zichtbaarheid en leesbaarheid.

✅ Zowel Staand als Liggend: De veelzijdigheid van deze kliklijst komt tot uiting doordat deze zowel staand als liggend kan worden gebruikt, afhankelijk van uw presentatiebehoeften.

Elevate uw presentatie met de Aluminium A3 Kliklijst - 25 mm Profiel en ontdek de perfecte combinatie van duurzaamheid en elegantie. Bestel vandaag nog en ervaar de eenvoudige manier om uw A3 materiaal op een professionele wijze te presenteren.

Specificaties

Artikelnummer: 8210202503
Formaat (Bekijk maattabel): A3
Afmeting: 420 x 297 mm
Buitenmaat: 327 x 450 mm
Maat frame: 25 mm
Materiaal: aluminium geanodiseerd met een kunststof achterwand.
Kleur: zilver
Gewicht: 700 gram
Inclusief bevestigingsmaterialen: Ja
Extra: incl anti-reflex afdekplaat

A3 Kliklijst 25 mm

  • Leverbaar per stuk
  • 8210202503
9 .95 p.st. 12 .04 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 9,95 p.st.
10 stuks € 9,50 p.st.
25 stuks € 8,95 p.st.
50 stuks € 8,50 p.st.
250 stuks € 7,95 p.st.

Klanten kochten ook

A4 kliklijst 25 mm A4 kliklijst 25 mm

Leverbaar per stuk

Sale!
7 .95 p.st. 9.25
Bekijk product
a3 kliklijst voorzetfolie a3 kliklijst voorzetfolie

Leverbaar per 3 stuks

2 .95 p.st.
Bekijk product

Optimaliseer Uw Presentatie met de Aluminium A3 Kliklijst - Profiel van 25 mm

Ervaar de finesse van onze aluminium A3 kliklijst met een stevig 25 mm profiel, specifiek ontworpen voor A3-formaat posters, affiches, of foto's. Deze kliklijst is een veelzijdige keuze voor binnen- en buitengebruik, waardoor u overal een professionele wandpresentatie kunt creëren. Het gebruiksvriendelijke klik-systeem maakt het eenvoudig om afbeeldingen moeiteloos te verwisselen.

Belangrijkste Voordelen:

Perfect voor A3 Formaat: Het robuuste 25 mm profiel is nauwkeurig afgestemd op A3-formaat, waardoor uw presentatie een indrukwekkende en opvallende uitstraling krijgt.

Geschikt voor Binnen en Buiten: De duurzame aluminium kliklijst is ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik, waardoor uw presentatiemogelijkheden veelzijdig worden uitgebreid.

Eenvoudig Klik-Systeem: Het slimme klik-systeem maakt het verwisselen van afbeeldingen moeiteloos, waardoor u flexibel bent in het aanpassen van uw presentaties.

Anti-Reflectie Afdekfolie: De anti-reflectie afdekfolie zorgt voor perfecte weergave onder elke hoek, waardoor uw drukwerk optimaal zichtbaar en leesbaar is.

Zowel Staand als Liggend: De veelzijdigheid van de kliklijst komt tot uiting doordat deze zowel staand als liggend kan worden gebruikt, afhankelijk van uw specifieke presentatiebehoeften.

Upgrade uw presentatie met de Aluminium A3 Kliklijst - Profiel van 25 mm en ontdek de ideale combinatie van duurzaamheid en elegantie. Bestel vandaag nog en ervaar de eenvoudige manier om uw A3-materiaal op een professionele wijze te presenteren.