0

Brochurestandaard A4 Angled Design

✅ Eenvoudig en Snel Opzetten: De Brochure Stand A4 met Angled Design STANDARD is een robuuste en minimalistische brochurehouder die in slechts één minuut kan worden opgezet, voor maximaal gemak.

✅ Ruime Capaciteit: Dankzij de 50 mm diepe metalen bak kan de Brochure Stand A4 Angled design STANDARD een groot aantal A4 brochures bevatten, waardoor je voldoende presentatiemogelijkheden hebt.

✅ Stabiele Ondergrond: De houten vierkante bodemplaat met 4 rubberen voetjes zorgt voor stabiliteit en stevigheid, waardoor de houder altijd op zijn plek blijft staan.

✅ Elegant en Duurzaam Design: De zilver geanodiseerde aluminium paal geeft de brochurestand een eigentijdse uitstraling, terwijl het 50 mm diepe metalen plateau perfect is voor A4-formaat literatuur.

Plaats jouw A4 brochures in de Brochure Stand A4 Angled design STANDARD voor een elegante en overzichtelijke presentatie. Profiteer van het snelle opzetsysteem, ruime capaciteit en stabiele ontwerp. Bestel vandaag nog en ervaar zelf het gemak en de effectiviteit van deze brochurehouder!

Specificaties

Artikelnummer: MBD230
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: 330 x 1093 x 330 mm BxHxD
Materiaal: Aluminium / Metaal / LTD
Kleur: zilver
Gewicht: 5,28 kg

Brochurestandaard A4 Angled Design

  • Leverbaar per stuk
  • MBD230
79 .00 p.st. 95 .59 p.st. incl. btw

Nieuwste producten

Ontdek de moeiteloze elegantie van onze Brochure Stand A4 met schuin ontwerp STANDARD - een robuuste en minimalistische brochurehouder die in slechts één minuut kan worden opgezet. Presenteer jouw A4 brochures op een stijlvolle manier met dit functionele ontwerp.

Dankzij de 50 mm diepe metalen bak biedt de Brochure Stand A4 STANDARD ruimte voor een aanzienlijk aantal brochures. De houten vierkante bodemplaat, voorzien van 4 rubberen voetjes, zorgt ervoor dat de houder stabiel en stevig blijft staan. Plaats jouw A4 brochures in deze brochurestand, waardoor ze gemakkelijk toegankelijk zijn voor iedereen.

Belangrijkste kenmerken: ✅ Houten vierkante onderzijde met 4 rubberen voetjes voor stabiliteit. ✅ Zilver geanodiseerde aluminium paal voor een moderne uitstraling. ✅ 50 mm diep metalen plateau geschikt voor A4-formaat literatuur.

Optimaliseer jouw presentatieruimte met deze Brochure Stand A4 en bied jouw brochures op een gestructureerde en aantrekkelijke manier aan. Bestel vandaag nog en ervaar de combinatie van functionaliteit en design voor een professionele presentatie!