Selecteer eerst een uitvoering in het filter menu.
Sorteer op
79 resultaten
 • 3
  Visitekaarthouder
  Visitekaarthouder op A7-liggend formaat. Breedte 110 mm. Presenteer handig uw visitekaartjes of gebruik het als een mooi relatiegeschenk. Deze degelijke houder is onmisbaar op iedere balie.
  € 1 ,10
  € 0 ,70
  Meer informatie
 • F
  Folderhouder A5
  Folderhouder A5 is een stevige folderhouder die ideaal is om uw drukwerk, flyers en andere informatie te presenteren. De A5 display is zowel staand op de balie of hangend te gebruiken. De plastic folderhouder is op aanvraag ook verkrijgbaar in zwart en wit om ervoor te zorgen dat deze altijd bij uw huisstijl past.
  € 3 ,76
  € 2 ,45
  Meer informatie
 • F
  Folderhouder 1/3-A4 smal
  Folderhouder 1/3 A4 (210 x 99 mm.) - Dit smalle, handige kunststof folderbakje is zowel staand als hangend te gebruiken voor flyers, kaarten, folders, brochures of ander drukwerk. (DIN A6 Lang) Voor zowel staand op de balie bij de kassa als hangend aan de wand in de winkel.
  € 2 ,17
  € 1 ,70
  Meer informatie
 • 3
  Etagedisplay A5
  Multi folderhouder voor A5 formaat drukwerk. Gebruik deze 4-traps display om uw folders of brochures trapsgewijs te presenteren op de toonbank of aan de wand. Prijs is per stuk. Leverbaar per 2 stuks.
  € 9 ,88
  € 6 ,95
  Meer informatie
 • F
  Folderhouder A4
  Folderhouder A4 kopen? Brochurehouder voor A4 folders en ander drukwerk om uw producten en diensten te presenteren. Deze A4 folderhouder is ook geschikt voor wandbevestiging. Deze stevige polystyreen folderdisplay kan overal eenvoudig gebruikt worden. Bekijk alle beschikbare kleuren en uitvoeringen. Bij aankoop van 12 stuks bespaart u al 5%.
  € 4 ,21
  € 2 ,99
  Meer informatie
 • 3
  Wandfolderhouder A4
  Folderhouder wandmodel om uw A4 formaat drukwerk mee te presenteren. Door de vlakke achterzijde stak tegen de wand te monteren of tegen het raam door middel van een zuignap. Ook geschikt om aan een schap of slatwall te bevestigen met behulp van een koppelelement (los bij te bestellen)
  € 5 ,85
  € 3 ,45
  Meer informatie
 • D
  Budget Folderhouder 1/3-A4 smal
  Stevige strakke polystyreen folderhouder (210 x 99 mm.) voor baliepresentatie. Geschikt voor 1/3A4 folders, flyers, kaarten etc. (DIN A6 Lang)
  € 2 ,21
  € 1 ,35
  Meer informatie
 • 3
  Etagedisplay 1/3-A4 smal
  Smalle meervoudige folderhouder voor 1/3 A4 (210 x 99 mm.) flyers, folders of brochures. Deze etagedisplay heeft 4 vakken om uw product of dienst te presenteren. (DIN A6 Lang) Om weg te zetten op tafel, balie, toonbank of om aan de muur te hangen. Prijs is per stuk. Verpakt per 2 stuks.
  € 8 ,91
  € 5 ,25
  Meer informatie
 • 3
  Etagedisplay A4
  Meervoudige duurzame folderhouder. Deze display heeft 3 etages geschikt voor A4 formaat en is zowel staand voor op de balie, als hangend aan de wand te gebruiken. Prijs is per stuk. Verpakt per 2 stuks.
  € 10 ,17
  € 7 ,95
  Meer informatie
 • 3
  Budget Folderhouder A5
  Stevige polystyreen budget A5 formaat folderhouder, ideaal om uw producten of diensten te presenteren. Geschikt voor baliepresentatie (geen wandbevestiging mogelijk).
  € 3 ,24
  € 2 ,15
  Meer informatie
 • 3
  Wandfolderhouder A5
  Polystyreen wandversie folderhouder voor al uw A5 formaat flyers, kaarten, folders of brochures. Geschikt voor raam, wand- en schap presentatie. Door de vlakke achterzijde goed tegen de wand te monteren.
  € 2 ,35
  Meer informatie
 • 3
  Folderhouder A6
  Folderhouder A6 om uw producten en diensten met een flyer of folder te presenteren. Handig en passend op elke hotelbalie, counter, beurstafel of tafel. Ook geschikt voor A6 staand formaat ansichtkaarten of wenskaarten.
  € 2 ,20
  Meer informatie
 • M
  Menubord Décor A4 met voet 100 cm
  Zeer fraaie wissellijst met 25 mm profiel voor A4 formaat presentaties. deze is zowel staand als liggend te gebruiken! Voet van geanodiseerd aluminium 100 cm hoog. Eenvoudig in gebruik door het handige klik-systeem. Door de anti-reflex afdekfolie wordt uw drukwerk onder iedere hoek perfect weergegeven! Ideaal voor beursstands, menupresentatie en bewegwijzering.
  € 56 ,77
  € 49 ,95
  Meer informatie
 • 3
  Folderhouder met deksel A5
  Fraaie transparante brochurebak in rechtopstaand A5 formaat. Voorzien van soepel zelfsluitend deksel en daarmee regenbestendig. Zeer geschikt voor buitengebruik.
  € 24 ,95
  Meer informatie
 • 3
  Visitekaarthouder Meervoudig 4 vaks
  Meervoudige visitekaarthouder 4 vaks. Of het nu op de beurs, in een showroom of op de adviesbalie is - in deze houder voor visitekaartjes presenteert u uw visitekaartjes opvallend en goed gesorteerd. Voor visitekaartjes tot een breedte van 94 mm. Uw visitekaartjes zijn altijd goed te zien en steeds beschikbaar om mee te nemen voor uw klanten en bezoekers.
  € 3 ,95
  Meer informatie
 • N
  New Age - nieuw! (5x A4)
  De New Age is een gerestylede brochurehouder voor 5x A4 folders, waarbij u de brochures in de vakken kunt laten terwijl u de brochurehouder invouwt. Bij uitstek geschikt voor mobiele presentaties. Afmetingen New Age BxDxH 26x34x134 cm. Incl. draagtas
  € 156 ,95
  € 105 ,95
  Meer informatie
 • 4
  Folderhouder 4 x A4 met verdeler voor 8 x 1/3-A4
  Deze handige folder verzamelbak biedt u de mogelijkheid om zowel A4 als 1/3 A4 (smal) formaat brochures, folders en kaarten in te plaatsen. Deze fraaie transparante houder met meerdere vakjes is ideaal voor de presentatie van een variatie aan drukwerk in één display. Prijs is per stuk. Verpakt per 2 stuks.
  € 22 ,55
  Meer informatie
 • 6
  Draadfolderhouder wand 15 vaks A4
  Groot folderrek voor muurbevestiging met wel 15 vakken voor het etaleren van verschillende tijdschriften, kranten en/of brochures. Het rek kan stevig worden bevestigd aan iedere wand en zorgt ervoor dat uw drukwerk overzichtelijk gepresenteerd wordt.
  € 45 ,70
  Meer informatie
 • 3
  Visitekaarthouder rechtopstaand
  Rechtopstaand bakje voor visitekaartjes. Dit stijlvolle model laat verticaal gedrukte visitekaartjes extra mooi tot zijn recht komen.
  € 1 ,15
  € 0 ,90
  Meer informatie
 • T
  Folderhouder 4 x A4 liggend met verdeler voor 12 x 1/3-A4
  Met de handige verdelers tovert u deze display met 4 vakken voor liggend A4 formaat drukwerk in een handomdraai om in een display met wél 12 vakken voor rechtopstaand 1/3 A4 formaat drukwerk. Fraaie, glashelder transparante display voor balie-, bureau of tafelpresentatie.
  € 36 ,50
  Meer informatie
 • T
  Folderhouder 4 x A4
  Glasheldere 4-traps etagedisplays voor de presentatie van een grote hoeveelheid aan A4 formaat drukwerk. Deze display is uitgevoerd in transparant polystyreen en is stevig op uw balie, schap of tafel te plaatsen. Prijs is per stuk. Verpakt per 2 stuks.
  € 22 ,55
  Meer informatie
 • 3
  Folderhouder met deksel A4
  Buiten te gebruiken! Degelijke kunststof folderhouder voor A4 formaat folders, kaarten, brochures of flyers. Transparant polystyreen voorzien van een waterdicht deksel.
  € 33 ,95
  Meer informatie
 • i
  Menubord A4 Budget 80 cm
  Budget A4 - Ideaal bij presentatie van uw menu, poster of andere informatie, het menubord budget A4! Dit menubord Budget is met zilver geanodiseerd aluminium afgewerkt wat zorgt voor een moderne look. De vierkante voet geeft extra stevigheid en stabiliteit van het bord. Het bord is zowel portrait als landscape te plaatsen. Hoogte ca. 80 cm.
  € 39 ,95
  Meer informatie
 • 4
  Visitekaartbox
  Visitekaartbox met kaarthouder voor A6 liggend, ideaal op beurzen voor evt. acties. Door de gehele achterkant omhoog te schuiven kan de box worden geleegd.
  € 14 ,50
  Meer informatie
 • 3
  Folderhouder A5 liggend
  Folderhouder A5 Landscape. Mooie transparante folderhouder voor een compacte baliepresentatie voor al uw drukwerk op A5-liggend formaat.
  € 2 ,65
  Meer informatie
 • 5
  Zig Zag brochure stand (6x A4)
  Opvouwbare brochurezuil voor 6 verschillende A4 presentaties. Inclusief luxe koffer voor extra bescherming en transport. Ideaal voor mobiele presentaties op conferenties en beurzen. Stevig en stabiel frame van geanodiseerd aluminium en eenvoudig in- en uitvouwbaar. Afmeting BxDxH = 27 x 35 x 140 cm.
  € 97 ,50
  Meer informatie
 • 6
  Draadfolderhouder wand 6 vaks A4
  Klassiek brochurerek met 6 vakken voor rechtopstaand A4 formaat drukwerk. Zilver gecoat en stevig te bevestigen aan iedere wand. Creëer een tijdschriftenwand door meerdere rekken naast elkaar te bevestigen.
  € 20 ,85
  Meer informatie
 • 8
  Brochurerek Décor A4 staand
  Het brochurerek Decor is het goedkoopste brochurerek van Europa met elegante verzwaarde voet! Uw brochures zijn overzichtelijk te plaatsen en makkelijk mee te nemen in de krasbestendige, niet breekbare plexiglas houder welke op ooghoogte is geplaatst.
  € 75 ,33
  € 62 ,78
  Meer informatie
 • B
  Expo Deluxe (4x A4)
  De Expo Deluxe is een 4x A4 vaks brochurehouder die bij uitstek geschikt is voor mobiele presentaties zoals op beurzen, winkelcentra etc. U kunt de brochures in de display laten zitten terwijl u de brochurehouder invouwt. Afmeting: BxDxH = 24 x 30 x 156 cm. Incl. draagtas Afmeting tas 380 x 470 x 280 mm
  € 185 ,55
  € 137 ,75
  Meer informatie
 • 6
  Draadfolderhouder wand 10 vaks A4
  Hoge en fraaie draaddisplay voor rechtopstaande A4 presentatie. Verdeel tijdschriften, kranten of promotiemateriaal over de 10 vakken van dit stevige folderrek. Zilverkleurig gecoat en eenvoudig te bevestigen.
  € 33 ,30
  Meer informatie
 • 8
  Brochurerek Décor A4 liggend
  Uw brochures zijn overzichtelijk te plaatsen en makkelijk mee te nemen in de krasbestendige, niet breekbare plexiglas houder welke op ooghoogte is geplaatst. Het brochurerek Decor is het goedkoopste brochurerek van Europa met elegante verzwaarde voet!
  € 75 ,33
  € 62 ,78
  Meer informatie
 • 2
  Visitekaarthouder RVS - nieuw -
  RVS Visitekaarthouder liggend. Deze zeer fraaie rvs houder is geborsteld en heeft afgeronde hoeken en is een robuuste steun voor uw visitekaartjes op uw desk of balie.
  € 3 ,67
  € 3 ,05
  Meer informatie
 • 3
  Wandfolderhouder koppelbaar A4 (4 stuks)
  Verpakt per 4 stuks (=1 set). 4 Multifunctionele wandfolderhouders (excl. verdeler) voor rechtopstaand A4 formaat brochures, magazines, folders en overig drukwerk. Door het innovatieve koppelsysteem kunt u uw folders zowel naast- als onder elkaar plaatsen. Ook leverbaar met verdeler om de bakken geschikt te maken voor flyers en ander smaller drukwerk.
  € 19 ,05
  Meer informatie
 • N
  Wandfolderhouder 1/3-A4 smal
  Deze smalle, duurzame kunststof folderhouder in wanduitvoering op 1/3 A4 (210 x 99 mm.) van Displaywinkel is hangend te gebruiken voor flyers, kaarten, folders of brochures. Eenvoudig op te hangen met behulp van dubbelzijdig tape, schroeven, een zuignap, of voor aan een sleuvenwand: een koppel- / ophangelement. (DIN A6 Lang)
  € 3 ,24
  € 1 ,95
  Meer informatie
 • 3
  Budget Folderhouder A4
  Stevige strak uitgevoerde polystyreen budget folderhouder voor folders op A4 formaat. Te gebruiken op uw balie, bureau, tafel etc. Geheel transparante display, dus alle aandacht voor uw drukwerk.
  € 3 ,50
  € 2 ,45
  Meer informatie
 • 3
  Visitekaarthouder wandmodel
  Wandmodel van onze standaard visitekaarthouder. Breedte 110 mm. Doordat er geen 'voetje' aan zit kan deze recht tegen een wand geplaatst worden. Glashelder transparant polystyreen.
  € 0 ,80
  Meer informatie
 • 8
  Folderhouder 4 x A4 liggend met verdeler voor 8 x A5
  Meervoudige etagedisplay voor 4 x liggend A4 formaat drukwerk. Met de bijgeleverde verdeler maakt u van deze display een houder met 8 bakken voor rechtopstaand A5 formaat folders en brochures. Fraaie display uitgevoerd in stevig, transparant polystyreen.
  € 36 ,50
  Meer informatie
 • N
  Alu-5 vloerstandaard (5x A4)
  Zeer stabiele 5-vaks brochurehouder voor A4. Snel inklapbaar, waarbij de folders in de houder kunnen blijven. Afmeting BxDxH = 23 x 30 x 145 cm. Geleverd in stevige draagtas Gewicht ca. 6 kg. Kleur zilver / zwart
  € 109 ,95
  Meer informatie
 • 3
  Folderhouder A6 liggend
  Folderhouder A6 Landscape. Gebruik dit folderbakje om uw producten en diensten met een brochure, flyer of folder op A6 formaat te presenteren. Geschikt voor baliepresentatie. Ook te gebruiken voor A6 formaat ansichtkaarten of wenskaarten.
  € 2 ,55
  Meer informatie
 • B
  Brochurerek Décor II A4 staand
  Brochurerek Decor met een extra topbord voor gemakkelijk te plaatsen en snel te verwisselen mini-posters voor extra attentiewaarde. Deze brochurestandaard het goedkoopste van Europa met elegante verzwaarde voet! Uw brochures zijn overzichtelijk te plaatsen en makkelijk mee te nemen in de krasbestendige, niet breekbare plexiglas houder.
  € 78 ,85
  € 69 ,00
  Meer informatie
 • 3
  Wandfolderhouder koppelbaar 2x A5 (4 stuks)
  4 Luxe wandfolderhouders inclusief handige verdeler waarmee het brochurevak voor liggend A4 formaat drukwerk, kan worden gesplitst in twee vakken voor A5 formaat drukwerk. De onderlinge displays zijn eenvoudig koppelbaar en met behulp van schroeven of zuignappen aan uw muur, raam of deur te bevestigen. Verpakt per 4 stuks (=1 set).
  € 24 ,60
  Meer informatie
 • 3
  Folderhouder met deksel 1/3-A4 smal
  Stevige smalle kunststof folderhouder 1/3 A4 (210 x 99 mm.) voor raam- of wandbevestiging. Dankzij het deksel ideaal om buiten te gebruiken. Zeer geschikt voor flyers, kaarten, folders of brochures. (DIN A6 Lang)
  € 26 ,69
  € 22 ,65
  Meer informatie
 • 3
  Budget Folderhouder 2x 1/3-A4 smal
  Stevige polystyreen budget folderhouder met 2 vakjes voor 1/3 A4 folders, kaarten of brochures. Geschikt voor balie-, bureau- of tafelpresentatie. Deze glashelder transparante uitvoering laat uw drukwerk altijd tot z'n recht komen (DIN A6 Lang).
  € 6 ,19
  € 4 ,25
  Meer informatie
 • 3
  Visitekaarthouder Meervoudig 8 vaks
  Voor 8 soorten visitekaartjes tot een breedte van 94 mm. Uw visitekaartjes zijn altijd goed te zien en steeds beschikbaar om mee te nemen voor uw klanten en bezoekers.Presenteer handig uw visitekaartjes of gebruik het als een mooi relatiegeschenk. Of het nu op de beurs, in een showroom of op de adviesbalie is - in deze houder voor visitekaartjes presenteert u uw visitekaartjes opvallend en goed gesorteerd.
  € 5 ,25
  Meer informatie
 • 6
  Draadfolderhouder 9 vaks A4 draaibaar
  Fraaie foldercarrousel met wel 9 vakken voor baliepresentatie van rechtopstaand A4 (reclame)drukwerk. Door de stevige voet met soepele as kan het folderrek eenvoudig worden rondgedraaid. Deze fraaie carrousel is zilverkleurig gecoat.
  € 59 ,00
  Meer informatie
 • 2
  Draadfolderhouder 24 vaks A6 en 1/3A4
  Foldercarrousel met 24x A6 vakken voor baliepresentatie van rechtopstaand A6 of 1/3A4 (210 x 99 mm.) reclamedrukwerk. Deze fraaie carrousel is zilverkleurig gecoat. Hoogte: ca. 520 mm.
  € 59 ,90
  Meer informatie
 • 3
  Menubord Décor A3 met voet 120 cm
  Stevig staande posterlijst op voet van geanodiseerd aluminium. A3 formaat lijst, deze is zowel staand als liggend te gebruiken en voorzien van een snel-wissel-kliksysteem. Zeer geschikt voor binnenpresentatie van kaarten, posters, foto's of affiches. Voorzien van ontspiegeld afdekfolie voor een perfecte weergave van het drukwerk.
  € 69 ,90
  Meer informatie
 • 2
  Draadfolderhouder wand 9 vaks A5
  Kaartenrek met 9 vakken voor het presenteren van briefkaarten of brochures op A5 formaat. Dit draaddisplay is stevig aan de wand te bevestigen. Creëer een kaartenwand door meerdere rekken met kaarten naast elkaar te bevestigen. Hoogte ca. 800 mm.
  € 33 ,70
  Meer informatie
 • V
  Visitekaartdoosje/staander
  Stijlvolle houder voor visitekaartjes. Dit luxe, glashelder transparante doosje is hét opbergsysteem om uw visitekaartjes mooi in te etaleren op iedere balie of buro. Afmeting 85 x 55 x 27 mm.
  € 1 ,45
  Meer informatie
 • 3
  Plexi Vloerdisplay A4
  Plexi vloerdisplay voor A4 kaart met een hoogte van 90 cm. Gebruik deze kaarthouder om uw producten en diensten te presenteren. Uitermate geschikt voor vloer presentaties voor oa in showrooms, op beurzen, exposities etc. Enkelzijdig te gebruiken en eenvoudig te verwisselen.
  € 65 ,00
  € 49 ,00
  Meer informatie
 • 4
  Visitekaartbox groot
  Grote visitekaartbox / ideeënbus met kaarthouder voor uw acties. Geheel transparant uitgevoerd en voorzien van demontabele achterwand. Ideaal voor uw acties waar men een kaartje achter kan laten. Wordt ook gebruikt als ideeënbus of loterijbox.
  € 39 ,00
  Meer informatie
 • 6
  Draadfolderhouder wand 6 vaks A6
  Kaartenrek met 6 vakken voor het presenteren van ansichtkaarten, briefkaarten of brochures. Dit draaddisplay is stevig aan de wand te bevestigen. Creëer een kaartenwand door meerdere rekken met kaarten naast elkaar te bevestigen. Hoogte ca. 750 mm.
  € 21 ,95
  Meer informatie
 • 3
  Wandfolderhouder extra diep A4
  A4 formaat extra diepe wandfolderhouder om drukwerk mee te presenteren. In deze extra diepe uitvoering van 65 mm. kunt u veel folders of brochures plaatsen. Binnenmaat: 229 x 246 x 65 mm. (B x H x D)
  € 8 ,25
  Meer informatie
 • 4
  Folderhouder 4 x A4 liggend
  Liggende (landscape) uitvoering van onze 4-traps etagedisplay voor A4 formaat drukwerk. Uitermate degelijke verzamelhouder voor de staande presentatie van diverse folders en tijdschriften .
  € 36 ,50
  Meer informatie
 • 2
  Draadfolderhouder wand 6 vaks 1/3A4 smal
  Kaartenrek met 6 vakken 1/3A4 smal (210 x 99 mm.), voor het presenteren van ansichtkaarten, briefkaarten of brochures. Dit draaddisplay is stevig aan de wand te bevestigen. Creëer een kaartenwand door meerdere rekken met kaarten naast elkaar te bevestigen. Hoogte ca. 750 mm.
  € 19 ,05
  Meer informatie
 • 3
  Wandfolderhouder koppelbaar Liggend A4 (4 stuks)
  Verpakt per 4 stuks (=1 set). 4 stuks fraaie, multifunctionele wandfolderhouders (excl. verdeler) voor liggend A4 formaat brochures, magazines, folders en overig drukwerk. Door het innovatieve koppelsysteem kunt u uw folders zowel naast- als onder elkaar plaatsen. Ook leverbaar met verdeler om de bakken geschikt te maken voor flyers en ander smaller drukwerk. Verpakt per 4 stuks.
  € 22 ,65
  Meer informatie
 • 3
  Wandfolderhouder extra diep 1/3 A4
  Smalle 1/3A4 (=210 x 99 mm.) extra diepe wandfolderhouder om drukwerk mee te presenteren. In deze extra diepe uitvoering van 62 mm. kunt u veel folders of brochures plaatsen. Binnenmaat: 111 x 161 x 62 mm. (B x H x D)
  € 6 ,75
  € 4 ,25
  Meer informatie
 • 4
  Visitekaartbox met slot
  Afsluitbare visitekaartbox met kaarthouder voor A6 liggend, onmisbaar op beurzen of promotionele acties. Volledig transparant met een opstaande kaarthouder. Compleet geleverd met slot en 2 sleutels.
  € 16 ,50
  Meer informatie
 • i
  Menubord A3 Budget 90 cm
  Budget A3 - Ideaal bij presentatie van uw menu, poster of andere informatie, het menubord budget A3! Dit menubord Budget is met zilver geanodiseerd aluminium afgewerkt wat zorgt voor een moderne look. De vierkante voet geeft extra stevigheid en stabiliteit van het bord. Hoogte ca. 90 cm.
  € 49 ,95
  Meer informatie
 • 3
  Wandfolderhouder extra diep A5
  Extra diepe A5 wandfolderhouder om drukwerk mee te presenteren. In deze extra diepe uitvoering van 65 mm. kunt u veel folders of brochures plaatsen. Binnenmaat: 159 x 160 x 62 mm.
  € 7 ,95
  Meer informatie
 • 6
  Draadfolderhouder wand 3 vaks A4
  Fraai folderrek met 3 vakken voor A4 formaat brochures. Dit klassieke rek voor folders kan stevig aan de wand bevestigd worden, past in ieder interieur en zorgt ervoor dat uw folders altijd zichtbaar gepresenteerd worden.
  € 19 ,00
  Meer informatie
 • 6
  Gaas folderhouder A4
  Luxe metalen uitvoering om folders of ander drukwerk op een fraaie manier te laten zien.
  € 4 ,95
  Meer informatie
 • 3
  Koppel- / ophangelement
  Universeel ophangsysteem voor alle formaten wand folderhouders. Geschikt voor slatwall of sleuvenpresentatie. Eenvoudige bevestiging en stabiele presentatie.
  € 0 ,76
  Meer informatie
 • 6
  Gaas folderhouder A5
  Luxe uitgevoerde stalen folderhouder op A5 formaat. Perfect voor brochure of folder presentatie.
  € 3 ,95
  Meer informatie
 • 6
  Draadfolderhouder 3 vaks A4
  Brochurerek draadfolderhouder met 3 vakken voor trapsgewijze presentatie van A4 formaat. Ideaal voor het aanbieden van drukwerk als folders, tijdschriften of kranten. Stevig en stijlvol met fraai zilverkleurig gecoatte afwerking.
  € 33 ,36
  € 26 ,35
  Meer informatie
 • B
  Brochurerek Décor II A4 liggend
  Het brochurerek Decor is het goedkoopste brochurerek van Europa met elegante verzwaarde voet! Uw brochures zijn overzichtelijk te plaatsen en makkelijk mee te nemen in de krasbestendige, niet breekbare plexiglas houder. Bovendien heeft deze brochurehouder een extra topbord voor gemakkelijk te plaatsen en snel te verwisselen mini-posters voor extra attentiewaarde.
  € 73 ,70
  Meer informatie
 • 6
  Draadfolderhouder vloerstandaard 32 vaks A4
  Verrijdbare carrousel op wieltjes met ruimte voor wel 32 (verschillende) tijdschriften. Stevige rekken met 8 vakken per zijde. Deze draaimolen is zilverkleurig gecoat en staat stabiel op de grond. Hoogte ca. 1480 mm.
  € 149 ,00
  Meer informatie
 • 2
  Draadfolderhouder vloerstandaard 36 vaks A6
  Draadfolderhouder vloermodel voor 36 kaarten of folders op A6 formaat. Stevige rekken met 12 vakken per zijde. Deze draaimolen is zilverkleurig gecoat en staat stabiel op de grond. Hoogte ca. 1480 mm.
  € 109 ,00
  Meer informatie
 • 6
  Draadfolderhouder wand 5 vaks A3 formaat liggend
  Ook te gebruiken als 10 vaks rek A4 formaat! Dit grote rek is ideaal voor het etaleren van drukwerk in liggend A3 formaat. Stevig te bevestigen aan de wand geeft het een fraaie en robuuste uitstraling door de zilverkleurig coating waarmee deze display is afgewekt.
  € 34 ,95
  Meer informatie
 • 3
  Wandfolderhouder koppelbaar 2x 1/3 A4 (4 stuks)
  Koppelbare wandfolderhouder inclusief handige verdeler waarmee het brochurevak voor A4 formaat drukwerk, kan worden gesplitst in twee vakken voor 1/3 A4 formaat drukwerk. De onderlinge displays zijn eenvoudig koppelbaar en met behulp van schroeven of zuignappen aan uw muur, raam of deur te bevestigen. Verpakt per 4 stuks (=1 set).
  € 22 ,25
  Meer informatie
 • 6
  Draadfolderhouder vloer A4
  Vloerstandaard met draaddisplay voor staande presentatie van A4 formaat folders of brochures in 1 vak. Deze solide standaard is zilverkleurig gecoat afgewerkt. Hoogte ca. 880 mm.
  € 36 ,30
  Meer informatie
 • 6
  Draadfolderhouder vloer A3
  Stevige standaard voor plaatsing op de vloer. Voorzien van een 1 vaks draaddisplay voor rechtopstaande presentatie van drukwerk in A3 formaat. Deze solide standaard is zilverkleurig gecoat afgewerkt. Hoogte ca. 700 mm.
  € 44 ,95
  Meer informatie
 • 6
  Draadfolderhouder vloerstandaard 15 vaks A4
  Stevig staande molen met 15 vakken voor de presentatie van rechtopstaand A4 drukwerk, en daarmee geschikt voor kranten en tijdschriften. Door de ideale hoogte van deze tijdschriftencarrousel springt de inhoud altijd direct in het oog. Hoogte ca. 1480 mm.
  € 85 ,00
  Meer informatie
 • 3
  Vloerdisplay met 4 wandfolderhouders A4
  Stabiele, rechtopstaande display. Eenzijdig voorzien van 4 wandfolderbakjes voor rechtopstaande presentatie van allerhande meeneem-drukwerk in A4 formaat. Tussen de bakjes zit veel ruimte zodat er makkelijk uit gepakt kan worden.
  € 75 ,00
  Meer informatie
 • 6
  Gaas folderhouder 1/3-A4 smal
  Luxe smalle stalen folderhouder om uw producten en diensten met een brochure of folder te presenteren. Geschikt voor baliepresentatie.
  € 3 ,15
  Meer informatie
 • 3
  Vloerdisplay met 8 wandfolderhouders A4
  Stijlvolle rechtopstaande vloerdisplay met aan twee zijden wandfolderhouders (totaal 8 stuks). Zeer geschikt voor het verstrekken van informatie in showrooms, wachtruimtes en winkels. Mooi materiaalgebruik voor een stabiele presentatie.
  € 85 ,00
  Meer informatie
 • 3
  Vloerdisplay met 4 folderhouders A4
  Display voor vloerpresentatie met 4 folderhouders aan één zijde voor A4 formaat drukwerk. Perfect om verschillende exemplaren meeneem-drukwerk te etaleren op beursvloer, in de showroom, in de wachtkamer, enz.
  € 199 ,00
  Meer informatie
 • 3
  Vloerdisplay met 8 folderhouders A4
  Vloerdisplay met wel 8 stuks A4 formaat folderhouders aan twee zijden. Voor als u veel (verschillende) brochures of kaarten overzichtelijk wilt presenteren. Deze standaard staat zeer stevig door de houten voet. Stabiele, luxe uitvoering van deze klassieker.
  € 298 ,00
  Meer informatie
 • Vloerdisplays
  € 0 ,00
  Meer informatie