0
  • Klantwaardering 8.9
  • A-kwaliteit displays
  • Grootste assortiment van Nederland
  • 24/7 bereikbaar
  • Al 18 jaar online!

Kliklijst A0

Kliklijst A0

Bestel uw Kliklijst A0 

Op zoek naar een groot formaat Kliklijst? Displaywinkel heeft alle kliklijst formaten die er zijn. Een kliklijst in A0 formaat is het grootste formaat wat geleverd kan worden, de afmetingen hiervan bedragen 840mm x 1188mm. Dit formaat zult u voornamelijk tegenkomen in bioscopen of modezaken. U heeft al een kliklijst A0 voor een prijs van €49,00. Lees hieronder welke kliklijsten er allemaal beschikbaar zijn en waarvoor u ze nog meer kunt gebruiken.

Type kliklijsten

Displaywinkel heeft een uitgebreid assortiment als het gaat over kliklijsten , ze zijn dan ook op diverse plekken op te hangen. U kunt ze gebruiken voor thuis, denk aan het inlijsten van een poster of eigen gemaakte foto, hiermee geef je je kamer weer wat sfeer. Daarnaast zijn kliklijsten ook erg populair voor commerciële doeleinden. Laat door middel van een groot formaat kliklijst zien waar u als bedrijf voor staat of show je klanten het nieuwe assortiment. Denk goed na waarvoor u een kliklijst wilt aanschaffen. De volgende A0 formaat kliklijsten zijn beschikbaar:

Deze 4 type kliklijsten hebben elk hun eigen functionaliteiten. Zo heeft de kliklijst met een rand van 32mm een klik systeem waarmee u eenvoudig een poster, affiche of foto kan plaatsen. Dit in vergelijking met de dubbelzijdige kliklijst, deze is ook gemakkelijk open te maken, maar dan met een ander systeem. Bij de dubbelzijdige kliklijst A0 moet u de afbeelding er via de bovenkant in stoppen. Op deze manier is de afbeelding aan beide kanten netjes te zien. Heeft u toch liever dat niemand bij uw inhoud kan, biedt Displaywinkel ook afgesloten kliklijsten aan.

32 mm

Voorzetfolie

Dubbelzijdig

Security

Posterframe

A1-kliklijst-32mm A1-voorzetfolie A1-kliklijst-dubbelzijdig A1-Security A1-postframe

 

Op zoek naar een ander formaat?Naast de kliklijst A0 hebben wij, zijn de kliklijsten in meerdere formaten beschikbaar:

Bent u toch op zoek naar een ander frame om uw reclame in te verwerken, denk bijvoorbeeld aan een stoepbord of aan een folderhouder, dan heeft Displaywinkel ook hiervoor hele interessante artikelen.