0

L-standaard A8 landscape plexi

Optimaliseer de presentatie van je liggende A8-formaat kaarten met onze hoogwaardige L-Standaard A8 Landscape (A8 = 74 x 53 mm, breedte x hoogte). Ontdek waarom deze standaard de onbetwiste keuze is voor een professionele en aantrekkelijke presentatie:

✅ Glashelder Acrylaat: Deze L-Standaard is met precisie vervaardigd van transparant gepolijst acrylaat (plexiglas), waardoor een kristalheldere weergave van je A8-kaarten gegarandeerd is. Hierdoor komen de details van je menu's, prijslijsten en andere informatieve displays optimaal tot hun recht.

✅ Topkwaliteit: Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit. Onze L-Standaard is met zorg en precisie ontworpen en vervaardigd om ervoor te zorgen dat je presentatie niet alleen professioneel oogt, maar ook de aandacht van je publiek trekt.

✅ Gepolijste Zijkanten: De subtiel gepolijste zijkanten voegen een verfijnde uitstraling toe aan je presentatie. Deze stijlvolle afwerking maakt een blijvende indruk en voegt een vleugje luxe toe aan de kaarthouder.

✅ Liggende A8-formaat: De standaard is speciaal ontworpen om liggende A8-formaat kaarten te accommoderen. Hierdoor is hij perfect geschikt voor het presenteren van menu's, prijslijsten en andere informatieve displays. Het veelzijdige ontwerp past moeiteloos in diverse zakelijke omgevingen.

Kies voor de L-Standaard A8 Landscape en til de presentatie van je kaarten naar een hoger niveau. Of je nu in een restaurant, winkel of bedrijf bent, deze standaard biedt de ideale oplossing voor een professionele uitstraling. Bestel vandaag nog en maak een onuitwisbare indruk op je klanten en gasten met deze hoogwaardige kaarthouder. Laat je presentatie schitteren met de L-Standaard A8 Landscape!

Specificaties

Artikelnummer: 25200290
Formaat (Bekijk maattabel): A8
Afmeting: 74 x 53 mm (b x h)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 22 gram

L-standaard A8 landscape plexi

  • Leverbaar per 12 stuks
  • 25200290
1 .85 p.st. 2 .24 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 1,85 p.st.
24 stuks € 1,75 p.st.
120 stuks € 1,65 p.st.
240 stuks € 1,60 p.st.

Klanten kochten ook

Visitekaarthouder 110 mm Visitekaarthouder 110 mm

Leverbaar per 10 stuks

Sale!
0 .88 p.st. 1.45
Bekijk product
L-standaard A4 plexi L-standaard A4 plexi

Leverbaar per 4 stuks

Sale!
3 .99 p.st. 4.25
Bekijk product
L-standaard A8 plexi L-standaard A8 plexi

Leverbaar per 12 stuks

1 .55 p.st.
Bekijk product

Verbeter de presentatie van je liggende A8-formaat kaarten met onze hoogwaardige L-Standaard A8 Landscape. A8 = 74 x 53 mm (b x h)
Ontdek waarom deze standaard de perfecte keuze is voor een professionele en aantrekkelijke presentatie:

✅ Glashelder Acrylaat: Onze L-Standaard is gemaakt van transparant gepolijst acrylaat (plexiglas), waardoor een kristalheldere weergave van je A8-kaarten gegarandeerd is. Hierdoor komen de details van je menu's, prijslijsten en andere informatieve displays optimaal tot hun recht.

✅ Topkwaliteit: Wij streven naar niets minder dan de hoogste kwaliteit. Onze L-Standaard is zorgvuldig vervaardigd om ervoor te zorgen dat je presentatie er niet alleen professioneel uitziet, maar ook de aandacht van je publiek trekt.

✅ Gepolijste Zijkanten: De gepolijste zijkanten voegen een verfijnde uitstraling toe aan je presentatie. Deze subtiele maar stijlvolle afwerking maakt een blijvende indruk en geeft een luxe touch aan de kaarthouder.

✅ Liggende A8-formaat: Speciaal ontworpen om liggende A8-formaat kaarten te accommoderen, is onze standaard perfect geschikt voor menu's, prijslijsten en andere informatieve displays. Het veelzijdige ontwerp past naadloos in diverse zakelijke omgevingen.

Kies voor de L-Standaard A8 Landscape en til de presentatie van je kaarten naar een hoger niveau. Of het nu in je restaurant, winkel of bedrijf is, deze standaard biedt de ideale oplossing voor een professionele uitstraling. Bestel vandaag nog en maak indruk op je klanten en gasten met deze hoogwaardige kaarthouder. Laat je presentatie schitteren met de L-Standaard A8 Landscape!