0

L-standaard A8 plexi

✅ Transparant Gepolijst Acrylaat: Onze L-vormige kaarthouder is vervaardigd van transparant gepolijst acrylaat, waardoor uw A8 kaartjes helder en duidelijk worden gepresenteerd.

✅ Ideaal voor A8 Kaartjes: Specifiek ontworpen voor rechtopstaande A8 kaartjes (53 x 74 mm.), waardoor uw informatie perfect past en goed zichtbaar is.

✅ Enkelzijdig Gebruik: De kaarthouder is enkelzijdig te gebruiken, waardoor u op een efficiënte manier uw boodschap kunt communiceren.

✅ Eenvoudige Verwisseling: Dankzij het ontwerp van de kaarthouder kunt u A8 kaartjes eenvoudig verwisselen, wat handig is voor het up-to-date houden van informatie.

✅ Diverse Toepassingen: Perfect voor gebruik op de toonbank, in de etalage, vitrine, voor productinformatie, en het presenteren van aanbiedingen, waardoor het veelzijdig inzetbaar is.

Voeg een professionele uitstraling toe aan uw presentaties met de hoogwaardige L-vormige kaarthouder van transparant gepolijst acrylaat. Bestel vandaag nog en ontdek de voordelen van deze doeltreffende presentatieoplossing voor uw A8 kaartjes op verschillende locaties!

Specificaties

Artikelnummer: 25100390
Formaat (Bekijk maattabel): A8
Afmeting: 53 x 74 mm. (b x h)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 25 gram
Extra: voet is 35 mm.

L-standaard A8 plexi

  • Leverbaar per 12 stuks
  • 25100390
1 .55 p.st. 1 .88 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 1,55 p.st.
24 stuks € 1,45 p.st.
120 stuks € 1,40 p.st.
240 stuks € 1,30 p.st.

Klanten kochten ook

L-standaard A8 landscape plexi L-standaard A8 landscape plexi

Leverbaar per 12 stuks

1 .85 p.st.
Bekijk product
T-standaard A6  onbreekbaar 'Celdis®' T-standaard A6 onbreekbaar 'Celdis®'

Leverbaar per 12 stuks

Sale!
2 .20 p.st. 2.45
Bekijk product
Menuclip A6 plexi Menuclip A6 plexi

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
2 .95 p.st. 3.35
Bekijk product

✅ Helder en Duidelijk: De L-vormige kaarthouder is gemaakt van transparant gepolijst acrylaat, waardoor uw A8 kaartjes op een heldere en duidelijke manier worden gepresenteerd.

✅ Perfect voor A8 Kaartjes: Ontworpen met precisie voor rechtopstaande A8 kaartjes (53 x 74 mm.), zodat uw informatie perfect past en optimaal zichtbaar is.

✅ Efficiënt Enkelzijdig Gebruik: De kaarthouder is enkelzijdig inzetbaar, waardoor u uw boodschap op een efficiënte wijze kunt communiceren.

✅ Handige Verwisseling: Het ontwerp van de kaarthouder maakt eenvoudige verwisseling van A8 kaartjes mogelijk, wat handig is om informatie up-to-date te houden.

✅ Veelzijdig Inzetbaar: Ideaal voor gebruik op de toonbank, in de etalage, vitrine, voor productinformatie en het presenteren van aanbiedingen, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen.

Geef uw presentaties een professionele uitstraling met de hoogwaardige L-vormige kaarthouder van transparant gepolijst acrylaat. Bestel vandaag nog en ontdek zelf de voordelen van deze effectieve presentatieoplossing voor uw A8 kaartjes op verschillende locaties!