0

Goedkope Telefoonhouders

Goedkope Telefoonhouders

Ben je op zoek naar een Goedkope Telefoonhouder? Dan ben je bij Displaywinkel aan het juiste adres! Wij bieden verschillende Goedkope Telefoonhouders aan in ons assortiment. Onze Goedkope Telefoonhouders zijn geschikt voor balies, etalages en vitrines. Ze zijn tevens verkrijgbaar in verschillende hoogtes, waardoor er altijd wel minimaal één standaard in ons assortiment te vinden is die aansluit op de wensen die u hebt wanneer u een Goedkope Telefoonhouder wilt aanschaffen.

Verschillende soorten Goedkope Telefoonhouder

Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende telefoons te verkrijgen, dat het voor een display ook nodig is om deze in verschillende maten aan te bieden. Zo zijn er niet alleen veel verschillende telefoon merken, maar ook diverse afmetingen. Eigenlijk heeft vrijwel elke telefoon wel een andere afmeting dan een andere telefoon. Gelukkig hebben wij van Displaywinkel verschillende Goedkope Telefoonhouders die passen bij de telefoon die u graag wilt laten zien in de balie, etalage of vitrine. In principe passen alle telefoons op onze goedkope telefoonhouders. Hieronder ziet u de maten van de Goedkope Telefoonhouders die wij aanbieden:

Goedkope telefoonhouder 50x100 millimeter

Telefoon standaard 50 x 100 mm

Telefoon standaard 50 x 150 mm

Telefoon standaard 50 x 200 mm

Onze standaarden zijn niet alleen geschikt voor in de etalage

Een goedkope telefoonhouder is natuurlijk niet alleen maar geschikt om te gebruiken voor in een etalage, balie of vitrine, maar ook ideaal voor op een bureau. Door deze handige standaard is het mogelijk om uw telefoon een vaste plek op het bureau te geven. De goedkope telefoonhouder biedt dan ook een optimale kijkhoek, zodat u handig inkomende berichten, YouTube video's of verschillende afbeeldingen kunt bekijken. Het product is dan ook gemaakt van hoogwaardig plexiglas en is enorm gemakkelijk mee te nemen.

Andere producten

Buiten Goedkope Telefoonhouders heeft Displaywinkel een ruim assortiment aan Kantoor- en Displaybenodigdheden. Displaywinkel beschikt over meerdere groepen, een interessante groep is bijvoorbeeld de folderhouders. In deze groep vindt u folderhouders in verschillende soorten en maten. Zoals wandfolderhoudersvisitekaarthouders of vloerdisplays. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Displaywinkel is niet bang voor lastige vragen. Wij staan dan ook klaar om u adequaat en vakkundig te ondersteunen met al uw vragen en opmerkingen.