0

Brochurehouder Décor A4 liggend

✅ Overzichtelijke Brochurepresentatie: Plaats uw brochures overzichtelijk in de krasbestendige en onbreekbare Brochure Display, strategisch op ooghoogte geplaatst voor gemakkelijke toegang.

✅ Populair in Europa: Het brochurerek Decor is de meest verkochte Brochure Display in Europa, met een elegante verzwaarde voet voor extra stabiliteit!

Ontdek de voordelen van het meest geliefde brochurerek in Europa, het brochurerek Decor. Met een perfecte ooghoogte presentatie, krasbestendige display en een elegante uitstraling dankzij de verzwaarde voet, biedt dit brochurerek de ideale oplossing voor een overzichtelijke en aantrekkelijke presentatie van uw brochures. Bestel vandaag nog en ervaar waarom het Decor brochurerek zo populair is!

Specificaties

Artikelnummer: V881800111L
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: a4 landscape = 297 x 210 mm. (b x h)
Binnenmaat: A4 landscape (liggend)
Vuldiepte: ca 80 mm.
Materiaal: aluminium, acrylaat
Kleur: zilver, transparant
Gewicht: 3235
Inclusief bevestigingsmaterialen: Ja
Montage: Eenvoudig te monteren met instructie

Brochurehouder Décor A4 liggend

  • Leverbaar per stuk
  • V881800111L
69 .50 p.st. 84 .10 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 69,50 p.st.
3 stuks € 67,50 p.st.
10 stuks € 64,50 p.st.
25 stuks € 59,50 p.st.

Klanten kochten ook

Menubord Décor A4 met voet 100 cm Menubord Décor A4 met voet 100 cm

Leverbaar per stuk

49 .95 p.st.
Bekijk product
Folderhouder A4 Folderhouder A4

Leverbaar per 6 stuks

2 .99 p.st.
Bekijk product
Plexi Vloerdisplay A4 Plexi Vloerdisplay A4

Leverbaar per stuk

Sale!
79 .00 p.st. 89.00
Bekijk product

✅ Overzichtelijke Brochurepresentatie: Plaats uw brochures moeiteloos in de krasbestendige en onbreekbare Brochure Display, die strategisch op ooghoogte is gepositioneerd voor eenvoudige toegang.

✅ Europa's Favoriet: Het brochurerek Decor is het meest gewilde Brochure Display in Europa, voorzien van een elegante verzwaarde voet voor extra stabiliteit!

Ontdek zelf de voordelen van het meest geliefde brochurerek in Europa, het brochurerek Decor. Met een presentatie op perfecte ooghoogte, een krasbestendige display en een elegante uitstraling dankzij de verzwaarde voet, biedt dit brochurerek de ideale oplossing voor een overzichtelijke en aantrekkelijke presentatie van uw brochures. Bestel vandaag nog en ervaar waarom het Decor brochurerek zo'n populair keuze is!