0

Zig Zag brochure stand (6x A4) opvouwbaar

✅ Mobiele Presentatieoplossing: De Zig Zag Brochure Stand biedt een opvouwbare en draagbare oplossing voor het presenteren van 6 verschillende A4-brochures, ideaal voor conferenties en beurzen.

✅ Inclusief Luxe Koffer: Voor extra bescherming en moeiteloos transport wordt deze brochurezuil geleverd met een luxe koffer, waardoor uw presentatiemateriaal veilig en goed georganiseerd blijft.

✅ Stevig Geanodiseerd Aluminium Frame: Het frame van de brochurestand is vervaardigd uit stevig en stabiel geanodiseerd aluminium, waardoor duurzaamheid en betrouwbaarheid gegarandeerd zijn.

✅ Eenvoudig In- en Uitvouwbaar: Het slimme ontwerp maakt het in- en uitvouwen van de brochurestand eenvoudig, waardoor het opzetten en afbreken snel en probleemloos verloopt.

✅ Compacte Afmetingen: Met een formaat van 27 x 35 x 140 cm biedt deze opvouwbare brochurezuil een compacte en handige presentatieoplossing.

Ontdek zelf de veelzijdigheid en gebruiksgemak van de Zig Zag Brochure Stand. Met groene vinkjes voor mobiliteit, bescherming, stevigheid, gebruiksgemak en compactheid is deze opvouwbare brochurestand de perfecte keuze voor uw mobiele presentaties op diverse evenementen. Bestel vandaag nog en til uw presentaties naar een hoger niveau!

Specificaties

Artikelnummer: BHZZA
Formaat (Bekijk maattabel): 6x A4
Afmeting: 490 x 370 x 180 mm
Binnenmaat: 210 x 297 mm
Vuldiepte: 25 mm.
Materiaal: Aluminium geanodiseerd
Kleur: zilver
Gewicht: 8.43 kg.
Extra: hoogte ca 1.430 mm. - Inclusief luxe koffer!

Zig Zag brochure stand (6x A4) opvouwbaar

  • Leverbaar per stuk
  • C060501
99 .50 p.st. 120 .40 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 99,50 p.st.
3 stuks € 95,00 p.st.
6 stuks € 90,00 p.st.
9 stuks € 86,00 p.st.

Klanten kochten ook

Menubord Décor A4 met voet 100 cm Menubord Décor A4 met voet 100 cm

Leverbaar per stuk

49 .95 p.st.
Bekijk product
Etagedisplay A4 Etagedisplay A4

Leverbaar per 2 stuks

7 .95 p.st.
Bekijk product
a-bord b1 70x100 a-bord b1 70x100

Leverbaar per stuk

105 .00 p.st.
Bekijk product

✅ Maak indruk met Mobiliteit: De Zig Zag Brochure Stand biedt een flexibele en draagbare oplossing voor het presenteren van 6 diverse A4-brochures, perfect geschikt voor conferenties en beurzen.

✅ Compleet met Luxe Koffer: Voor optimale bescherming en moeiteloos transport wordt deze brochurezuil geleverd inclusief een luxe koffer, waarmee uw presentatiemateriaal veilig en overzichtelijk blijft.

✅ Robuust Geanodiseerd Aluminium Frame: Het frame van de brochurestand is vervaardigd uit stevig en stabiel geanodiseerd aluminium, wat garant staat voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.

✅ Soepel In- en Uitvouwbaar: Met een slim ontwerp is het in- en uitvouwen van de brochurestand moeiteloos, waardoor het opzetten en afbreken snel en zonder gedoe verloopt.

✅ Compacte Afmetingen: Met een handzaam formaat van 27 x 35 x 140 cm biedt deze opvouwbare brochurezuil een efficiënte en handige presentatieoplossing.

Ervaar zelf de veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid van de Zig Zag Brochure Stand. Met groene vinkjes voor mobiliteit, bescherming, stevigheid, gebruiksgemak en compactheid is deze opvouwbare brochurestand de ideale keuze voor indrukwekkende mobiele presentaties op diverse evenementen. Plaats vandaag nog uw bestelling en breng uw presentaties naar een hoger niveau!