0

A2 kliklijst 25 mm

Ontdek Onze Aluminium A2 Kliklijst met 25 mm Profiel - Perfect voor Professionele Presentaties!

Verbeter uw presentaties met onze hoogwaardige aluminium A2 kliklijst, voorzien van een elegant 25 mm profiel. Deze kliklijst is speciaal ontworpen voor A2-formaat posters, affiches of foto's en biedt veelzijdige mogelijkheden voor zowel binnen- als buitengebruik.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Robuust Aluminium: Onze kliklijst is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, wat niet alleen duurzaamheid garandeert maar ook een moderne uitstraling biedt.

✅ Eenvoudig Klik-systeem: Het handige klik-systeem maakt het wisselen van posters, affiches of foto's snel en eenvoudig. Geen gedoe met gereedschap; u klikt uw presentatie moeiteloos op zijn plek.

✅ Anti-Reflex Afdekfolie: Uw drukwerk wordt onder iedere hoek perfect weergegeven dankzij de anti-reflex afdekfolie. De helderheid van uw presentatie blijft optimaal, ongeacht de lichtinval.

✅ Zowel Staand als Liggend: Deze veelzijdige kliklijst is zowel staand als liggend te gebruiken, waardoor u de vrijheid heeft om uw presentatie aan te passen aan de ruimte en de inhoud.

✅ Geschikt voor Binnen en Buiten: Dankzij het duurzame ontwerp is deze kliklijst geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, waardoor uw presentaties overal de aandacht trekken.

Upgrade uw presentaties met de Aluminium A2 Kliklijst met 25 mm Profiel. Bestel vandaag nog en ontdek zelf de eenvoud, duurzaamheid en professionele uitstraling die deze kliklijst aan uw presentaties toevoegt. Maak indruk op uw publiek, zowel binnen als buiten, met deze stijlvolle en functionele kliklijst.

Specificaties

Artikelnummer: 8210202502
Formaat (Bekijk maattabel): A2
Afmeting: 420 x 594 mm
Buitenmaat: 450 x 624 mm
Maat frame: 25 mm
Materiaal: aluminium geanodiseerd met een kunststof achterwand
Kleur: zilver
Gewicht: 900 gram
Inclusief bevestigingsmaterialen: Ja
Extra: incl anti-reflex afdekplaat

A2 kliklijst 25 mm

  • Leverbaar per stuk
  • 8210202502
Sale!
13 .50 p.st. 17.25 16 .34 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 13,50 p.st.
10 stuks € 12,75 p.st.
25 stuks € 11,95 p.st.
50 stuks € 10,25 p.st.

Klanten kochten ook

a2 kliklijst voorzetfolie a2 kliklijst voorzetfolie

Leverbaar per 2 stuks

5 .95 p.st.
Bekijk product

Ontdek Onze Aluminium A2 Kliklijst met 25 mm Profiel - Ideaal voor Stijlvolle Presentaties!

Verbeter uw presentaties met onze hoogwaardige aluminium A2 kliklijst, voorzien van een verfijnd 25 mm profiel. Deze kliklijst is doelgericht ontworpen voor A2-formaat posters, affiches of foto's en biedt talrijke toepassingsmogelijkheden, zowel binnen als buiten.

Belangrijkste Kenmerken:

Stevig Aluminium: Onze kliklijst is gefabriceerd uit kwalitatief hoogstaand aluminium, wat niet alleen duurzaamheid verzekert maar tevens een eigentijdse uitstraling biedt.

Handig Klik-systeem: Het praktische klik-systeem maakt het verwisselen van posters, affiches of foto's snel en moeiteloos. Geen gedoe met gereedschap; u bevestigt uw presentatie vlot op zijn plaats.

Anti-Reflectie Afdekfolie: Uw drukwerk wordt onder elke kijkhoek uitstekend weergegeven dankzij de anti-reflectie afdekfolie. De helderheid van uw presentatie blijft optimaal, ongeacht de lichtomstandigheden.

Zowel Staand als Liggend: Deze veelzijdige kliklijst is flexibel in gebruik, zowel staand als liggend, waardoor u de vrijheid heeft om uw presentatie aan te passen aan de beschikbare ruimte en de inhoud.

Geschikt voor Binnen en Buiten: Door het duurzame ontwerp is deze kliklijst geschikt voor diverse omgevingen, zowel binnen als buiten, waardoor uw presentaties overal de aandacht trekken.

Upgrade uw presentaties met de Aluminium A2 Kliklijst met 25 mm Profiel. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de eenvoud, duurzaamheid en professionele uitstraling die deze kliklijst aan uw presentaties toevoegt. Maak indruk op uw publiek, zowel binnen als buiten, met deze stijlvolle en functionele kliklijst.