0

Posterframes

Posterframes

een goed posterframe is een must have voor iedere onderneming. Poster zijn een van de belangrijkste manieren om een boodschap goed en duidelijk over te brengen naar de ontvangende doelgroep. Displaywinkel heeft posterframes in allerlei verschillende soorten en maten. Van commerciële teksten tot aan informatieve teksten alles komt beter tot zijn recht in een van onze professionele posterframes.

Welke postervormen zijn er beschikbaar.

De posterframes zijn te verdelen op basis van kleur, materiaal en presentatiezijdes. Alle frames zijn te bestellen in verschillende maten. Hieronder vindt u een gespecificeerde lijst van de posterframes en hun eigenschappen.

  • Waterproof: 100% water dicht zodat uw poster ook in de hevigste storm netjes blijft hangen.
  • Extra beveiliging: een moeilijk te openen rand moet ervoor zorgen dat niemand zonder uw toestemming aan de poster kan komen.
  • Dubbelzijdig: zoals de naam al aangeeft is deze posterframe soort aan beide kanten te gebruiken. Door gebruik te maken van de haakjes die aan de bovenkant zitten kunt u poster ophangen waar u maar wilt.
  • Afsluitbaar: Het systeem scharniert open als een kastje waarmee je de optimale beveiliging creëert voor de poster.

Kliklijst Wood A4

Waterproof A4 - 25mm

Kliklijst 32 mm 50 X 70 

Posterframe afsluitbaar A4

Kliklijst Security A4 incl. sleutel

Kliklijst Wood A4 Waterproof A4 - 25mm Kliklijst 32 mm 50 X 70 Posterframe afsluitbaar A4
Kliklijst Security A4 inclusief sleutel

Andere producten.

Van folderhouders tot aan kantoorartikelen en posterklemmen, Displaywinkel.nl biedt haar klanten een ruim assortiment van topkwaliteit. Al onze producten worden met uiterste precisie gefabriceerd in een omgeving waar kwaliteit gaat boven kwantiteit.

Algemene informatie displaywinkel

Met meer dan 90 jaar ervaring in het produceren en leveren van presentatiemateriaal is displaywinkel in staat om te voldoen aan de wensen van de klant. Voor vragen over het assortiment of speciale wensen kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers voor meer informatie. Contact. Wij streven ernaar om uw levering zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen. Voor de Nederlandse markt werken wij samen met PostNL en voor de Belgische leveringen maken wij gebruikt van het netwerk van DPD.