0

Folderhouder A5 'Budget'

Budgetvriendelijke Polystyreen A5 Folderhouder - Een Praktische Oplossing voor Baliepresentatie

Op zoek naar een kosteneffectieve en stevige oplossing om uw producten of diensten overzichtelijk te presenteren? Onze polystyreen A5 folderhouder is speciaal ontworpen voor baliepresentatie, waarbij wandbevestiging niet nodig is. Dit formaat A5 folderhouder biedt een eenvoudige maar representatieve manier om uw materialen weer te geven, met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Kenmerken:

✅ Duurzaam Polystyreen: Onze folderhouder is gemaakt van duurzaam polystyreen, wat zorgt voor een stevige constructie die lang meegaat. Uw marketingmateriaal wordt veilig en overzichtelijk gehouden.

✅ Geschikt voor Baliepresentatie: Deze folderhouder is perfect voor balies en toonbanken, waar hij compact en representatief oogt. Hij voegt een professionele uitstraling toe aan uw presentatie zonder veel ruimte in beslag te nemen.

✅ Optimale Prijs/Kwaliteitsverhouding: Onze A5 folderhouder biedt kwaliteit zonder uw budget te belasten. Het is de ideale keuze voor een compacte baliepresentatie waar u de kosten in de hand wilt houden.

Deze budgetvriendelijke polystyreen A5 folderhouder is een praktische oplossing voor het overzichtelijk presenteren van uw materialen. Of u nu een winkel, receptie, of balie beheert, deze houder voegt een professioneel tintje toe aan uw presentatie zonder uw budget te overschrijden. Bestel vandaag nog en ontdek hoe gemakkelijk en betaalbaar het is om uw informatie of marketingmateriaal te tonen op een compacte balie.

Specificaties

Artikelnummer: 20100990
Formaat (Bekijk maattabel): A5
Afmeting: 148 x 210 mm
Buitenmaat: 172 x 174 x 75 mm
Binnenmaat: 158 x 171 x 38 mm (B x H x D)
Vuldiepte: 38 mm
Materiaal: Polystyreen
Kleur: transparant
Gewicht: 115 gram
Extra: Voorzijde tbv sticker / bedrukking : 40 x 150 mm

Folderhouder A5 'Budget'

  • Leverbaar per 12 stuks
  • 20100990
Sale!
2 .05 p.st. 2.55 2 .48 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 2,05 p.st.
60 stuks € 1,99 p.st.
120 stuks € 1,90 p.st.
240 stuks € 1,80 p.st.

Klanten kochten ook

Visitekaarthouder 110 mm Visitekaarthouder 110 mm

Leverbaar per 10 stuks

Sale!
0 .88 p.st. 1.45
Bekijk product
L-standaard A5 onbreekbaar  'Celdis®' L-standaard A5 onbreekbaar 'Celdis®'

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
2 .25 p.st. 2.99
Bekijk product
T-standaard A5 onbreekbaar  'Celdis®' T-standaard A5 onbreekbaar 'Celdis®'

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
2 .50 p.st. 2.75
Bekijk product

Budgetvriendelijke Polystyreen A5 Folderhouder - De Slimme Keuze voor Compacte Baliepresentaties

Bent u op zoek naar een voordelige en duurzame oplossing om uw producten en diensten overzichtelijk te presenteren? Onze polystyreen A5 folderhouder is speciaal ontworpen voor baliepresentaties, zonder de noodzaak van wandbevestiging. Dit compacte A5-formaat biedt een eenvoudige, doch representatieve manier om uw materialen te tonen, met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Stevig Polystyreen: Onze folderhouder is vervaardigd uit duurzaam polystyreen, wat garant staat voor een robuuste constructie met een lange levensduur. Hierdoor blijven uw marketingmaterialen veilig en overzichtelijk georganiseerd.

  • Ideaal voor Baliepresentaties: Deze folderhouder is perfect geschikt voor balies en toonbanken, waar hij compact en tegelijkertijd professioneel oogt. Hierdoor voegt hij een hoogwaardige uitstraling toe aan uw presentatie zonder veel ruimte in beslag te nemen.

  • Uitstekende Prijs/Kwaliteitverhouding: Onze A5 folderhouder biedt kwaliteit zonder uw budget te belasten. Het is de ultieme keuze voor een compacte baliepresentatie wanneer u uw kosten beperkt wilt houden.

Deze voordelige polystyreen A5 folderhouder biedt een praktische oplossing voor een overzichtelijke presentatie van uw materialen. Of u nu een winkel, receptie of balie beheert, deze houder voegt een professionele uitstraling toe zonder uw budget te overschrijden. Bestel hem vandaag nog en ontdek hoe gemakkelijk en betaalbaar het is om uw informatie en marketingmaterialen te tonen op een compacte balie.