0

L-standaard A6 plexi

Verbeter Uw Presentatie met Onze L-Standaard A6 Plexi

Op zoek naar de ideale manier om rechtopstaande A6 formaat kaarten te presenteren? Onze L-Standaard A6 Plexi biedt de perfecte oplossing. Deze L-vormige kaarthouder is ontworpen voor eenvoudig gebruik, met kwalitatief hoogwaardig acrylaat en gepolijste zijkanten voor een professionele uitstraling.

Belangrijkste Voordelen:

✅ Veelzijdige Presentatie: Deze standaard is perfect voor rechtopstaande A6 formaat kaarten, waardoor het ideaal is voor het presenteren van menu's, prijslijsten, informatiekaarten en meer.

✅ Snel Verwisselbaar: Eenvoudig en snel wisselen van kaarten maakt uw presentaties flexibel en up-to-date.

✅ Hoogwaardig Acrylaat: Gemaakt van kwalitatief hoogwaardig acrylaat, biedt deze L-standaard duurzaamheid en helderheid voor een optimale presentatie.

Optimaliseer uw presentatie en laat uw kaarten opvallen met onze L-Standaard A6 Plexi. Of het nu in uw restaurant, winkel of bedrijfsomgeving is, deze standaard biedt een praktische en stijlvolle oplossing voor uw behoeften. Bestel vandaag nog en maak indruk op uw klanten en gasten met deze hoogwaardige kaarthouder. Kies voor een professionele uitstraling en verbeter uw presentatie met onze L-Standaard A6 Plexi.

Specificaties

Artikelnummer: 25100790
Formaat (Bekijk maattabel): A6
Afmeting: 105 x 148 mm (b x h)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 90 gram
Extra: voet is 75 mm

L-standaard A6 plexi

  • Leverbaar per 6 stuks
  • 25100790
1 .99 p.st. 2 .41 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 1,99 p.st.
24 stuks € 1,90 p.st.
120 stuks € 1,80 p.st.
240 stuks € 1,70 p.st.

Klanten kochten ook

folderhouder A6 folderhouder A6

Leverbaar per 6 stuks

2 .05 p.st.
Bekijk product
Menuclip A6 plexi Menuclip A6 plexi

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
2 .95 p.st. 3.35
Bekijk product

Laat Uw Kaarten Stralen met de L-Standaard A6 Plexi van Displaywinkel

Wanneer het aankomt op het effectief presenteren van rechtopstaande A6-formaat kaarten, is onze L-Standaard A6 Plexi de ideale keuze. Deze elegante L-vormige kaarthouder is ontworpen met de nadruk op gebruiksgemak en een hoogwaardige uitstraling. Gemaakt van kwalitatief hoogwaardig acrylaat en voorzien van gepolijste zijkanten, tilt deze standaard uw presentatie naar een hoger niveau.

Belangrijkste Voordelen:

Veelzijdige Presentatie: Onze L-Standaard is perfect geschikt voor rechtopstaande A6 formaat kaarten, waardoor het ideaal is voor het presenteren van menu's in uw restaurant, prijslijsten in uw winkel, informatiekaarten in uw bedrijf en nog veel meer.

Snel Verwisselbaar: Met deze standaard kunt u kaarten eenvoudig en snel verwisselen, waardoor u uw presentatie flexibel en up-to-date kunt houden, zonder gedoe.

Hoogwaardig Acrylaat: Vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig acrylaat, garandeert deze L-Standaard duurzaamheid en helderheid. Uw kaarten worden optimaal gepresenteerd, met een kristalheldere weergave.

Verbeter uw presentatie en laat uw kaarten stralen met onze L-Standaard A6 Plexi. Of u nu uw restaurant, winkel of bedrijfsomgeving wilt upgraden, deze standaard biedt een praktische en stijlvolle oplossing voor uw presentatiebehoeften. Bestel vandaag nog en maak indruk op uw klanten en gasten met deze hoogwaardige kaarthouder. Kies voor een professionele uitstraling en perfectioneer uw presentatie met onze L-Standaard A6 Plexi.