0
  • Klantwaardering 8.9
  • A-kwaliteit displays
  • Grootste assortiment van Nederland
  • 24/7 bereikbaar
  • Al 18 jaar online!

Bedrijfsnaambord

Bedrijfsnaambord

Heeft u een bedrijfsnaambord nodig voor aanduiding bedrijfsnaam, logo of verder informatie? Dan zijn deze bedrijfsnaamborden erg geschikt. Zo’n bedrijfsnaambord is er in 8 verschillende varianten. U heeft al zo’n bedrijfsnaambord voor €13,84. Een bedrijfsnaambord kan het eerste zijn wat de (potentiële) klant ziet en dient dus als één van de visitekaartjes van het bedrijf. Het is daarom belangrijk dat u uw bedrijfsnaambord in de stijl maakt zoals u dat voor ogen heeft en wat het bedrijf ook zelf uitstraalt. De bedrijfsnaamborden zijn te verkrijgen in de formaten A3, A4, A5 en A6.

Bedrijfsnaambord online in verschillende soorten

Plexi Naambord A3

Plexi Naambord A4

Plexi Naambord A5

Plexi Naambord A6

 
A1-kliklijst-32mm A1-voorzetfolie A1-kliklijst-dubbelzijdig A1-Security  

De Plex bedrijfsnaamborden zijn stevige oplossingen voor de presentatie aan een muur of deur. Het bedrijfsnaambord is glashelder transparant en beschikt over afstandhouders. Hiertussen kan dan iets geplaatst worden. Ook staat er een kaarthouder voor aan de balie online. Dit bedrijfsnaambord is te bestellen in de formaten A3, A4, A5, A6 en A7. De naam zegt het al, het is een bedrijfsnaambord om informatie te verstrekken aan de balie. Verder vindt u nóg twee varianten bedrijfsnaamborden online, namelijk het bedrijfsnaambord bol 105 x 120 cm en bedrijfsnaambord vlak 100 x 200 cm. Deze bedrijfsnaamborden dienen vooral om bijvoorbeeld lokalen en vergaderruimtes aan te duiden. Deze bedrijfsnaamborden worden stevig aan de muur bevestigd. Mocht u geen bedrijfsnaambord nodig hebben maar alleen afstandshouders, dan kunt u deze ook online bij Displaywinkel bestellen.

Bedrijfsnaambord online bestellen

Bent u er al aan uit welk bedrijfsnaambord voor u geschikt is of heeft u nog verdere vragen over bepaalde producten of diensten? Aarzel dan niet, Displaywinkel is niet bang voor lastige vragen. Wij staan dan ook klaar om u adequaat en vakkundig te ondersteunen met al uw vragen en opmerkingen. Ook staan er nog vele andere producten online die misschien voor u interessant zijn. Kijk vooral even bij onze folderhouderskaarthouders en kliklijsten. Naast een bedrijfsnaambord zou u nog kunnen kiezen voor een menukaart houder!