0

A4 kliklijst 25 mm

Optimale Presentatie met Onze A4 Kliklijst - 25 mm Profiel

Verfraai uw presentaties met gemak met onze A4 kliklijst voor posters, affiches, of foto's op A4-formaat. Met een elegant 25 mm profiel voegt deze lijst niet alleen stijl toe, maar biedt het ook veelzijdige mogelijkheden voor wandpresentaties, zowel binnen als buiten.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Eenvoudig in Gebruik: Het slimme klik-systeem maakt het gebruik van deze lijst moeiteloos. Wissel snel en simpel uw drukwerk voor een frisse presentatie.

✅ Anti-Reflecterende Afdekking: Dankzij de anti-reflex afdekfolie wordt uw drukwerk onder iedere hoek perfect weergegeven, waardoor de boodschap altijd duidelijk en impactvol overkomt.

✅ Zowel Staand als Liggend: Deze A4 kliklijst is flexibel en kan zowel staand als liggend worden gebruikt, waardoor u de vrijheid heeft om uw presentatie aan te passen aan de gewenste oriëntatie.

Of het nu voor zakelijke informatie, promotionele affiches, of artistieke foto's is, deze A4 kliklijst met 25 mm profiel biedt de perfecte omlijsting voor uw drukwerk. Bestel vandaag nog en ontdek hoe eenvoudig, effectief en veelzijdig uw presentaties kunnen zijn met deze stijlvolle kliklijst.

Specificaties

Artikelnummer: 8210202504
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: 210 x 297 mm
Buitenmaat: 240 x 327 mm
Maat frame: 25 mm
Materiaal: aluminium geanodiseerd met een kunststof achterwand
Kleur: zilver
Gewicht: 500 gram
Inclusief bevestigingsmaterialen: Ja
Extra: incl anti-reflex afdekplaat

A4 kliklijst 25 mm

  • Leverbaar per stuk
  • 8210202504
Sale!
7 .95 p.st. 9.25 9 .62 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 7,95 p.st.
10 stuks € 7,55 p.st.
25 stuks € 7,15 p.st.
50 stuks € 6,75 p.st.

Klanten kochten ook

a4 kliklijst voorzetfolie a4 kliklijst voorzetfolie

Leverbaar per 4 stuks

1 .95 p.st.
Bekijk product

Optimale Presentatie met Onze A4 Kliklijst - 25 mm Profiel

Transformeer uw presentaties met gemak met onze A4 kliklijst, een elegante omlijsting voor al uw posters, affiches, of foto's op A4-formaat. Het 25 mm profiel voegt niet alleen stijl toe, maar biedt ook veelzijdige mogelijkheden voor wandpresentaties, zowel binnen als buiten.

Belangrijkste Voordelen:

Gebruiksvriendelijk Design: Het slimme klik-systeem maakt het eenvoudig om uw drukwerk te vervangen, waardoor u moeiteloos kunt wisselen voor een frisse presentatie.

Anti-Reflecterende Afdekking: De anti-reflex afdekfolie zorgt ervoor dat uw drukwerk onder iedere hoek perfect wordt weergegeven, waardoor de boodschap altijd duidelijk en impactvol overkomt.

Flexibele Oriëntatie: Deze A4 kliklijst is ontworpen voor flexibiliteit en kan zowel staand als liggend worden gebruikt. Pas uw presentatie eenvoudig aan aan de gewenste oriëntatie.

Of het nu gaat om zakelijke informatie, promotionele affiches, of kunstzinnige foto's, onze A4 kliklijst met 25 mm profiel biedt de perfecte omlijsting voor uw drukwerk. Bestel vandaag nog en ontdek hoe moeiteloos, effectief en veelzijdig uw presentaties kunnen zijn met deze stijlvolle kliklijst. Verfraai uw ruimte en geef uw boodschap de aandacht die ze verdient.