0
  • Klantwaardering 8.9
  • A-kwaliteit displays
  • Grootste assortiment van Nederland
  • 24/7 bereikbaar
  • Al 18 jaar online!

Ijshoornhouder

Ijshoornhouder

Ben je op zoek naar een handige ijshoornhouder? Dan ben je bij Displaywinkel.nl aan het juiste adres. Onze ijshoornhouders zijn van uitstekende kwaliteit, omdat ze gemaakt zijn van hoogwaardig plexiglas. Dit wordt ook wel transparant acrylaat genoemd. Omdat onze ijshoornhouder zijn randen netjes gepolijst zijn, heeft de ijshoornhouder een luxe uitstraling. De ijshoornhouder heeft twee kleinere gaten met een diameter van 3,5 centimeter en twee gaten met een diameter van 4,5 centimeter. Er passen in principe dus vier ijsjes tegelijk in!

Hoe meer ijshoornhouders je koopt, hoe meer korting!

Bij onze webshop hebben wij bij al onze producten een mooie actie. Wanneer je een groter aantal producten koopt, in dit geval bij de ijshoornhouder, wordt het kortingspercentage groter. Natuurlijk geldt dit ook bij de ijshoornhouder. Wanneer je 20 stuks koopt ontvang je 5% korting, wanneer je 120 stuks koopt ontvang je 10% korting en wanneer je er 240 koopt, ontvang je 15% korting. Wij raden je dan ook aan dat wanneer je zeker weet dat je in de toekomst meerdere ijshoorn houders kunt gebruiken, je er dan ook meer besteld. Hierdoor ontvang je een stuk meer korting!

Alleen A-kwaliteit producten!

Wij hebben al meer dan 16 jaar ervaring in het online aanbieden van display producten, dus je kan er bij ons vanuit gaan dat wanneer je een ijshoorn houder je besteld, je een kwalitatief product ontvangt. Wij vinden dit dan ook enorm belangrijk. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan zijn wij 24/7 bereikbaar, om deze vragen te beantwoorden. Wij kunnen je garanderen dat wij alleen A-kwaliteit verkopen en tevens het grootste assortiment tot onze beschikking hebben. Hierdoor hebben wij de mogelijk om jou alleen de beste producten aan te bieden.

Andere handige Displaywinkel.nl producten

Natuurlijk verkopen wij naast een ijshoornhouder nog veel meer handige display producten. Zo verkopen wij nog verschillende producten die benodigd kunnen zijn bij het laten zien van jouw product. Deze kan je dan in product displays laten zien. Ook is het mogelijk om bij ons verschillende folderhouders en kaarthouders aan te schaffen. Zo kan je naast het product dat je wilt promoten, ook nog bijbehorende informatie laten zien aan de mensen.