0

Draadfolderhouder vloer A4

Zoek niet verder! Ontdek de voordelen van onze Vloerstandaard met Draaddisplay:

✅ Stijlvolle Presentatie: Speciaal ontworpen voor de staande presentatie van A4-formaat folders of brochures in een enkel vak, geeft deze vloerstandaard een moderne uitstraling aan je promotiemateriaal.

✅ Solide Constructie: Met een solide bouw biedt deze standaard duurzaamheid en stabiliteit, zodat je materialen veilig en professioneel worden gepresenteerd.

✅ Zilverkleurige Coating: De standaard is afgewerkt met een zilverkleurige coating, waardoor hij niet alleen functioneel is, maar ook een vleugje elegantie toevoegt aan elke ruimte.

✅ Optimale Hoogte (ca. 880 mm): Plaats je folders op ooghoogte voor maximale zichtbaarheid en impact. De hoogte van ongeveer 880 mm zorgt voor een perfecte presentatie.

✅ Eenvoudige Montage: Deze vloerstandaard is eenvoudig te monteren, zodat je snel en moeiteloos kunt profiteren van zijn voordelen.

Investeer in de presentatie van je A4-formaat folders met onze zilverkleurig gecoate vloerstandaard. Bestel nu en geniet van een professionele en stijlvolle manier om je materiaal te presenteren!

Specificaties

Artikelnummer: 20401105
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: 235 x 230 x 890 mm.
Binnenmaat: 218 x 295 x 70 mm. (b x h x d)
Vuldiepte: 70 mm.
Materiaal: gecoat metaal
Kleur: grijs
Gewicht: 3710

Draadfolderhouder vloer A4

  • Leverbaar per stuk
  • 20401105
Sale!
39 .50 p.st. 46.95 47 .80 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 39,50 p.st.
2 stuks € 37,50 p.st.
5 stuks € 36,00 p.st.
10 stuks € 34,00 p.st.

Nieuwste producten

Stop met zoeken! Ontdek de pluspunten van onze Vloerstandaard met Draaddisplay:

✅ Eigentijdse Presentatie: Ontworpen voor de verticale presentatie van A4-formaat folders of brochures in een enkel vak, geeft deze vloerstandaard een eigentijdse uitstraling aan je promotiemateriaal.

✅ Sterke Constructie: Met een robuuste bouw biedt deze standaard duurzaamheid en stevigheid, waardoor je materialen veilig en professioneel worden getoond.

✅ Zilveren Afwerking: De standaard is voorzien van een zilverkleurige coating, waardoor hij niet alleen praktisch is, maar ook een vleugje elegantie toevoegt aan elke ruimte.

✅ Ideale Hoogte (ca. 880 mm): Plaats je folders op ooghoogte voor maximale zichtbaarheid en impact. De hoogte van ongeveer 880 mm zorgt voor een perfecte presentatie.

✅ Simpele Installatie: Deze vloerstandaard is eenvoudig te monteren, zodat je snel en moeiteloos kunt profiteren van zijn voordelen.

Investeer in de presentatie van je A4-formaat folders met onze zilverkleurig gecoate vloerstandaard. Bestel vandaag nog en ervaar een professionele en stijlvolle manier om je materiaal te tonen!