0

Menuclip A6 plexi

✅ Stijlvolle Plexiglas Menuclip voor A6 Formaat: Transformeer Uw Presentatie

Verbeter uw presentatie met onze transparante A6 Plexiglas Menuclip, ontworpen voor een veelzijdige weergave van folders, prijslijsten, menukaarten, of foto's. Deze clip biedt een elegante oplossing voor zowel tafel- als baliepresentaties. Ontdek waarom deze menuclip een onmisbare aanvulling is voor een professionele uitstraling.

Kenmerken:

✅ Gepolijst Transparant Plexi Design:
Het gepolijste transparante plexi materiaal geeft de menuclip een verfijnde uitstraling, waardoor uw A6-formaat materiaal op elegante wijze wordt gepresenteerd. Het doorzichtige ontwerp zorgt ervoor dat de houder subtiel aanwezig is en toch fraai opvalt.

✅ Eenvoudig Verwisselbaar:
Het slimme ontwerp van de clip maakt het eenvoudig verwisselbaar. De klemmend gebogen clip kan verschillende diktes vasthouden, waardoor u moeiteloos nieuwe inhoud kunt toevoegen en aanpassen om uw presentatie actueel te houden.

✅ Compact Formaat:
Met een voet van 105 mm breed en 50 mm hoog is de menuclip compact en veelzijdig. Geschikt voor zowel grotere als kleinere tafels, past het naadloos in diverse presentatieomgevingen.

Voordelen:

✅ Professionele Tafel- of Baliepresentatie:
De Plexiglas Menuclip voegt een professionele uitstraling toe aan uw tafel- of baliepresentatie, waardoor uw A6-formaat materiaal de aandacht trekt.

✅ Veelzijdig Toepasbaar:
Geschikt voor diverse doeleinden, of het nu gaat om het presenteren van menukaarten in een restaurant, prijslijsten op een balie, of informatieve folders op een tafel. Deze clip past zich aan aan uw behoeften.

Upgrade uw presentatie met deze stijlvolle Plexiglas Menuclip en geef uw A6-formaat materiaal de aandacht die het verdient. Bestel vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit op uw tafel of balie.

Specificaties

Artikelnummer: 21700290
Formaat (Bekijk maattabel): A6
Afmeting: 105 x 50 x 105 (b x h x d)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 70 gram

Menuclip A6 plexi

  • Leverbaar per 6 stuks
  • 21700290
Sale!
2 .95 p.st. 3.35 3 .57 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 2,95 p.st.
24 stuks € 2,80 p.st.
48 stuks € 2,65 p.st.
96 stuks € 2,40 p.st.

Klanten kochten ook

T-standaard A6 plexi T-standaard A6 plexi

Leverbaar per 6 stuks

2 .40 p.st.
Bekijk product
menuhouder a6 met alu-voet menuhouder a6 met alu-voet

Leverbaar per 6 stuks

9 .35 p.st.
Bekijk product
menuclip a6 rvs menuclip a6 rvs

Leverbaar per 5 stuks

4 .45 p.st.
Bekijk product

Elegante Plexiglas Menuclip voor A6 Formaat: Transformeer Uw Presentatie

Vernieuw uw presentatie met onze transparante A6 Plexiglas Menuclip, speciaal ontworpen voor een veelzijdige weergave van folders, prijslijsten, menukaarten, of foto's. Deze clip biedt een elegante oplossing voor zowel tafel- als baliepresentaties. Ontdek waarom deze menuclip een onmisbare toevoeging is voor een professionele uitstraling.

Kenmerken:

Gepolijst Transparant Plexi Design: Het gepolijste transparante plexi materiaal geeft de menuclip een verfijnde uitstraling, waardoor uw A6-formaat materiaal op elegante wijze wordt gepresenteerd. Het doorzichtige ontwerp zorgt ervoor dat de houder subtiel aanwezig is en toch fraai opvalt.

Eenvoudig Verwisselbaar: Het slimme ontwerp van de clip maakt het eenvoudig verwisselbaar. De klemmend gebogen clip kan verschillende diktes vasthouden, waardoor u moeiteloos nieuwe inhoud kunt toevoegen en aanpassen om uw presentatie actueel te houden.

Compact Formaat: Met een voet van 105 mm breed en 50 mm hoog is de menuclip compact en veelzijdig. Geschikt voor zowel grotere als kleinere tafels, past het naadloos in diverse presentatieomgevingen.

Voordelen:

Professionele Tafel- of Baliepresentatie: De Plexiglas Menuclip voegt een professionele uitstraling toe aan uw tafel- of baliepresentatie, waardoor uw A6-formaat materiaal de aandacht trekt.

Veelzijdig Toepasbaar: Geschikt voor diverse doeleinden, of het nu gaat om het presenteren van menukaarten in een restaurant, prijslijsten op een balie, of informatieve folders op een tafel. Deze clip past zich aan aan uw behoeften.

Upgrade uw presentatie met deze stijlvolle Plexiglas Menuclip en geef uw A6-formaat materiaal de aandacht die het verdient. Bestel vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit op uw tafel of balie.