0
  • Klantwaardering 8.9
  • A-kwaliteit displays
  • Grootste assortiment van Nederland
  • 24/7 bereikbaar
  • Al 18 jaar online!

Wijnfleshouder

Wijnfleshouder

Moet u een wijnfles etaleren?

Ben je op zoek naar een goedkope wijnfleshouder? Dan ben je bij Displaywinkel.nl aan het juiste adres. Wij verkopen wijnfleshouders van uitstekende kwaliteit, gemaakt van hoogwaardig plexiglas. Door dit stevige glas is het mogelijk om de wijnfleshouder lang te gebruiken. In onze wijnfleshouder is het mogelijk om 1 (wijn)fles te presenteren. Op deze manier is het gemakkelijk om met de goedkope wijnfleshouder je fles wijn stijlvol te etaleren. De wijnfleshouder heeft een stevige uitvoering in 4 millimeter transparant acrylaat en de randen zijn netjes gepolijst.

Staffelkorting op onze flesshouder!

Eén van de mooie dingen die wij aanbieden bij onze webshop, is het feit dat de prijzen goedkoper worden wanneer je er meer tegelijk koopt. Dit geldt natuurlijk ook bij onze fleshouder. Het is namelijk zo dat wanneer je er 10 stuks je 5% bespaart, wanneer je er 50 koopt je 12% bespaart en wanneer je er 70 of meer koopt je 16% bespaart. Wij raden je dan ook aan dat wanneer je op zoek bent naar een wijnfleshouder en je er meer flessen wijn tegelijk wilt promoten, om dan een groter orderaantal te bestellen, zodat jezelf natuurlijk goedkoper uit bent! Wij hebben ook een menukaart houder beschikbaar.

Displaywinkel.nl, de aanbieder van de goedkope wijnfleshouder

Je kan er vanuit gaan dat wanneer je een wijnfleshouder bij ons besteld, je gegarandeerd een kwalitatief product ontvangt. Wij hebben namelijk al meer dan 16 jaar ervaring in het online aanbieden van display producten. Wij verkopen dan ook alleen A-kwaliteit producten en hebben het grootste assortiment tot onze beschikking. Je kan de  wijnfleshouder en onze andere producten dan ook nergens goedkoper krijgen. Tevens zijn wij 24/7 bereikbaar om jouw dringende vragen altijd goed te beantwoorden.