0
  • Klantwaardering 8.9
  • A-kwaliteit displays
  • Grootste assortiment van Nederland
  • 24/7 bereikbaar
  • Al 18 jaar online!

Plastic-houder

Plastic-houder

Wilt u uw klanten tijdschriften, folders of ander papierwerk op een simpele, nette manier kunnen aanbieden? Dan is een plastic houder een erg goed idee voor uw bedrijf. Kies daarom een van onze kaarthouders of folderhouders. In zulke houders kunt u immers heel wat materiaal kwijt, of het nu gaat om een plastic kaarthouder, plastic pasjeshouder of plastic fotohouder. En dat terwijl de houders maar weinig ruimte innemen. Ideaal dus voor etalages, toonbanken of bureaus. 

Menukaarthouder

Ook voor bars en restaurants bieden we een plastic houder: de menukaarthouder. Bent u een horecaondernemer en overweegt u om een plastic kaarthouder voor al uw menukaarten te bestellen? Dit is een slimme zet. Het scheelt u heel wat loopwerk en uw klanten kunnen direct bij u bestellen. Zo bespaart zowel u als de klant heel wat tijd. Dankzij deze snellere service groeit uw capaciteit en dus ook uw omzet. Bekijk eens onze menukaarthouder A5 voor folders en kleine menukaarten of onze menukaarthouder A4 voor grotere menukaarten en folders. Beide kaarthouders zijn multifunctionele menukaarthouder waar u goed mee voor de dag kunt komen.

Visitekaarthouder

Voor visitekaartjes biedt Displaywinkel.nl handige plastic pasjeshouders voor visitekaartjes. We bieden niet alleen visitekaarthouders in één basic kleur, maar ons assortiment bestaat uit vele verschillende vrolijke kleuren, waar uw bedrijfskleuren ongetwijfeld tussen zitten. Match uw plastic houder bij uw bedrijfskleuren of interieur en maak indruk op uw klanten. Onze visitekaarthouders hebben enkelvoudige een meervoudige vakjes om de visitekaartjes in te stoppen. Heeft u 1 type visitekaart kies dan voor en enkelvoudige visitekaarthouder, bij meer verschillende visitekaartjes kiest u voor een kunststof houder met 4-vaks of 8-vaks

Bestel uw plastic kaarthouder vandaag nog

Bestel uw kunststof kaarthouder vandaag nog bij Displaywinkel.nl en profiteer van al onze voordelen. Wij nemen al bestellingen aan vanaf twee exemplaren, of u nu op zoek bent naar een plastic kaarthouderbrochure houder of een plastic pasjeshouder. Daarnaast gebruiken we de snelle en efficiënte bezorging van PostNL, DPD en DHL. Klik links op één van de categorieën om ons assortiment te bekijken. Er zit gegarandeerd een plastic houder in die perfect bij u past. 

Het ruime assortiment van Displaywinkel.nl

Naast een ruim aanbod aan verschillende plastic houders beschikt Displaywinkel over een uitgebreid assortiment aan verschillende presentatievoorzieningen.
Bekijk ook eens de volgende artikelen: Etalagemateriaalkliklijsten en stoepborden.