0

Foldercarrousel 15 vaks A4

Ontdek de kracht van onze robuuste staande molen met 15 vakken, ontworpen voor de indrukwekkende presentatie van rechtopstaand A4 drukwerk, ideaal voor kranten en tijdschriften. Met een optimale hoogte van ongeveer 1480 mm springt de inhoud van deze tijdschriftencarrousel altijd direct in het oog. Deze luxe draadfolderhouder op voet biedt ruimte aan 15 staande A4 folders of brochures, waardoor het een perfect product is voor gebruik in showrooms, winkels, of op beurzen.

Belangrijkste kenmerken van onze tijdschriftencarrousel:

✅ Stevige Constructie: Robuust ontwerp voor duurzaamheid en stabiliteit.
✅ Optimale Hoogte: Met een hoogte van ca. 1480 mm springt de inhoud direct in het oog.
✅ Luxe Draadfolderhouder: Een stijlvolle presentatieoplossing met ruimte voor 15 staande A4 folders of brochures.
✅ Veelzijdig Gebruik: Ideaal voor showrooms, winkels of beurspresentaties.

Deze tijdschriftencarrousel is niet alleen een praktische oplossing voor het organiseren van A4 drukwerk, maar biedt ook een luxe uitstraling die perfect past in diverse settings. Bestel vandaag nog en ontdek zelf hoe deze staande molen met 15 vakken een veelzijdige, stijlvolle en professionele presentatie mogelijk maakt. Transformeer uw ruimte en laat uw drukwerk opvallen op een indrukwekkende manier!

Specificaties

Artikelnummer: 20401405
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: 280 x 340 x 1480 mm.
Binnenmaat: 220 x 240 x 27 mm. (b x h x d)
Vuldiepte: 27 mm.
Kleur: grijs
Gewicht: 6000 gram

Foldercarrousel 15 vaks A4

  • Leverbaar per stuk
  • 20401405
97 .00 p.st. 117 .37 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 97,00 p.st.
2 stuks € 89,00 p.st.
5 stuks € 84,00 p.st.
10 stuks € 79,00 p.st.

Nieuwste producten

Transformeer uw ruimte met onze indrukwekkende staande molen met 15 vakken, speciaal ontworpen voor een krachtige presentatie van rechtopstaand A4 drukwerk, ideaal voor kranten en tijdschriften. Met een optimale hoogte van ongeveer 1480 mm springt de inhoud van deze tijdschriftencarrousel altijd direct in het oog. Deze luxe draadfolderhouder op voet biedt ruimte aan 15 staande A4 folders of brochures, waardoor het perfect is voor gebruik in showrooms, winkels of op beurzen.

Belangrijkste kenmerken van onze tijdschriftencarrousel:

✅ Robuuste Constructie: Ontworpen voor duurzaamheid en stabiliteit, met een stevig ontwerp. ✅ Optimale Hoogte: De hoogte van ca. 1480 mm zorgt ervoor dat de inhoud direct opvalt. ✅ Luxe Draadfolderhouder: Een stijlvolle presentatieoplossing met ruimte voor 15 staande A4 folders of brochures. ✅ Veelzijdig Gebruik: Perfect voor showrooms, winkels of beurspresentaties.

Deze tijdschriftencarrousel biedt niet alleen een praktische oplossing voor het organiseren van A4 drukwerk, maar straalt ook een luxe uitstraling uit die naadloos past in diverse omgevingen. Bestel vandaag nog en ontdek zelf hoe deze staande molen met 15 vakken een veelzijdige, stijlvolle en professionele presentatie mogelijk maakt. Laat uw drukwerk op een indrukwekkende manier opvallen!