0

A1 kliklijst 25 mm

Optimaliseer Uw Presentaties met de Aluminium A1 Kliklijst - Profiteer van 25 mm Kwaliteit

Ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van onze aluminium A1 kliklijst met een robuust 25 mm profiel, ontworpen voor A1 formaat posters, affiches, of foto's. Deze kliklijst is niet alleen geschikt voor binnen, maar kan ook de elementen buiten weerstaan, waardoor uw presentaties overal tot hun recht komen.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Hoogwaardig Aluminium: Het 25 mm profiel van hoogwaardig aluminium biedt duurzaamheid en een moderne uitstraling, waardoor uw presentaties een professionele touch krijgen.

✅ Eenvoudig Klik-Systeem: Gebruiksvriendelijk dankzij het handige klik-systeem. Wissel snel en moeiteloos van content zonder gedoe met gereedschap.

✅ Anti-Reflex Afdekfolie: Uw drukwerk wordt onder iedere hoek perfect weergegeven dankzij de anti-reflex afdekfolie, waardoor de kwaliteit van uw presentaties optimaal is.

✅ Zowel Staand als Liggend: Deze kliklijst biedt veelzijdigheid doordat deze zowel staand als liggend te gebruiken is, waardoor u flexibel bent in de presentatie van uw content.

✅ Weerbestendig Ontwerp: Geschikt voor wandpresentaties binnen en buiten. Uw content blijft beschermd en helder, ongeacht de omstandigheden.

Upgrade uw presentaties met de Aluminium A1 Kliklijst van 25 mm en profiteer van de combinatie van duurzaamheid, gebruiksgemak en een professionele uitstraling. Bestel vandaag nog en ontdek zelf hoe deze kliklijst uw content op een hoog niveau presenteert, zowel esthetisch als functioneel.

Specificaties

Artikelnummer: 8210202501
Formaat (Bekijk maattabel): A1
Afmeting: 594 x 841 mm
Buitenmaat: 624 x 871 mm
Maat frame: 25 mm
Materiaal: aluminium geanodiseerd met een kunststof achterwand
Kleur: zilver
Gewicht: 1600 gram
Inclusief bevestigingsmaterialen: Ja
Extra: incl anti-reflex afdekplaat

A1 kliklijst 25 mm

  • Leverbaar per stuk
  • 8210202501
19 .50 p.st. 23 .60 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 19,50 p.st.
10 stuks € 18,50 p.st.
25 stuks € 17,50 p.st.
50 stuks € 16,50 p.st.

Klanten kochten ook

a1 kliklijst voorzetfolie a1 kliklijst voorzetfolie

Leverbaar per 2 stuks

9 .75 p.st.
Bekijk product

Verbeter Uw Presentaties met de Aluminium A1 Kliklijst - Profiteer van 25 mm Kwaliteit

Ontdek de veelzijdigheid en uitmuntendheid van onze aluminium A1 kliklijst met een stevig 25 mm profiel, speciaal ontwikkeld voor A1 formaat posters, affiches en foto's. Deze kliklijst is niet enkel geschikt voor binnen, maar kan ook de elementen buiten trotseren, waardoor uw presentaties overal op hun best zijn.

Belangrijkste Kenmerken:

Hoogwaardig Aluminium: Het robuuste 25 mm profiel van eersteklas aluminium biedt niet alleen duurzaamheid, maar geeft uw presentaties ook een eigentijdse en professionele uitstraling.

Eenvoudig Klik-Systeem: Dankzij het gebruiksvriendelijke klik-systeem wisselt u snel en moeiteloos van content, zonder gedoe met gereedschap.

Anti-Reflectie Afdekfolie: Uw drukwerk wordt onder iedere hoek perfect weergegeven dankzij de anti-reflectie afdekfolie, wat resulteert in een optimale presentatiekwaliteit.

Zowel Verticaal als Horizontaal: Deze kliklijst biedt veelzijdigheid, doordat deze zowel verticaal als horizontaal kan worden gebruikt. Hierdoor heeft u flexibiliteit in de presentatie van uw content.

Weerbestendig Ontwerp: Geschikt voor wandpresentaties binnen en buiten. Uw content blijft beschermd en helder, ongeacht de weersomstandigheden.

Upgrade uw presentaties met de Aluminium A1 Kliklijst van 25 mm en profiteer van de combinatie van duurzaamheid, gebruiksgemak en een professionele uitstraling. Bestel vandaag nog en ervaar zelf hoe deze kliklijst uw content op een hoog niveau presenteert, zowel esthetisch als functioneel.