0

Brochurehouder Décor ll A4 staand

Optimaliseer uw presentatie met de Brochurehouder Decor II A4 Staand, compleet met een handig topbord voor eenvoudige en snelle verwisseling van mini-posters, waardoor extra attentiewaarde wordt toegevoegd. Deze A4 brochurestandaard is niet alleen de meest voordelige van Europa, maar komt ook met een elegante verzwaarde voet voor extra stabiliteit!

Belangrijkste kenmerken van de Brochurehouder Decor II A4 Staand:

✅ Extra Attentiewaarde: Het topbord biedt de mogelijkheid om snel en gemakkelijk mini-posters te plaatsen en te verwisselen, waardoor uw presentatie extra opvalt.

✅ Voordelig in Europa: De Brochurehouder Decor II A4 Staand is het meest voordelige brochurerek van Europa, zonder concessies te doen aan kwaliteit en uitstraling.

✅ Elegante Verzwaarde Voet: De brochurestandaard is voorzien van een elegante verzwaarde voet, waardoor uw brochures niet alleen overzichtelijk geplaatst kunnen worden maar ook stevig en stabiel staan.

✅ Plexiglas Houder: Uw brochures worden overzichtelijk gepresenteerd en zijn makkelijk mee te nemen uit de duurzame plexiglas houder.

Upgrade uw presentatie met de Brochurehouder Decor II A4 Staand en profiteer van de extra attentiewaarde, voordeligheid en elegante uitstraling. Bestel vandaag nog en ontdek waarom dit brochurerek de ideale keuze is voor uw presentatiebehoeften!

Specificaties

Artikelnummer: V881800122L
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: a4 = 210 x 297 mm.
Binnenmaat: A4 staand
Vuldiepte: ca. 80 mm.
Materiaal: aluminium, acrylaat
Kleur: zilver, transparant
Gewicht: 3565 gram
Inclusief bevestigingsmaterialen: Ja
Montage: Eenvoudig te monteren met instructie
Extra: Postermaat Topbord A4 (21x29,7cm)

Brochurehouder Décor ll A4 staand

  • Leverbaar per stuk
  • V881800122L
Sale!
86 .00 p.st. 98.85 104 .06 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 86,00 p.st.
4 stuks € 84,00 p.st.
10 stuks € 82,00 p.st.
25 stuks € 79,00 p.st.

Klanten kochten ook

Menubord Décor A4 met voet 100 cm Menubord Décor A4 met voet 100 cm

Leverbaar per stuk

49 .95 p.st.
Bekijk product
Plexi Vloerdisplay A4 Plexi Vloerdisplay A4

Leverbaar per stuk

Sale!
79 .00 p.st. 89.00
Bekijk product
Draadfolderhouder vloer A4 Draadfolderhouder vloer A4

Leverbaar per stuk

Sale!
39 .50 p.st. 46.95
Bekijk product

Verbeter uw presentatie met de Brochurehouder Decor II A4 Staand, compleet met een handig topbord voor eenvoudige en snelle verwisseling van mini-posters, wat extra attentiewaarde toevoegt. Deze A4 brochurestandaard is niet alleen de meest voordelige in Europa, maar wordt ook geleverd met een elegante verzwaarde voet voor extra stabiliteit!

Belangrijkste kenmerken van de Brochurehouder Decor II A4 Staand:

✅ Extra Attentiewaarde: Het topbord biedt de mogelijkheid om mini-posters snel en gemakkelijk te plaatsen en te verwisselen, waardoor uw presentatie extra opvalt.

✅ Voordelig in Europa: De Brochurehouder Decor II A4 Staand is het meest voordelige brochurerek van Europa, zonder concessies te doen aan kwaliteit en uitstraling.

✅ Elegante Verzwaarde Voet: De brochurestandaard is voorzien van een elegante verzwaarde voet, waardoor uw brochures niet alleen overzichtelijk kunnen worden geplaatst maar ook stevig en stabiel staan.

✅ Plexiglas Houder: Uw brochures worden overzichtelijk gepresenteerd en zijn gemakkelijk mee te nemen uit de duurzame plexiglas houder.

Optimaliseer uw presentatie met de Brochurehouder Decor II A4 Staand en profiteer van extra attentiewaarde, voordeligheid en een elegante uitstraling. Bestel vandaag nog en ontdek waarom dit brochurerek de ideale keuze is voor uw presentaties!