0
  • Klantwaardering 8.9
  • A-kwaliteit displays
  • Grootste assortiment van Nederland
  • 24/7 bereikbaar
  • Al 18 jaar online!

Clicklijsten

Clicklijsten

Clicklijsten komen tegenwoordig veel voor in de vorm van reclameboodschappen, filmposters en andere toepassingen. Deze lijsten zijn vaak de eerste keus als het gaat om adverteren of een boodschap aankondigen, wat ze erg populair maakt onder ondernemers. Ze zijn makkelijk open en dicht te klikken, waardoor de inhoud van de lijst eenvoudig te verversen is. Bij Displaywinkel.nl hebben we clicklijsten in alle gangbare formaten:

- Kliklijst A0       840  x 1188 mm
- Kliklijst A1       594  x  840 mm
- Kliklijst A2       420  x  594 mm
- Kliklijst A3       297  x  420 mm
- Kliklijst A4       210  x  297 mm
- Kliklijst A5       148  x  210 mm
- Kliklijst              50  x    70  cm
- Kliklijst              70  x  100  cm

Als u vaak posters met aanbiedingen of mededelingen ophangt, denkt u vast en zeker na over de zichtbaarheid van deze posters. Aanbiedingen en mededelingen moeten immers gezien worden, anders heeft het ophangen van posters geen nut. Kliklijsten zijn de ideale oplossing. Een kliklijst is als een grote fotolijst – maar dan groter en weerbestendig. U ‘klikt’ de lijst gemakkelijk open en dicht, wat de inhoud eenvoudig wisselbaar maakt.

Clicklijsten altijd doorzichtig

Wat clicklijsten zo siert, is de transparantie. Dit past bij iedere onderneming, want transparantie is ook nodig in de omgang met uw klanten en voor uw prijzen. Ook clicklijsten moeten transparant zijn, want een lelijke weerspiegeling op de lijst maakt uw boodschap onleesbaar. Om die reden verkoopt Displaywinkel.nl de lijsten standaard met antireflex afdekplaten, waardoor ze zowel buiten als binnen gebruikt kunnen worden.

Onze clicklijsten – A3, groter of kleiner – zijn allemaal voorzien van deze transparantie. Daarnaast garanderen we u altijd goede kwaliteit, waardoor uw boodschap gegarandeerd op het publiek overkomt. Verzeker uw reclameboodschap of poster van de clicklijsten van Displaywinkel.nl en profiteer direct. 

Naast het gemakkelijk verwisselen van verschillende posters, heeft een clicklijst nog andere voordelen. Zo is de afdekplaat antireflex, wat betekent dat weerspiegelingen van bijvoorbeeld de zon voorkomen worden. Bij Displaywinkel.nl weten we dat het goed presenteren van uw aanbod een kunst is. Wij helpen u dan ook graag bij het beheersen van deze kunst met een assortiment vol handige producten.

Aluminium en houten clicklijsten

De kliklijsten van Displaywinkel.nl zijn altijd van hoogwaardig materiaal en daarom garanderen we de kwaliteit. We hebben kliklijsten die gemaakt zijn van aluminium en van hout. Gaat u voor een kwalitatieve maar degelijke uitstraling, kies dan voor de aluminium kliklijst uitvoering. Wilt u een wat luxere en nostalgische uitstraling dan hebben wij de houten kliklijst uitvoering beschikbaar.

Clicklijsten online bestellen

Op Displaywinkel.nl kunt u clicklijsten, displays en folderhouders bestellen. Hierbij accepteren we iDEAL-betalingen, waardoor uw order in razendsnel tempo verwerkt kan worden. Of u nu clicklijsten in A3, A4, of het reusachtige A0 wilt bestellen; bij ons bent u dus altijd aan het juiste adres voor een eenvoudige bestelling en een snelle bezorging. In sommige gevallen heeft u de gewenste artikelen zelfs de volgende dag al in huis.

Op die manier kunt u al snel beginnen met het toepassen van de kliklijsten, om uw posters of reclameboodschappen duidelijk zichtbaar te maken. Binnen de kortste keren zult u met groter gemak klanten aantrekken én behouden. Bekijk direct het volledige aanbod ‘Kliklijsten’.