0

Flipover met papierklem 70x100 cm

De flipover is een handig presentatiemiddel en uiterst geschikt ter ondersteuning bij o.a. meetings, brainstormsessies, presentaties en workshops. Door gebruik te maken van deze makkelijke flipover worden uw beste ideeën meteen concreet zichtbaar op papier.

Het oppervlak van deze flipover is beschijfbaar, magneethoudend en wordt beschermd door een stevige metalen omlijsting. Deze flipover kan dus ook als een whiteboard gebruikt worden wanneer er geen papier op bevestigd is.

De whiteboard-optie hoeft echter geen alternatief te zijn om het bevestigen van nieuw flipover-papier te vermijden. Doordat de flipover namelijk in vrijwel iedere hoogte verstelbaar is (uitschuifbaar tot max. 190 cm) kunt u altijd gemakkelijk bij de bovenzijde. Vervolgens kan het papier met de twee grijze ronde knoppen snel en zonder enkele moeite bevestigd worden.

De flipover staat altijd stabiel op de grond doordat deze voorzien is van drie poten. In combinatie met de stevige metalen omlijsting is deze flipover dus erg duurzaam.

Er wordt ook een handig stiftenbakje bij deze flipover geleverd. Hierdoor kunt u altijd een stift binnen handbereik hebben en op ieder moment gebruik maken van deze betrouwbare flipover.

Kenmerken;

* Afmeting bord 70cm breed en 100cm lang
* Materiaal Gelakt staal
* Magneethoudend bord
* Geschikt voor alle gangbare formaten flipovervellen
* In hoogte verstelbaar (tot 190cm hoog)

Specificaties

Artikelnummer: 85000350011
Formaat (Bekijk maattabel): 700 x 1000 mm.
Materiaal: aluminium, witte magneethoudende achtergrond
Kleur: zilver
Extra: Inclusief stiftenbakje witte achtergrond is beschrijfbaar en magneethoudend

Flipover met papierklem 70x100 cm

  • Leverbaar per stuk
  • V85000350011
69 .50 p.st. 84 .10 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 69,50 p.st.
5 stuks € 65,00 p.st.
10 stuks € 62,00 p.st.
25 stuks € 57,50 p.st.

Klanten kochten ook

Whiteboard marker 5 st. Whiteboard marker 5 st.

Leverbaar per stuk

4 .95 p.st.
Bekijk product
Whiteboard wisser Whiteboard wisser

Leverbaar per stuk

2 .95 p.st.
Bekijk product
Magneet Zwart 10 st. Magneet Zwart 10 st.

Leverbaar per stuk

3 .95 p.st.
Bekijk product
Papier tbv Flipover - VE=2 pakken Papier tbv Flipover - VE=2 pakken

Leverbaar per stuk

25 .00 p.st.
Bekijk product

**De Perfecte Flipover voor Effectieve Presentaties en Workshops**

Een flipover is een onmisbaar hulpmiddel bij meetings, brainstormsessies, presentaties en workshops. Het is dé manier om ideeën direct tastbaar te maken en te delen. Onze handige flipover maakt dit proces nog eenvoudiger.

**Veelzijdig Gebruik**: Onze flipover biedt meer dan alleen een plek om te schrijven. Het oppervlak is beschrijfbaar en magneethoudend, en het wordt beschermd door een stevige metalen omlijsting. Hierdoor kan de flipover ook dienen als een whiteboard, zelfs als er geen papier aan is bevestigd.

**Eenvoudige Papierwissel**: Het verwisselen van flipover-papier is moeiteloos dankzij de verstelbaarheid van onze flipover. Deze kan vrijwel op elke gewenste hoogte worden ingesteld, met een maximale hoogte van 190 cm. Het papier kan snel en gemakkelijk worden bevestigd met de twee handige grijze ronde knoppen aan de bovenzijde.

**Stabiliteit en Duurzaamheid**: Onze flipover staat altijd stabiel op de grond, dankzij de drie stevige poten. De robuuste metalen omlijsting maakt de flipover buitengewoon duurzaam, waardoor deze langdurig en betrouwbaar kan worden gebruikt.

**Handig Stiftenbakje**: Bij de flipover wordt ook een handig stiftenbakje geleverd, zodat je altijd een marker binnen handbereik hebt. Dit maakt het gemakkelijk om op elk moment gebruik te maken van deze betrouwbare flipover.

**Kenmerken**:
- Bordafmetingen: 70 cm breed en 100 cm lang
- Materiaal: Gelakt staal
- Magneethoudend bord
- Geschikt voor alle gangbare formaten flipovervellen
- In hoogte verstelbaar (tot 190 cm hoog)

Maak jouw presentaties en workshops effectiever en gebruiksvriendelijker met onze veelzijdige flipover. Het biedt de perfecte combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en gemak voor al jouw zakelijke behoeften.