0

Brochurehouder Décor A4 staand

✅ Budgetvriendelijk Brochurerek: Het brochurehouder Decor is het meest verkochte brochurerek van Europa en biedt een elegante verzwaarde voet voor extra stabiliteit!

✅ Overzichtelijke Presentatie: Uw brochures vinden een overzichtelijke plek in de plexiglas houder, strategisch op ooghoogte geplaatst voor eenvoudige toegang en leesgemak.

✅ Compacte Hoogte: Met een hoogte van ca. 100 cm biedt het brochurerek Decor een optimale presentatiehoogte, waardoor uw boodschap goed zichtbaar is.

✅ Stabiele Verzwaarde Voet: De stabiele, verzwaarde voet zorgt voor extra stabiliteit, waardoor uw brochures stevig en veilig staan.

✅ Krasbestendig en Duurzaam: De niet-breekbare kunststof houder is krasbestendig en duurzaam, waardoor uw brochures goed beschermd zijn.

Het brochurerek Decor is niet voor niets het meest verkochte brochurerek van Europa. Met een scherpe prijs, stabiliteit, overzichtelijke presentatie en duurzaamheid, biedt dit brochurerek een voordelige en effectieve oplossing voor uw presentatiebehoeften. Bestel vandaag nog en ontdek waarom het zo populair is!

Specificaties

Artikelnummer: V881800112S
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: a4 = 210 x 297 mm.
Binnenmaat: A4 staand
Vuldiepte: ca 80 mm.
Materiaal: aluminium, acrylaat
Kleur: zilver, transparant
Gewicht: 3360 gram
Inclusief bevestigingsmaterialen: Ja
Montage: Eenvoudig te monteren met instructie

Brochurehouder Décor A4 staand

  • Leverbaar per stuk
  • V881800112S
69 .50 p.st. 84 .10 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 69,50 p.st.
3 stuks € 67,50 p.st.
10 stuks € 64,50 p.st.
25 stuks € 59,50 p.st.

Klanten kochten ook

Menubord Décor A4 met voet 100 cm Menubord Décor A4 met voet 100 cm

Leverbaar per stuk

49 .95 p.st.
Bekijk product
Plexi Vloerdisplay A4 Plexi Vloerdisplay A4

Leverbaar per stuk

Sale!
79 .00 p.st. 89.00
Bekijk product

✅ Voordelig Brochurerek: De brochurehouder Decor, het meest verkochte brochurerek van Europa, komt met een elegante verzwaarde voet voor extra stabiliteit!

✅ Overzichtelijke Presentatie: Plaats uw brochures overzichtelijk in de plexiglas houder, slim op ooghoogte geplaatst voor gemakkelijke toegang en prettig lezen.

✅ Compacte Hoogte: Met een hoogte van circa 100 cm biedt het brochurerek Decor een optimale presentatiehoogte, waardoor uw boodschap goed in het oog springt.

✅ Stabiele Verzwaarde Voet: De stevige, verzwaarde voet zorgt voor extra stabiliteit, waardoor uw brochures veilig en stevig staan.

✅ Krasbestendig en Duurzaam: De kunststof houder is niet alleen krasbestendig maar ook duurzaam, waardoor uw brochures goed beschermd zijn.

Het brochurerek Decor is niet zonder reden het meest geliefde brochurerek in Europa. Met een scherpe prijs, stabiliteit, overzichtelijke presentatie en duurzaamheid, biedt dit brochurerek een voordelige en doeltreffende oplossing voor uw presentatiebehoeften. Bestel vandaag nog en ontdek waarom het zo'n favoriet is!