0

Flipover verrijdbaar 70x100 cm magnetisch met papierklem

Flipover en Whiteboard in één met papierklem verrijdbaar op wielen de afmetingen zijn 70x100cm

De flipover is een handig presentatiemiddel en uiterst geschikt ter ondersteuning bij o.a. meetings, brainstormsessies, presentaties en workshops. Door gebruik te maken van deze makkelijke flipover worden uw beste ideeën meteen concreet zichtbaar op papier.

Het oppervlak van deze flipover is beschijfbaar, magneethoudend en wordt beschermd door een stevige aluminium omlijsting. Deze flipover kan dus ook als een whiteboard gebruikt worden wanneer er geen papier op bevestigd is. De whiteboard-optie hoeft echter geen standaard alternatief te zijn. Verder heeft deze flipover zwenkbare wieltjes welke op slot gezet kunnen worden.

U kunt de flipover dus altijd zonder moeite verplaatsen, maar staat tijdens het gebruik toch stabiel op de grond. Daarbij heeft de flipover ook nog eens een handig pennengootje over de volledige breedte van het bord. Hierdoor kunt u altijd een stift binnen handbereik hebben. Deze handige flipover kan dus op ieder moment en op iedere locatie gemakkelijk gebruikt worden.

Kenmerken;

* Beschrijfbaar oppervlak 70x100cm
* Verrijdbaar met 5 wielen waarvan 2 met een rem
* In hoogte verstelbaar
* Met afleggoot en papierklem

Specificaties

Artikelnummer: 8500035003
Formaat (Bekijk maattabel): 700 x 1000 mm.
Kleur: zilver en wit
Extra: pennengootje

Flipover verrijdbaar 70x100 cm magnetisch met papierklem

  • Leverbaar per stuk
  • 8500035003
99 .95 p.st. 120 .94 p.st. incl. btw

Klanten kochten ook

Whiteboard marker 5 st. Whiteboard marker 5 st.

Leverbaar per stuk

4 .95 p.st.
Bekijk product
Whiteboard wisser Whiteboard wisser

Leverbaar per stuk

2 .95 p.st.
Bekijk product
Magneet Zwart 10 st. Magneet Zwart 10 st.

Leverbaar per stuk

3 .95 p.st.
Bekijk product
Papier tbv Flipover - VE=2 pakken Papier tbv Flipover - VE=2 pakken

Leverbaar per stuk

25 .00 p.st.
Bekijk product

Verrijdbare Flipover 70 x 100 cm: Jouw Veelzijdige Presentatiepartner

Een flipover is een onmisbaar hulpmiddel voor effectieve presentaties, vergaderingen, brainstormsessies, en workshops. Het stelt je in staat om je ideeën direct op papier te visualiseren en te delen met anderen. Deze verrijdbare flipover met afmetingen van 70 x 100 cm biedt je de flexibiliteit en functionaliteit die je nodig hebt.

Een Flipover en Whiteboard in Één: Dit multifunctionele presentatiemiddel dient niet alleen als flipover, maar fungeert ook als een whiteboard. Het oppervlak is beschrijfbaar en magnetisch, waardoor je niet alleen papier kunt gebruiken, maar ook direct op het bord kunt schrijven en magnetische materialen kunt bevestigen. Hierdoor hoef je niet te kiezen tussen een flipover en een whiteboard; je krijgt beide in één.

Eenvoudig te Verplaatsen: Dankzij de zwenkbare wieltjes onder de flipover kun je deze moeiteloos verplaatsen van de ene locatie naar de andere. De wielen zijn voorzien van remmen, zodat de flipover tijdens gebruik stevig op zijn plaats blijft staan. Dit betekent dat je de flipover gemakkelijk kunt positioneren waar je maar wilt.

Handig Pennengootje:  De flipover is uitgerust met een handig pennengootje dat over de volledige breedte van het bord loopt. Hier kun je jouw schrijfgerei binnen handbereik houden, zodat je tijdens je presentatie snel aantekeningen kunt maken of informatie kunt markeren.

In Hoogte Verstelbaar: Deze flipover is in hoogte verstelbaar, waardoor je de optimale schrijfhoogte kunt instellen voor jou en je publiek.

Kortom, met deze verrijdbare flipover haal je een veelzijdige en praktische presentatiepartner in huis. Of je nu wilt schrijven, tekenen, of papier wilt bevestigen, deze flipover biedt de tools die je nodig hebt voor succesvolle presentaties op elke locatie.