0
  • Klantwaardering 8.9
  • A-kwaliteit displays
  • Grootste assortiment van Nederland
  • 24/7 bereikbaar
  • Al 18 jaar online!

Menubord-buiten

Menubord buiten

Wilt u graag nieuwe klanten aantrekken met een menubord buiten? Bestel dan nu een van onze menuborden voor buiten en trek makkelijk en snel meer klanten aan. Klanten willen graag van tevoren weten wat een restaurant op de menukaart heeft staan, maar willen daarvoor niet gelijk uw restaurant hoeven te betreden om deze in te kunnen zien. Daarom verkopen wij de mooiste oplossing die wij u kunnen bieden; een menubord voor buiten. Een menubord is een standaard met bovenin, op een manier zoals u wenst, uw menukaart geëxposeerd. De menukaart wordt geplaatst onder een plaatje waardoor ook als het regent, uw menukaart niet beschadigd raakt en ook dan uw toekomstige bezoekers kunnen kijken op uw menubord buiten of ze bij u terecht kunnen voor een heerlijk hapje en drankje.

Verschillende menuboorden

Natuurlijk verkopen wij niet één, maar verschillende soorten menuborden buiten. Zo is er altijd wel een menubord buiten die past bij uw restaurant. Neem bijvoorbeeld ons standaard menubord buiten: Menubord Décor A4 met voet 100 cm. Dit menubord buiten bestaat uit een plaat met een A4 maat en een voet die 100 centimeter hoog is. Heeft u een grotere menukaart, ga dan voor deze: Menubord Décor A3 met voet 120 cm. Dit menubord buiten is 120 centimeter hoog en de plaat heeft een A3 maat. Beide deze menuborden platen zijn zowel liggend als staand te gebruiken. Altijd wel een maatje die past voor uw menukaart.

Menubord Décor A3 met voet 120 cm

Menubord Décor A4 met voet 100 cm

Brochurerek Décor A4 liggend

Brochurerek Décor A4 staand

 

Menubord A3 Budget 90 cm

Menubord A4 Budget 80 cm

Brochurerek Décor II A4 liggend

Brochurerek Décor II A4 staand

Brochurerek

Heeft u ook brochures die u graag tentoon wilt stellen? Bekijk dan onze brochurerekken. De brochurerekken zijn op dezelfde manier opgesteld als de menuborden buiten maar hebben in plaats van een plaat boven de menukaart, aan de onderkant en zijkanten een rekje zitten waardoor uw brochures goed blijven liggen in het brochurerek, maar nog wel makkelijk te pakken zijn.

Meer van displaywinkel.nl

Naast menuborden buiten en brochurerekken verkopen wij natuurlijk nog vele andere producten, bijvoorbeeld:

En natuurlijk nog vele andere producten waarmee wij u blij gaan maken! Al onze producten zijn gemaakt van uitstekende materialen en hebben daardoor een uitstekende kwaliteit. En dat allemaal voor een mooie prijs! Heeft u vragen over een van onze producten of over onze menuborden buiten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer + 31 (0)76 8 200 300 of e-mail ons via info@displaywinkel.nl!